Fodbold live resultater
Madvik Invest

 

I Madvik Invest yder jeg uvildig rådgivning som sikringskonsulent indenfor elektronisk sikring, herunder AIA Tyverialarmanlæg, ABA Brandalarmanlæg, ADK Adgangskontrolanlæg eller TVO Kameraovervågningsanlæg.

Jeg har over 20 års erfaring med en baggrund som selvstændig med egen sikringsvirksomhed siden 2001.

Virksomheden udviklede sig gennem årene til at blive en af Danmarks førende sikringsvirksomheder med 6 afdelinger og 100 ansatte. I 2019 blev virksomheden opkøbt af en svensk kapitalfond og efter 1 år trådte jeg ud af virksomheden for at komme tilbage til det jeg synes er sjovest, nemlig at have med kunderne at gøre og at rådgive dem bedst muligt omkring sikringsydelser.

Så hvis du i dag står overfor at skulle anskaffe et sikringsanlæg eller hvis du har et, som enten skal udvides eller udskiftes, så kan jeg rådgive dig omkring hvilken løsning som vil være den bedste for dig. Herefter tilbyder jeg at indhente tilbud på opgaven, vurdere de indkomne tilbud og herefter anbefale den bedste løsning under hensyntagen til kvalitet, driftssikkerhed samt pris. Efterfølgende kan jeg tilbyde projektstyring gennem anlægsfasen hvis der skulle vise sig et behov for det.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak omkring ovenstående.

Som sidebeskæftigelse bygger og investerer jeg i dobbelt- og rækkehuse til både udlejning og salg.

Kontakt info:
Madvik Invest ApS
Martin Sørensen
Strandmældevej 13
4600 Køge
Tlf: 50 205 210
Mail: ms@madvik.dk

Rabat:
Ved rådgivnings- og konsulentopgaver for medlemmer af 3Point netværket yder vi 20% i rabat.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER