Fodbold live resultater
Crillesen & Sørensen Aps

 

Hos Crillesen & Sørensen arbejder vi på overflader - men vi går altid i dybden!

Vi tilbyder både indvendigt og udvendigt malerarbejder til store og små projekter, og kvaliteten vil ikke være til at tage fejl af.

Vores dygtige og kompetente malere afleverer et godt stykke håndværk, som altid er i top. Ud over at male overflader, så kan vi naturligvis også tilbyde algebehandling af tage, facader og belægningssten.

Vi går op i den mindste detalje og en flot finish – hver gang. Hos os sætter vi en ære i malerfaget og den gamle håndværkstradition. Derfor følger vi også altid med i fagets udvikling samt hvilke trends, som rører på sig.

Vi klarer alle opgaver store som små, med den største professionalisme og god dialog fra start til slut. Det vigtigste for os er, at du er 100 % tilfreds med det færdige resultat. Udover malerarbejde og algebehandling tager vi os også af behandling af gulve, som kan være en tidskrævende opgave, hvis ikke man har den nødvendige know-how og ikke mindst det rette udstyr.

Vores kompetente og dedikerede medarbejdere tager sig blandt andet af afslibning af genstridig fernis, grov afslibning og let afslibning, samt behandling af alle typer af trægulve.

Hos os får du altid konkurrencedygtige priser, fantastisk service og selvfølgelig en kvalitet af guldstandard.

Vi bruger kun produkter fra lakproducenten Beckers Maling, som har en fantastisk dækkeevne og slidstyrke. Vi har valgt netop dem, da deres produkter naturligvis er af den højeste kvalitet og ikke mindst fordi, at de fleste af deres produkter er Svanemærkede, har EU’s Ecolabel og er godkendte af Astma-Allergi Danmark. Det betyder noget for os, at vi kan aflevere et stykke arbejde, som er lavet med omtanke for miljøet og jeres sundhed. Vi bruger selvfølgelig også kun miljøvenlige produkter i vores algebehandlinger.

Med en fælles indsats fra hele teamet, sikrede vi os i 2013, 2014, 2017 og 2023 finalepladser som årets maler til Årets Håndværker og i 2020 og 2021 hev vi 1. pladsen med hjem. Drømmer du om et stykke veludført malerarbejde til en god pris, så besøg vores hjemmeside www.cogs.dk, hvor du finder kontaktoplysninger og endnu flere informationer om vores fantastiske team, som udfører algebehandling, malerarbejde og gulvarbejde.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner