Fodbold live resultater
+100m salg - hvad er opskriften?

Skrevet af Bjarke, 17. juli 2021

Må indrømme, at det både er med en pæn portion respekt samt dyb irretiation, at se klubber sælger spillere til +100 millioner, når en af de største profiler fra sidste sæson ryger til 52.

 

hvad skal der til for at vi kommer op i den liga? Synes vi har nogle emner der bør komme deropad, men synes ikke truppen har en hvor vi kan forvente det.

så skal der satses på nogle akademier i udlandet? Skal vi tage nogle af de unge op lidt tidligere? Eller hvordan ser i vi kommer på plus 100?
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    17. juli 2021   

 • Mads Beyer om 4-5 år.
  3 enige

 • Joblar
 • Joblar   17. juli 2021   

 • Virkeligt et interessant spørgsmål - for jeg har det lidt på samme måde, når jeg ser hvad nogle af de andre klubber mener deres spillere er værd, Karmaldeen er selvfølgelig en case for sig selv, og det er virkeligt et flot salg af FCN, og jo langt fra det eneste imponerende salg de har lavet, så jo det kalder på respekt, og måske også en smule misundelse. Som jeg forstår sker der med sikkerhed også nogle store salg i FCM, og de er bare dygtige til at tale deres spillere gevaldigt op, så må vi se hvad de ender ud med at lykkedes med. Men tilbage til Brøndby, og her ser jeg MC som helt afgørende for at vi kan få vores del af kagen på transfer markedet, Jobbes salg er en god start, så kan man altid diskutere om prisen var den rigtige, men vi skal blive dygtigere til at hente spillere også til MC, og så skal de selvfølgelig have chancen på første holdet. Jeg tror på at hvis vi gør det ok i Europa, bør vores spillere stige i pris, det er vel det FCM oplever lige nu ovenpå deres CL kampagne. Men hvornår kommer BIF så til at lave et salg til 100 mio kr, jeg tror og håber på eksempelvis Anis i den Sammenhæng. Her ud over syntes jeg der er spændende spillere i støbeskeen så som Singh, Fallenius, Kvistgaarden som selvfølgelig skal have nogle år mere - men jeg ser virkelig gerne at vi investere endnu mere i rekruttering af store tallenter, her er vi bare bagefter eksempelvis FCK som jo har en strategi der går på at kapre de største skandinaviske tallenter.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     17. juli 2021   

  • @Joblar - Meget enig.
   Men forskellen på FCM og BIF/FCN er vel, at FCM køber væsentligt dyrere spillere til at starte med?
   Hvis du køber en dygtig spiller til 20mio og 3-dobler hans værdi, så er vi på 60mio.
   Jobbe var egen avl og derfor praktisk talt gratis.
   Det er lidt som at købe en ring på et loppemarkede til 1000kr og sælge den den 1200 på Lauritz.com.
   Det er da fedt at sælge for 1200kr, men du har kun tjent 200kr.

   Men netop derfor er det vigtigt, som du selv skriver, at det bliver investeret i MC. Både bedre spillere, men også faciliteter.
   Og jeg tror at en stor til af Jobbe-millionerne bliver brugt på netop dette.
   1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    17. juli 2021   

 • Mon ikke det kræver vi forlanger uhørt meget for vores spillere i forhold til hvad Transfermarkt har værdisat dem til? Kamaldeen er værdisat til 9 millioner €, Jobbe til 7 millioner €, Cajuste til 5 millioner € og Jonas Wind så vidt jeg husker til 5,5 millioner €. Men vi skal nok lige vænne os til at sælge dyrt. Så kan det være vi bliver lige så grådige som de andre.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    17. juli 2021   

 • Kontinuitet. Vi skal fortsætte det vi gør.
  Hvor stort var FCNs første store salg? Jeg ved det ikke, men hvad jeg kan søge frem, blev Andreas Bjelland i 2012 solgt for 12mio.
  Selv Andereas Skov Olsen blev ‘kun’ solgt for 45mio og Mikkel Damsgaard for 50mio.
  Så hvis vi sammenligner med FCN, er vi allerede over deres 3. højeste salgspris…

  Jobbe kommer til at lægge basis for hvad vi kan tage for andre MC spillere frem over. CV kan bringe hans case frem og sige: ‘’Selv en Corona-tid var vores spiller mere end 50mio værd. Ham hér er endnu bedre og derfor endnu dyrere!’’

  Hvis FCN startede på 12mio for 10 år siden og nu er på 150mio, prøv så på at tænk hvor vi er om 10år, når vi startet på 50mio…
  Fremtiden er lys.
  5 enige · 5 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     17. juli 2021   

  • @Jensen Enig. Derfor også vigtigt at en stor del af kagen fra Jobbe og europæisk gruppespil går til at forbedre faciliteterne i MC. Der de store transfers kan hentes. Kunne godt tænke mig at vide mere om hvilke optimeringer på MC det drejer sig om at fremrykke. Har der været noget fremme om det? Hvor langt efter nordsjællændernes akademi er MC egentlig?
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Fuzzy
  • Fuzzy   17. juli 2021   

  • @Jensen godt skrevet jeg er helt enig - ro på
   1 enig
   
  • LØK
  • LØK   17. juli 2021   

  • @Jensen m.fl.: Noget af det I er inde på kommer vist med det nye klubhus projekt, herunder kraftig opgradering af bane 2 med overdækkede siddepladser mm
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer


 • mp80
 • mp80   17. juli 2021   

 • Forskellen på Brøndby og FCN, samt FCM er de har et større netværk. Tag FCN som gennem lang tid efter de blev opkøbt har lavet flere store salg. Tom Vernon er tidligere scout i Man U og en af hovedemændene bag deres akademi Right to Dream, han har en masse internationale kontakter og erfaring, læg dertil Mansour Group & Man Capitals kæmpe pengetank og du kan sige nej tak til de mindre attraktive tilbud. Den røde tråd og satsningen på at give de helt unge stortalenter spilletid i en alder af omkring de 16 gør også en del, da storklubberne vil have spillerne tidligere da alle hold skal have så og så mange egne talenter i div. turneringer.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     17. juli 2021   

  • @mp80 Du mener ikke, at se CV har et stort internationalt netværk? Danmarks mest erfarne købmand :)
   1 enig

 • Fuzzy
 • Fuzzy   17. juli 2021   

 • Jeg glæder mig blot over, at vi har solgt Jobbe til en fin pris, og så er vi i gang med at få penge i kassen. Det tager tid at få det store hjul med minus økonomi til at snurre den rigtige vej. Sådan er det jo også i privatøkonomien, de fleste private som har stor gæld, kommer ikke ovenpå fra den ene dag til den anden. Jeg er helt tryg ved at CV er med til at styre økonomien.
  1 god kommentar

 • Jeg syntes lige vi skal slå koldt vand i blodet. For det første er Jobbes pris på de 52 mill købsprisen.
  Altså uden klausuler og videresalg, da vi ikke må opgøre prisen omkring fremtidige indtægter i selve prisen, da vi er et aktieselskab. Det gør FCM og FCN.
  Jobbes pris med diverse er nærmere de 75 mill, har jeg ladet mig fortælle.
  Så vi er ikke så langt fra et 100 mill salg.
  Jeg vil skyde på, hvis Anis brænder banen af i denne sæson i SL/EL eller evt CL, vil prisen ligge på 100 mill+ med klausuler, da han også er fast startende tunesisk landsholdsspiller.
  Han er meget unik i forhold hans spidskompetencer mht. teknisk niveau, kreativitet, forståelse af spillet og fysik. Derudover kan han også sætte sin mand 1:1.
  Der er ikke mange typer på markedet med hans kompetencer.

  Derudover kunne jeg forstille mig, at mange af bejlerne til Anis kunne være fra PL og det kunne sagtens presse prisen yderligere. Han vil netop kunne sælges til Brexit, grundet hans landsholdskarriere .
  Så hvis Anis ellers slår igennem som forventet, så ligger 100 mill salget lige om hjørnet.
  Derfor tror jeg spillet fremadrettet offensivt i højere grad bliver lagt på Anis’ spidskompetencer, så vi kan få det bedste ud af ham. Ligesom med Jobbe.
  Dette er netop noget NF mestrer.
  Han skal selvfølgelig få et slut produkt på, men jeg syntes at se tegning af det, hen i mod slutningen af sæsonen, hvor Jobbe havde karantæne.
  1 enig · 1 god kommentar


 • Kaj
 • Kaj   18. juli 2021   

 • Opskriften er i mine øjne dette:
  1) en spiller / et talent der viser sit værd i superligaen og har nogle klare spidskompetencer
  2) vise sig frem i europæiske gruppekampe som heldigvis sker lige om lidt
  3) landsholdsspiller
  4) alder - jo yngre jo bedre
  5) antal år til kontraktudløb. Med 2 år tilbage af Jobbes kontrakt solgte vi ham på det perfekte tidspunkt.

  Derfor mener jeg også, at det er afgørende for Brøndby, at der bliver investeret massivt i MC - det er vigtigere end at hente en trupspiller, der kun spiller 10 x 20 minutter på en sæson.

  Som andre skriver er jeg enig i, at Slimane pt er vores bedste bud. En anden har udtalt, at han forventer et større salg af Slimane end af Jobbe. Det kan jeg sagtens se ske. Om det så bliver på +100 mio, må tiden vise. Han har i hvert fald nogle gode forudsætninger for at blive et stort salg for os, men nu skal han først og fremmest sørge for at blive fast mand på holdet og fortsætte den gode stime, han har været inde i det meste af foråret.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Ruddi
 • Ruddi   19. juli 2021   

 • det kan godt være,at nogen er skuffet over prisen,men det handler vel også om spilleren,hellere sælge til en klub,hvor der er mulighed,for at vidreudvikle den enkelte spiller,end at hylden er for høj,det giver løbene intægter over år,hvem gider se alle de dyrt solgte tidligere fck spillere ,der ikke slår igennem,hvis vi tager udgangspunt i et netop overstået em,så var der mange tidligere bif spillere,i spil,som har kæmpet sig igenem karieren,og spiller,og de dyrt solgte,sider på bænken,det giver stof til efter tanke,i min verden.vi skal ikke kikke så meget på andre,vi har en plan og den skal følges,
  stort set alle der er solgt for de såkaldte rekordbeløb,flopper,det er dårlig reklame,der bider en i røven på et senere tidspunkt
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER