18-årig Brøndby-fan var strandet i lufthavn: På 28 minutter fik Fodbold-Twitter ham hjem

Skrevet af 3point.dk, 1 måned(er) siden

18-årige Christian oplevede fredag aften at gå fra helt nede i kulkælderen til næsten at kunne græde af glæde - og det helt uden at Brøndby spillede! Den unge fan havde nemlig været i Skotland for at følge Brøndby, men på vejen hjem via Edinburgh skete der noget uheldigt. I en sammenblanding af forvirring og dårlig service fik den unge fan ikke adgang til sit fly, og så var gode råd bogstaveligtalt dyre.

- Nu sidder vi fast her i Edinburgh, og vi kan ikke komme hjem til en pris, jeg har råd til, medmindre vi overnatter i flere nætter forskellige steder. Det vil sige, jeg misser derby + evt. skole, hvor jeg i forvejen har højt fravær. Jeg er basically brudt helt sammen og kunne nemt sige mange grimme ting til det langt fra venlige personale i lufthavnen. Peace out, det bliver med Brøndby Support næste gang, skrev han på Twitter.

Herefter tilbød flere at hjælpe den unge Brøndby-fan - endda fans af FCK, som Brøndby netop møder på søndag. Og efter lidt tid gik Christian med til at lave en MobilePay-box, hvorefter det gik stærkt. 28 minutter tog det at indsamle 5.600 kroner, som de dyre billetter koster, og nu flyver Christian hjem lørdag morgen. 

3point.dk har været i dialog med Christian, og møder ham søndag til Derby, hvorefter hans historie vil blive bragt her på sitet.
Deltag i diskussionen
 • Aldrig alene..!
  2 enige

 • Mik
 • Mik   1 måned(er) siden   

 • Endnu en årsag til at man er en stolt Brøndby fan

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Fin historie og forhåbentlig en lærestreg til en ung mand, som fik fokuseret mere på pris end kvalitet.

  Jeg vil opfordre alle til at melde sig ind i 3points venner, når nu muldvarpen er fremme i lyset.
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @Saesonkort drak du ikke alt med procenter i den alder, om så man vågnede med ondt i øjnene dagen efter af alt for billig vodka, der nok var lavet på træsprit i lorte Wronki.
   Bare der var råd til samme brandert næste weekend.

   I det øjeblik de irreterende reklamer bliver lavet anderledes, betaler jeg.

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021