Fodbold live resultater
26 cheftræner-ansøgere fra tre kontinenter til Brøndby IF's futsal-afdeling

Skrevet af 3point.dk, 14. juni 2020

Brøndby IF reddede sig med en samlet sejr på 8-4 over LA 12 i sidste års futsal-liga, hvorved endnu en sæson i landets bedste futsalrække sikret. Umiddelbart efter sæsonens afslutning afslørede daværende cheftræner Steven De Oliveira Schumann, at han fra den nye sæson ikke længere kommer til at stå i spidsen for ligaholdet, da han skal være sportschef i futsal-afdelingen. Første opgave var at finde en ny træner, og der var mange ansøgere.

- Vi har været helt oppe på 22 ansøgere til stillingen, og så har der været fire stykker efter sidste frist også. Ansøgerne kommer fra alle steder i verden. Lige fra Storbritannien til Kina, Indien, Sydeuropa og en del fra Brasilien også, udtaler Steven De Oliveira Schumann og fortsætter;

- Vi er efterhånden meget tæt på at kunne præsentere vores nye træner. Forhåbentligt sidst på måneden, hvor har vi gjort klar til en præsentation. Jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at skulle give projektet videre sammen med den stab, som har været samlet omkring holdet de sidste par sæsoner.

Steven De Oliveira Schumann har været en del af Brøndby IF i mere end 20 år. Han var med til at starte futsalafdelingen i 2014, og har været en ledende figur siden.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER