3point.dk runder 100 betalende medlemmer

Skrevet af 3point.dk, 8. juni 2020

3point.dk skriver nyheder, som tager udgangspunkt i en historie, som kan relateres til Brøndby IF. Efter et skuffende nederlag til de blå/gule går det typisk også ud over interessen for vores nyheder, og netop sådan et led Brøndby i går mod AC Horsens.

Alligevel er der optimisme at spore hos 3point.dk i dag, da vores venneklub har rundet 100 betalende medlemmer. Det betyder rigtig meget for sitet, og vi ser frem til at kunne invitere alle vores venner til at deltage i det managerspil, som vi har klar til slutspillet. Her kan man kun have Brøndby-spillere på sit hold, og man kan vinde fede præmier og masser af ære. Forvent meget mere information om det snarligt.

Vi fixer samtidig små fejl og bliver ved med at udvikle på sitet. Vores ambition er, at 3point.dk skal være det bedste nyhedssite om en fodboldklub. 

BLIV VEN MED 3POINT.DK - KLIK HER
Deltag i diskussionen
  • Et forslag: når man går ind i debatsiden og klikker på et indlæg, bliver man ikke stillet direkte over på indlægget, men på artiklens top. Når der er mange indlæg, tager det lang tid at bladre det hele igennem.
    3 enige

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER