Fodbold live resultater
4 - 3 - 3 / 5 - 2 - 3

Skrevet af DonDomingo, 1. december 2021

Hvis uhre og maxsøe bliver solgt, burde vi så skifte formation ?

Jeg tror gerne Niels vil spille 4 3 3 og med tanke på de 2 profilers forventede exit ( i hverfald fra min side ), samt den absurd lange vinterpause, er det så nu han sadler om?

 

Jeg tænker en opstilling ala

Mads

Mensah heggheim rosted blas

Rado cappis/wass frenne

Marko hedlund/slimane Greve

 

Jeg tror helt bestemt på dette vil få rigtig meget positivt frem i holdet, vi kan få et bedre flow på bolden og vi vil udnytte vores forreste spillere bedre

Greve vil få en rolle der ligner den i Randers og vil kunne trække ind i banen for at gøre plads til blas

Det samme gælder for Marko, der ligner en der kunne have det rigtig godt med at trække ind og skyde,

 

Hedlund og slimane vil have en fri rolle til at trække ned, gå dybt, eller hvad der er brug for

Samt det vil være en opstilling der måske får mere ud af pavlo 

Dernæst mener jeg at vores kommende talenter vil have mere gavn af denne formation, og bestemt jagvir vil være spændende på sådan en kant.

På denne måde er vi teoretisk set fri for at handle, dermed ikke sagt at vi ikke  skal på markedet, men her mener jeg man skal ofre mere for at få wass,

Hvis det føles som en for stor ændring, kan man trække wass/cappis ned i center forsvaret, og smide Kevin T ind, men så skal vi hente en ind til den position.

 

Eller bør vi køre samme opstilling og prøve at erstatte uhre og maxsø 1 til 1 ?
Deltag i diskussionen
 • KJOE
 • KJOE   1. december 2021   

 • Herligt oplæg til debat. Jeg tillader mig at give mit besyv med :-)

  Jeg tror ikke man vil gå væk fra 3-back kæden lige med det samme. Det er det fundament, der har givet et dansk mesterskab og stabiliseret holdet i svære perioder.

  Det er på midtbanen, der kan ske justeringer. Senest mod Randers, hvor Randers i 2. halvleg skifter til en 4-4-2. Det bringer dem i overtal på midtbanen 4 mod 3 og frigiver Vito Hammershøy-Mistrati i mellemrummet. Det gav dem det pres på os i de sidste 20 minutter.

  Så talkombinationerne vil nok ske ud fra en 3-back kæde. Måske 3-4-3/3-5-2. Hvor Slimane/Greve/Wass kan være den tredje angriber/10'er og den fjerde midtbanespiller.

  I forhold til Heggheim, så er han jo ideel som yderstopper i forhold til at føre bolden frem. Det kommer ikke rigtig i spil i en 4-back kæde synes jeg.

  Det er ikke så meget talkombinationerne der er udfordringen. Det handler mere om spillertyperne, hvor er de bedst og hvor kan vi bedst leve med at frigive rum til modstanderne? For der skal frigives rum og der skal vindes rum. Det interessante er bare hvor på banen og hvilke spillere der skal gøre det.
  Der er Niels Frederiksen og teamet heldigvis supergode til lige netop den del.

  4-3-3 kræver nogle spillertyper, som jeg ikke rigtig synes vi har. De to kanter skal være lynhurtige og kunne sætte en mand fra stort set stående position. Samtidig skal de kunne gå ind fra kanten og fylde feltet op, når indlæg kommer fra modsatte kant. Og det er der ingen i vores trup, der kan. Det er jo Salah og Mané kompetencer, der kræves. Den eneste i nyere tid i Brøndby med de skills er Jobbe.

  Jeg er personligt stor fortaler for 4-4-2 eller 4-2-2-2, hvis vi skal væk fra 3-back kæden.

  Det nemmeste er stadig at rykke Rosted ind centralt og købe en venstrebenet stopper, hvis Maxsø skulle blive solgt.

  1 enig · 3 god kommentar

 • Jeg tror rigtig gerne at man vil kunne spille begge dele, men nok med udgangspunkt i 532 / 343.

  Angående Maxsø, kan erstatningen godt være i trupppen. Hvis man stadig har håb for Tschiembe, kan Rosted erstatte Maxsø.
  Ellers kan Skipper komme i spil. Han er virkelig stærk defensivt, og hans knap så gode offensive evner betyder ikke så meget hvis han spiller i midten.
  Børkeeiet kunne også være et frækt alternativ.

  Angående erstatning for Uhre, stod vi jo i den situation for 2 år siden, og her havde man i den grad allerde den rette i truppen. Kvistgården og Salech er i gang med at rive U/19 ligaen midt over, det kunne være en af dem.
  Der er også krummer i Divkovic.
  Eller en fræk en mere: Skift til 343 fra start, og læg Slimane frem som falsk 9er, med Divkovic + Hedlund eller Singh på siden.

  Nu jeg tænker over det, kan jeg faktisk rigtig godt lide den med 343 med Slimane på toppen.
   
  • @Porstmand Per
   Vi har en stor tryghed i 3 mands forsvaret, og heggheim er rigtig godt, rosted kan tage centralt, men er Kevin T god nok til venstre eller skal vi købe ?

   Jeg gad virkelig godt at have Greve og Marko kunne være en del og trække ind, det jeg kan blive nervøs for er at vi vil skulle lave for meget om,

   Men igen det er den længste pause vi får og vi må da sige hvis vi sælger maxsøe og uhre må vi ha økonomi til 2 3 spillere hvis vi føler det skulle være nødvendigt

   Hva tænker du ang. Højre back? Skal vi handle ?

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg er mega fortaler for 4-3-3.
  Som du skriver. Så passer truppen bare meget bedre til det.
  Uden Uhre og Maxsø kan jeg slet ikke se, hvordan en 5-3-2 kan spilles. Det vil gavne så mange spillere i truppen. Så kan Pavlovic også få en ÆRLIG chance- det mener jeg bestemt ikke han har fået. Jeg tror også Slimane for alvor vil blomstre i en 4-3-3- da udtrykket nok vil blive ændret lidt.


  2 enige · 2 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     1. december 2021   

  • @Ville bliv vild ! Vil også ligge bedre til Fallenius og Singh tænker jeg, og ja Slimane skal spille fremme!
   2 enige · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    2. december 2021   

 • Jeg er meget enig i at 4-3-3 vil passe meget bedre til resten af truppen, hvis specielt Maxsø er væk i det kommende vindue.
  Så vil vi heller ikke have brug for at købe en erstatning for netop Maxsø.

  Jeg tror også at en eventuel erstatning for Uhre kan findes internt.
  Men hvis der skiftes formation, skal Uhre heller ikke erstattes en-til-en.

  Min eneste bekymring er, om vores backer er stærke nok defensivt.

  Men med Hermansen i målet er jeg tryg nok ved 2 stoppere, frem for 3.
  Og det vil i stedet gøre os mere offensive. Hvilket jeg vil nyde.
   
  • Mik
  • Mik   2. december 2021   

  • @Jensen der er ingen i truppen af vores angribere der har hans kvalitet


 • Jeg er tilhænger af at vi har ét primært system vi træner og dygtiggører os i. Samt en række andre systemer vi kan bringe i spil hvis kampene er låst, ved skader til nøglespillere, mod dygtigere hold end os selv,...
  Jeg er ikke tilhænger af at skifte det primære system fordi vi mister 1 eller to spillere i et transfervindue
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     3. december 2021   

  • @Marc Johnson Synes også vores nuværende system ligger så godt på rygraden, at det er ok at eksperimentere en smule med alternative formationer, synes også vi har set det en smule, når vi spiller med 3 helt fremme! -kan godt li' et hold der kan omstille sig, når modstander har læst os, og har det taktiske overtag, også som du selv skriver..
   1 enig

 • Ymaha
 • Ymaha   3. december 2021   

 • Jeg mener ikke vi skal skifte 3 back kæden, fordi Maxsø forsvinder det fungere jo. Rosted afløser, og Wickstrøm er vist også købt ind til den plads.
  Erstatningen for Uhre kræver en med fart, ved ikke hvor hurtige Divkovic eller Kvistgaarden er i forhold til Uhre.
  Kan også løses med en 343 med Pavlovic/Salech centralt i boksen, med Hedlund/Greve/Slimane/Divkovic/Kvistgaarden/Sing i forskellige formationer på de to andre offensive pladser, med Wass/Rado/Frenne/Cappis/Børkeit på de to pladser centralt på midten.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER