Fodbold live resultater
8-årig skubbet på lægterne, efter Alpha og co. napper sæsonkortpladser

Skrevet af Mhansen, 16. october 2022

En mor har på Facebook delt en rystende historie om, at familiens pladser i tårn 32 som bekendt blev stjålet af Alpha her til eftermiddag. En af de pågældende fede fantyper skal siden have skubbet til hendes 8-årige søn, som har brækket armen. En opførsel, der selvfølgelig er fuldstændig til grin.

Personligt var jeg vidne til truende adfærd fra en i SLO-jakke. Det udløste et angstanfald på lægterne.

Nu venter jeg på et meget klart svar fra klubben. Hvis det her fortsætter, så kan Ole Palmå selv få lov til at makulere mit sæsonkort. Jeg nægter at gå på stadion, hvis det er den adfærd, der venter helt almindelige fans. 
Deltag i diskussionen
 • Jeg håber vitterlig ikke denne historie er korrekt, er der nogen som kan bekræfte rigtigheden af denne episode....?
  1 enig
   
  • Moderen har selv skrevet indlægget på Os med Brøndby i hjertet-gruppen på Facebook. Jeg vil ikke skrive hendes navn her, men du kan gå derind og finde opslaget. Det ville godt nok være en underlig ting at lyve om :-) @Rasmus Stephansen
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Rasmus Stephansen Hvis det er sandt, så er de mere tåbelige end jeg først troede. Og det siger ikke så lidt!
   Personligt kunne jeg ikke få mig selv til at synge med, de gange Alpha startede en sang.
   Jeg ved godt, at jeg så ikke bidrager til stemningen, men jeg har bare valgt at møde alt hvad de kommet med - med tavshed.
   Til gengæld så er jeg mega hæs af at støtte ALT hvad der kom fra sydsiden. Synes sydsiden gjorde det godt - når man tænker på, at der var 3 timer
   6 enige · 4 god kommentar
   
  • Nu er der flere (2 stk.) som svarer på hendes historie at de har overværet situationen, og at det ikke er som moderen beskriver. Derefter har hun låst tråden så folk ikke længere kan kommentere.

 • Det er overhovedet ikke iorden st gøre sådan!!.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Nu er det ene hjørne døbt “Svinget”. Måske det andet hjørne bør døbes “Skammekrogen”?
  Stakkels knægt og sej mor ift. hvad jeg læste på fb
  2 enige · 2 god kommentar

 • Det lyder voldsomt. Har ikke selv FB så kan ikke læse beskrivelsen.

  Mht SLO burde det jo være en nem sag. Det hele burde være på video, og man ved jo hvem der render rundt i de jakker.
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • Sim
 • Sim   16. october 2022   

 • Alpha har været ude og sige kollektivt “undskyld” for at “stjæle” sæsonkort pladser. Så der har været episoder. Det går ikke mere. Hvis den historie med drengen, og de øvrige der dukker op, er rigtige - så skal det straffes hårdt. Alpha skal ikke anerkendes som fan-gruppe - og de skal nægtes afgang. Nok er nok!
  8 enige · 6 god kommentar

 • Sindssyg historie. Vi er sgu som almindelige fans nødt til at tage meget mere markant afstand fra Alpha og alt det de repræsenterer. Ked af at høre FC blod på trøjen sunget i dag. Lige pt er vi snarere i kategorien Nordens værste end bedste fans, så længe Alpha har en fremtrædende rolle. Det bør snart slutte med dialog - de skal bare ikke ind på stadion og vi skal hellere have en stille Sydside end en vanvittig sydside. Skandaløst.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @UlrikFaxeJensen Jeg tror du har ret mht. hvad vi nok kategoriseres som pt.
   Hvorfor var du ked af “fc blod sangen”?
   Det er da en god gammel klassiker - fra længe før Alpha. Desuden kom den fra Sydsiden i går. Så længe man holder det verbalt, så er det da noget som sætter scenen til et derby. Vi skal også passe på, at det ikke bliver “sejler op af åen”. Bare min mening…
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • marjan
 • marjan   17. october 2022   

 • Jeg er glad for, at jeg efterlevede anbefalingen fra vagterne ved indgangen til tårn 31, som anbefalede min datter (8 år) og jeg selv ikke at gå op på vores faste pladser. Min sympati for Alpha forduftet fuldstændig.
  4 enige · 1 god kommentar

 • marjan
 • marjan   17. october 2022   

 • Jeg er glad for, at jeg efterlevede anbefalingen fra vagterne ved indgangen til tårn 31, som anbefalede min datter (8 år) og jeg selv ikke at gå op på vores faste pladser. Min sympati for Alpha forduftet fuldstændig.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Alpha skal rydde gevaldig op i disse klamme tosser, ellers må de alle nægtes adgang til alt hvad der har med klubben at gøre.
  1 enig · 1 god kommentar


 • Hvis ikke Alpha officielt taget fuldstændig afstand fra al volden og “udleverer” dem fra Alpha, der begår diverse ulovligheder og tåbeligheder, skal de på ingen måde associeres med Brøndby (eller fodbold i det hele taget). Så må klubben (og fangrupperingerne) tage officielt afstand fra Alpha. De kan virkelig ikke have mange chancer igen. Hos mig har de ikke flere.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Chuck
 • Chuck   17. october 2022   

 • Og man kan så læse at klubben fandt nye pladser til de fleste der blev skubbet væk fra deres faste pladser.
  Endnu engang støtter klubben op om Alpha, så de kan fortsætte deres hærgen.
  De skulle da have været sparket ud på røv og albuer.
  Klubben har selv skabt dette problem ved at lade stå til i mere end 10 år.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     17. october 2022   

  • @Chuck det lyder helt surrealistisk, hvis ikke vagterne har bedst Alpha medlemmer om at forsvinde fra de pladser, som de uretmæssigt har sat sig på…og derefter smidt dem væk eller bedt politiet anholde dem.

   Det er samtidig hinsides min fatteevne at Alphamedlemmer selv synes at det er rimeligt at sætte sig på andre menneskers faste pladser og desuden nægte at flytte sig når de bliver bedt. Hvem pokker tror de at de er?

   Hvis de som gruppe ikke kan få styr på de brodne kar må de lukke sig selv, hvor trist det end er. Ellers må klubben bede dem blive væk fra stadion. Det er helt uden for nummer, det som foregår…
   3 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • cl
 • cl   17. october 2022   

 • For mig er det simpelt: Jeg kan godt leve med mindre sang, færre tifoer og ingen tromme, hvis det betyder mindre vold. Der er intet, der retfærdiggør vold! De få gange jeg har været i nærheden af medlemmer af Alpha, har de været truende, ubehagelige og har tydeligvis set sig selv som højt hævede over os almindelige Brøndbyfans. Når jeg ikke tager i Parken og ser Derbys længere, er det fordi jeg ikke vil spærres inde på en tribune med en høj koncentration af voldsmænd - og voldsmændene er ikke fra pse! Hvis man f.eks læser følgende interview https://ekstrabladet.dk/.../berygtet.../9449372 indrømmer Alpha jo at vold for dem er en del af det at være fan. Udover at BIF associeres med vold og får bøder for millioner pga af Alpha, kommer pointstraffe stadig nærmere og det bliver heller ikke nemmere at finde en hovedsponsor til BIF. Problemet er jo desværre meget større end 80-100 voldsparate egoister. Det er jo tydeligt at der er mange flere fans, som sympatiserer med og støtter Alpha og det har i årevis været helt klart at BIFs ledelse ikke tør gribe ind overfor voldsmændene. Ellers kunne man jo annullere Alpha-medlemmernes sæsonkort og givet dem livsvarig karantæne. Rådet er hermed givet videre.
  3 enige
   
  • @cl Hej, jeg er helt enig. Personligt ville jeg aldrig tage med til udebane, da jeg på ingen måde vil risikere at virke solidarisk med den voldelige del Jwg synes de udstråler. Jeg elsker stemningen fra sydsiden. I søndags synes jeg det gik herregodt og jeg synes ikke der manglede det store. Trommen manglede(jeg synes personligt det er fedt med en fan der banker løs på en tromme , men det er bare min smag) synes jeg, men mon ikke Brøndby kan sponsorere en tromme og finde en af de andre dernede der kan slå rytmen an.

  Se 1 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner