Fodbold live resultater
9 spillere med udløb til sommer

Skrevet af Bæredygtig Brøndby , 24. september 2022

Vi står lige nu med en ret stor trup med 30 mand, samt nogle stykker på lejeaftaler. Så der skal nok renses lidt ud i truppen til sommer. Lige pt. har ni spillere med kontraktudløb til sommer og jeg er lidt nysgerrig på hvor folk står henne. Her mine bud.

Thomas Mikkelsen: Lad ham gå - Tror vi skal satse på Ziegler og Ægidius. Hvis Mads bliver solgt, kommer der nok en ny.

Lucas Ziegler: Forlæng - Har gjort det godt på U19, så spændende at se om han kan give Ægidius konkurrence.

Andreas Maxsø: Lad ham gå - Der skal efterhånden en afklaring på Maxsø, jeg hælder nok mest til at han skal videre. Synes vi er godt dækket ind.

Sigurd Rosted: Lad ham gå - Alt for dyr og mener han står langt tilbage i køen efterhånden.

Peter Bjur: Lad ham gå - Vi er godt besat på midtbanen og nok bedst for Bjur at komme afsted til en klub hvor han kan udvikle sig.

Kevin Mensah: Forlæng - Den er svær, men Kevin  kunne være en god gardering på begge backs.

Jens Martin Gammelby: Lad ham gå - for dyr og håber man satser på Sebulonsen snart.

Marinus Larsen: Forlæng - Der er potentiale, men skal nok lejes ud.

Simon Hedlund: Lad ham gå - Hedlund har været en vigtig spiller for Brøndby, men han har underpræsteret i lang tid.
Deltag i diskussionen
 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    24. september 2022   

 • Er enig - men Mads Mensah er vist håndboldspiller - tror du mener Kevin - det stort spørgsmåltegn er Maksø. Det bliver jo også spændende om der kommer nogle salg hvilket kan få indflydelse på om der er nogle kontrakter der måske alligevel skal forlænges.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sinbad haha ja gik lige stærkt nok. Er rettet nu
   1 god kommentar
   
  • Peps
  • Peps
   Betalende bruger
     27. september 2022   

  • @Sinbad Når nu vi (åbenbart) skal rette på hinanden, så vil jeg høre dig om, hvem Maksø er ? Er det Maxsø du mener ? :-)

 • Mads Mensah, arrgh. ;)

  Jeg er enig med dig, på stort set alle spillere.

  Hvis Maxsø kommer ud og siger vi tager en ordentlig forlængelse, så er jeg frisk. Men klubben og os fans tror jeg efterhånden har fået så lange løg over processen.

  Simon kan godt forlænges hvis aftalen er okay, han skal have en okay løn men ikke være den dyreste dreng. Tror også han vil være interesseret i at blive til en godkendt løn.

  Ellers tror jeg, at jeg er enig. Bjur har bare haft for mange skader og vi har for mange unge kræfter der presser sig på. Ellers ville jeg gerne se ham løbe mere rundt i den gule trøje.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @thorrium ja gik lige stærkt nok, er rettet nu
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Hvis Gammelby fortsætter på det niveau og den selvtillid han lader til, at have fået i Polen, så synes jeg at det vil være fjollet ikke at forlænge med ham. Tænker at han har indtil vinter til at bevise, at han stadig har unfinished business hos os. Holder han sit nuværende niveau, så kan jeg godt se en forlængelse komme i stand.

  Maxsø er en kulturbærer ala. Agger og vores anfører. Nok er hans niveau på banen faldet en smule på det sidste, men kan vi forlænge med ham, så er det altså en no brainer imo. Hans træningsiver og dedikation er beundringsværdigt, og vil helt sikkert smitte af på både medspillere og talenter.

  Rosted, Hedlund, Bjur og Mikkelsen er jeg enige omkring. De skal takkes for tro tjeneste, men ellers videre i systemet. Kevin har foråret til at vise, om han er berettiget til en kort forlængelse til sommer, eller om han også skal takkes og sendes videre i systemet.
   
  • @RommeTilPhiriOgSå udfordringen med Gammelby er at han eftersigende får en ret høj løn. Nok også derfor de ikke har kunne komme af med ham. Han skal gå markant ned i løn hvis han vil fortsætte.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Jeg skrev en tråd for et par uger siden, og jeg vil stadigvæk gerne høre, præcist hvad det er Gammelby kommer med som gør at så mange roser ham.

   Oprigtigt, jeg vil gerne vide hvad jeg overser.

  Se 4 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   24. september 2022   

 • Mensah bør ikke forlænges, kunne sagtens se ham i en anden rolle i klubben, men de mange lange skadesperioder gør man ikke bør forlænge. Maxsø kan jeg sagtens se fortsætte, hvis han selv er indstillet på det, dog tror jeg ikke på en forlængelse.


 • ZnapZ
 • ZnapZ   24. september 2022   

 • Pyndt og kvist har vidst også udløb til sommer. Burde begge forlænges.
  1 enig
   
  • @ZnapZ ja du har ret med Pyndt, Bertram Kvist har kontrakt til sommeren 2025
   1 enig

 • Welkro
 • Welkro   24. september 2022   

 • Helt enig!

  Det er en kæmpe udfordring til næste sommer. Blas bliver nok solgt, og det efterlader os med 1 back i truppen. Og der vil med stor sandsynlighed først blive købt ind i slut august, hvis CV stadigvæk er der.. Heldigt at vi så nok ikke skal rode med de dumme Europa cup kampe der åbenbart ikke satses på og bare er i vejen.
   
  • @Welkro Europa kan stadig nås ved en pokalfinalen og/eller hvis vi ender på 7. Pladsen og vinder den playoffkamp.

   Oddsene er ikke i vores favør, men jeg er ikke klar til at afskrive Europa endnu. Sæsonen er stadig lang.
   1 enig

 • Mensah skal også videre efter min mening ellers er jeg enig :)


 • Sådan set enig - Maxsø synes jeg dog man skal overveje en forlængelse med. Om Kevin skal forlænges må afhænge af hans niveau på træningsbanen - han kan være en god back-up på både HB og VB samtidig med at han er en kulturbærer.

  Rosted, Hedlund og Gammelby bør man overveje at sælge til vinter så man kan få lidt mønt for dem.

 • Er dybest set enig i alle dine betragtninger, med det forbehold at jeg intet ved om Ægidius niveau.

  Hedlund, Rosted og Bjur mener jeg dog må være helt oplagt at sige farvel til.

  Du glemmer et kontrakt udløb. Niels Frederiksen… Ham tænker også vi siger farvel til. Der mangler slet og ret retning, koncept og synes det fremstår som udviklingen af spillerne også er gået i stå.
   
  • @Mojoburger helt enig, hvilke træner synes du passer til Brøndby?

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    25. september 2022   

 • Du kan passede følge op med en liste over U19 med kontraktudløb. Den første åreladning starter til nytår.


 • Thomcat
 • Thomcat
  Betalende bruger
    25. september 2022   

 • Det for mig mest spændende i dette er reelt om vores u18 landsholdsbacks slår igennem. For ellers skal der hentes ind - for planen er jo Blas skal også sælges - senest næste sommer

  Maxsø og Rosted: det vigtigste er en afklaring - og da vi har andre 4 centrale forsvarsspillere på lange kontrakter - tænker jeg dette er et sted vi kan spare endog mange lønkroner. Kevin T virker som vores store forsvarsprofil nu og tror reelt han vil passe bedst typemæssigt sammen med HH.

  Mensah: hvis han når tilbage på niveau skal han klart forlænges. Se på hvordan resultaterne ændrede sig efter han blev skadet. Tror virkeligt han betyder enormt meget for truppen. Taler selvfølgelig ikke om en vanvidsløn - men en rimelig midt i truppen agtig løn.

  Thomas M: I modsætning til de fleste andre vil jeg have det helt fint med at forlænge med TM - men han vil så overgå til at være 3. keeper og målmandsassistent træner. Tror han betyder meget i at få så meget ud af de unge talener som muligt.

  Hedlund, Rosted og Masxsø håber jeg faktisk på at vi kan få solgt for en smule penge til vinter - imens at Slimane bliver vinterens store salg.
  1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    25. september 2022   

 • Jeg ville lade følgende spillere løbe ud:

  Andreas Maxsø - hans niveau i en 4-backkæde er ikke godt nok til at han kan sælges for peppernødder, så kynisk set er det en dårlig business case at forlænge dyrt.

  Sigurd Rosted - han har ikke, og har aldrig haft, niveau til at spille på et dansk mesterhold.

  Peter Bjur - skal spille for at udvikle sig og jeg ser det ikke ske i Brøndby. Vi har heller ikke den største andel af uddannelsestiden, hvilket ødelægger business casen.

  Simon Hedlund - har ikke niveau til meget mere end midten af Superligaen. Hans bidrag på Mesterholdet var med til at trække niveauet ned. Han vil hverken bidrage med målpoint, lederskab eller en potentiel transferindtægt, så business casen hænger ingenlunde sammen.

  Lucas Ziegler - skal spille for at udvikle sig, så udsigten i Brøndby er for lang til at give mening.

  Forlængelser:

  Thomas Mikkelsen - kan sagtens forlænges med perioder på et halvt år, så længe der er tvivl om 2-keeperens niveau.

  Mensah - er en af de få fundamentblokke fra Mesterholdet og som bødekassemester og viceanfører, har han helt klart en betydnidning i truppen, der er nødvendig i en opbygningsfase. Derudover kan han sagtens spille begge backpositioner.

  Gammelby - er bedre end hvad vi kan købe for penge og i den henseende, sammenholdt med at vi skal bruge 2 konkurrencedygtige højrebacks i truppen, giver en forlængelse på 3 år god mening.

  Andreas Pyndt - har rødderne massivt plantet i Brøndbymulden og vil helt sikkert kunne gøre sig som en stærk trupspiller i fremtiden. Han var også i mesterskabstruppen og ved hvad det kræver. Giv ham tid og tillid, så ender han måske som en ny kulturbærer som Kim Daugaard.

  Marinus Larsen - skal forlænges og sættes til hævning og bagning.

  Yousef Salech - skal også forlænges. Vi vil altid have brug for en spiller som ham i truppen og jeg tror, at han over tid vil vise sig som en habil superliga-angriber.

  Oskar Fallenius - har fået fysikken på plads og hvis vi skal høste frugterne, så skal han forlænges inden han bliver for dyr eller har udløb. Jeg ser ham som et godt værktøj i trænerens taktiske værktøjskasse over tid.

  Derudover skal der ses på U19, hvor Eskild Dall står på spring til en oprykning til Superligatruppen til sommer.


  2 god kommentar

 • Det er spøjst med Hedlund. Han enten scorer eller laver assist hver anden kamp, og dog har han været udskældt igennem tiden i Brøndby. Så mange gode intentioner, så mange dårlige valg på banen. Ironisk nok deler han en del træk med Kvistgaarden, især det mangelfulde slutprodukt. Vil vi heller skifte Björk/Salech/Divkovic ind når Ohi/Hedlund/Kvistgaarden bliver trætte? Angrebet er tyndt nok i forvejen, så hvis man ikke har et meningsfuldt alternativ til angrebet i tankerne, så bør CV bruge de næste måneder på at finde det.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     26. september 2022   

  • @Brøndby4Life, de tal du henviser til er isoleret set på Superligaen. Han er helt væk i europæiske kampe - og pokalturneringen for den sags skyld.

  Se 2 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER