Fodbold live resultater
AaB producerede klart flest chancer, da Brøndby tabte trods god keeper-indsats

Skrevet af 3point.dk, 1. november 2020

Det var lettere småkoldt, da Brøndby IF søndag gæstede Aalborg. Men efter kun otte minutter kunne, skulle og burde Mikael Uhre have givet gæsterne varmen, da han efter en fejl i forsvaret kom alene igennem. Efter fint at have taget bolden med manglede den sympatiske angriber klassen, da bolden blev placeret ved siden af mål. 

En 100% chance blev ikke engang til en afslutning på mål, og Andrija Pavlovic havde yderligere taget løbet med og ville let have omsat en tværaflevering, hvorfor afslutningen var ekstra skridt. Det var som om, at Uhre havde for meget tid til at tænke over situationen, og her manglede han en topangribers skarphed og kynisme.

Uhre scorede, da han ikke havde betænkningstid

Så var AaB’s Iver Fossum mere skarp, da han tilfældigt fik chancen efter en halv time. Typisk for kampen - og Superligaen vil nogen kritikere måske mene - så kom chancen efter et gigantisk kiks. AaB’s Tim Prica bliver formentligt noteret for en assist, da han på et indlæg fra siden afsluttede så ringe, at bolden var gået til hjørne, hvis ikke Fossum var dukket op. Fra en spids vinkel fik nordmanden flot drejet bolden ind og så førte AaB.

Brøndby gik dog til pause med stillingen 1-1 efter en scoring fra Mikael Uhre. Efter et skruet indlæg ved et frispark kunne Uhre løbe ind i bolden og med en strakt fod styre bolden i kassen. Her var der ikke tid til at tænke, og så blev den flinke angriber noteret for en kasse.

Schwäbe med god indsats

Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm blev taget ud efter 65 minutter, og i stedet kom Rezan Corlu og Simon Hedlund ind. Uhre og Lindstrøm fik ikke deres bedste kampe, mens Marvin Schwäbe viste et højt niveau efter sin gedigne off day mod FC Midtjylland. Med flere gode redninger holdte han sit hold inde i kampen, og han klarede blandt andet to afslutninger fra tæt hold.

På nær et frispark fra Rezan Corlu kom Brøndby ikke frem til meget i anden halvleg, og Andrija Pavlovic var ganske anonym. Og derfor var det ganske fortjent at AaB tog sejren, da Tom van Weert kort før tid fik bugseret bolden i kassen. Et godt indlæg gik over Andreas Maxsø og selvom Schwäbe fik hånden på, så gik den ind tæt på stolpen.

Et skridt tilbage af Brøndby, som slet ikke fik vist det spil, som de gjorde i de første 60 minutter mod FCM. En lettere sløj indsats over hele linjen, hvor Marvin Schwäbe sammen med Anthony Jung umiddelbart leverede som de eneste. Med nederlaget har Brøndby nu tabt tre kampe i træk.


 

 
Deltag i diskussionen
 • Lige hurtigt:
  Første halvleg egentlig gode ting. Vi tillader lidt for meget men får lagt et pres AAB ikke kan håndtere. Anden halvleg ser vi læste ud. Samtidig med at vores offensiv åbenbart står og falder med Jobbe.
  Slimane ligner en der ikke har spillet kampe i lang tid.
  Radosevic er for ringe til BIF. Han kæmper og giver sig altid 100 men det er bare ikke nok
  Maxsø ser skift ud ved 2-1 målet
  Jeg er stadig optimistisk omkring bronzemedaljer, men mere bliver det ikke.
  10 enige · 2 god kommentar
   
  • Chuck
  • Chuck   1. november 2020   

  • @Marc Johnson - Synes også vi spiller en god første halvleg på en rigtig svær udebane. Men er enig i at det ser ud som om at vi er væk i anden halvleg og AaB har læst os. Men jeg synes Frendrup spiller en rigtig god første halvleg. Han er sgu fantastisk på midtbanen.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1. november 2020   

 • Nu peger pilen på Niels Frederiksen! 3 nederlag i træk og ikke et eneste clean sheet i 7 kampe. Han begår de samme fejl i hver eneste af de 3 katastrofe-nederlag.
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • @Saesonkort gider du lige liste fejlene?
   3 enige · 4 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Maxis
 • Maxis   1. november 2020   

 • Virkelig en dårlig 2 halveg. Få ting hang sammen. Forstår ikke at Jobbe bliver skiftet ud. Radosevic var virkelig skidt kørende, men vi kan så takke Marvin for, at vi ikke taber større. Øv for helvede.
  4 enige

 • Joblar
 • Joblar   1. november 2020   

 • Det forsvar sejler rundt, hvad fanden er der sket ?,det er jo så naivt at stå med sin bagkæde på midterlinjen, når vores pres overhoved ikke sidder i skabet, det er efterhånden lige så naivt som under Zorninger. Nu er den gode start sat over styr :-(
  2 enige

---

 • Tak NF

 • mp80
 • mp80   1. november 2020   

 • NF bør snart være fortid, endnu en kamp med dårligt spil. Hvad laver Rado på banen, når han hele kampen igennem smider bolden væk? Bjur gjorde det fint i store dele af kampen, men havde hellere set ny indkøbet.

  Spillet har generelt ikke fungeret i denne sæson, hvor man var meget heldig i de 4 første kampe, ser man nu niveauet.
   
  • @mp80 jeg forstår heller ikke hvorfor Radio får så meget spilletid, men jeg ved selvfølgelig heller ikke hvad der bliver leveret til træning.
   Børke skal ikke lave specielt mange pasninger der rammer en mand for at være bedre.
   1 enig

 • Ufattelig ringe 2 halvleg. Igen magter vi ikke at sætte en hel god kamp sammen. Hvis jeg var CV ville jeg være svært utilfreds. Spørgsmålet er vel om ikke Corlu og Børke skal have chancen fra start.
  1 enig
   
  • @Kristianbs Man kan i hvert fald ikke blive ved med at give genvalg, når man kører på 3. tabte i træk.
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Klart godkendt 1.halvleg. Den var virkelig god. Men hvor er det dog frustrerende at vi igen stopper med at spille i 2.halvleg. Så kan det næsten være lige meget med første. Jeg ved godt Aab ude er noget nær den værste kamp for os. Men det er sgu ikke godt nok.

  Jeg synes igen problemerne ligger meget i at Rado kan tages ud på bolden på den 6'er. Og så ved jeg godt at Hermannsson blev rost meget af kommentatorerne, og han er da også god i duellerne, men når vi både spiller med ham og Rado på samme tid, så bliver det et stort problem i opspillet. Jeg synes også Hermannsson stadig har problemer med sin placering på indlæg. Han står på en eller anden måde ofte uhensigstmæssigt.

  Hedlund og Slimane var ikke heldige indskiftninger. Synes ikke deres bidrag var særlig positive.

  Bjur gjorde det rigtig fint offensivt, men mangler noget aggressivitet defensivt, så han kan forstyrre deres indlæg. Begge Aabs mål kommer fra indlæg fra hans side.
  5 enige · 7 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Jeg ville ønske jeg havde dit lyse sind. At kunne skrive et sobert post-match indlæg efter 3. nederlag i træk...det er ikke alle forundt.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman Slimane er indirekte skyld i 2-1 målet. Sparker bolden hovedløst op på AaB-spillerne. Omstilling - og mål.
   Ja, der forsvares ikke optimalt...men altså..
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     1. november 2020   

  • @Christian Brøndbyman
   Maksø løser sin opgave dårligt ved begge mål. Bjur er ikke perfekt - Maksø skal følge sin mand bedre
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Vores 2. kæde er simpelthen ikke velspillende nok. Vi går døde efter 60 minutter for anden uge i træk. Det kan ikke være rigtigt.

  Corlu har jo ingen at spille med. Han kan ikke trylle ud af det blå. Pavlovic, Hedlund, Frendrup og Radosevic.... Det er dem han har at lege med offensivt. Det kan jo aldrig blive godt.

  Slimane... Øv! 2. gang i træk at et boldtab fra ham koster dyrt. Forhåbentlig sætter det sig ikke i ham.

  Jeg ved godt jeg nævner det ofte... Men nøj hvor ville jeg gerne se Frendrup tilbage på 6'eren og Radosevic på bænken. Rado er rigtig god til at ødelægge spillet for modstanderen. Desværre også for os selv.
  6 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. november 2020   

  • @Broder Salsa - Meget præcist skrevet. Rado bidrog ikke med meget og Frendrup på 8'eren bliver for usynlig. Det har været tydeligt længe, at den konstellation ikke virker, så jeg forstår ikke, at NF holder fast i den.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Der lå et svært program efter landskampspausen, og 0 point efter de her 3 kampe. var vel ikke helt urealistisk. Man må konstatere at vores evne til at vinde i Jylland desværre ikke er forbedret i forhold til sidste sæson.

  Vi må tilbage til at fokusere på defensiven. Det kan fandme ikke være rigtigt at vi lukker så mange mål ind med 3 stoppere! Ved ikke om Maxsø er småskadet eller hvad det skyldes, men vi er så lette at score mod.

  Den næste mod OB SKAL vindes!
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Klipklapperen jeg vil så sige at en tilbagevenden til et defensivt udtryk og kontrabold som vi så det i foråret og i starten af efteråret er dråben der får bægeret til at flyde over her. Så synes jeg konklusionen er, at NF ikke har hvad der skal til. Jeg synes NF skylder at vise, at vi kan præstere offensivt. Alternativt må kontrakten løbe ud og en ny træner komme til

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. november 2020   

  • @Klipklapperen - Enig. Det piner mig at sige det, for jeg troede at NF kunne bibeholde den gode defensiv, mens der blev bygget på offensivt. Men nu virker forsvaret uroligt og jeg er ikke lige så tryg ved dem længere.
   Men oven i det, er der slet ikke kommet noget offensivt output...
   Havde vi så bare banket 4 kasser ind, kunne jeg leve med et lidt mere uroligt forsvar.

 • Forfærdelig anden halveg. Vi skaber INTET i kampen. Er alt det offensive spil virkelig på jobbes skuldre?!?! Det virker sådan. Han har en offday, og så skaber vi intet.. Synes det er meget bekymrende.

  Synes vi spiller anden halveg som om, at vi var ude i 2×15 min forlænget spilletid. Ingen energi, ingen løb for hinanden..

  Synes også NF skuffer i dag. Der skulle have sket nogle ændringer langt tidligere i kampen.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    1. november 2020   

 • Puuha en møg kamp. Anis har været lidt af en dyr indskiftning de sidste par kampe, han virker ikke helt klar i tanke og handling.
  3 enige

---

 • Betalende bruger
    1. november 2020   

 • Måske vi skulle spille noget mere defensivt når nu vi ikke magter andet. Tilbage til det som virkede i mesterskabsspillet. Det var heller ikke prangende men der gav point. Hvad er der blevet af ligaens bedste forsvar? Hvordan kan man gå fra kun at lukke et mål ind hver anden kamp og gav meget få chancer væk til at modstanderne med lidt skarphed kan score 4-5-6 mål mod os? Og det er ikke kun i dag. Er vores nye mand virkelig for dårlig til et af ligaens dårligste forsvar? Træner man tilstrækkeligt hårdt og længe? Hvorfor kan vi kun holde et højt tempo i 50- 60 minutter? Det er der vi mister pusten og modstanderne overtager showet. Savner AKTION, AKTION, AKTION. Ikke lige måden vi spillede på men den form vi var i. Gider ikke kommentere her mere. Hav det godt allesammen.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Tanken
 • Tanken   1. november 2020   

 • I dag taber vi slet og ret til et hold som spiller væsentligt bedre end os. Fuld fortjent AaB sejr, og seriøs pinlig indsats fra vores side. Jeg forstår ikke folk som skriver de synes vi har et godt hold. Hvor ser i det skal være så fantastisk?

  Vores angreb er hamrende ufarligt i dag. Vores midtbane kan ingenting for at sætte en medspiller op, og vores forsvar snork sover flere gange. Det mest ufortjente ved den her kamp er vi ikke taber 3-0.

  Desuden må jeg indrømme jeg simpelthen ikke fatter hvad der sker på træner siden (igen) i dag. Det kan da vel for fanden ikke være sådan hver evig eneste uge at man skal gå ud og vise man ikke kan finde ud af at skifte ud? Lad os tage Rado. Han spiller seriøst dårlig fodbold. Ja han vinder bolde, men hvad nytter det hvis han ikke kunne ramme en væg selvom han stod midt i et 2x2 meters værelse. Han er ikke en spiller man kan bruge når man skal ud og vinde kampe, så hvorfor starter han? Og hvorfor ikke skifte ham ud længe før?

  Så siger man at man vil ud og angribe, men tager Jobbe ud, som trods han ikke har spillet sin bedste kamp, er den måske eneste på banen som kan noget på egen hånd. Jeg fatter det simpelthen ikke.

  Så har man Blas på bænken, og jeg kan godt forstå hvis man venter med at bruge ham til han faktisk kan kommunikere med de andre. Men hvorfor tager han så en bænk plads? Nu får vi det aldrig af vide, men mon ikke det var Bjur der skulle ud med Hermannsson før de scorer, da Skipper og Børkeeiet skulle ind? I så fald hvorfor tage en spiller man ikke tænkt sig at bruge med?

  Vi snork sover flere gange i forsvaret, og har nu spillet 7 kampe uden at holde 0'et. Vi er ufarlige, og selv i de perioder over de sidste kamp hvor vi faktisk er gode, viser vi at vi ikke har noget at bruge foran.

  Jeg siger ikke hele holdet skal ud, og jeg siger ikke vi skal fyre NF, men vi bliver seriøst nødt til at se på hvorvidt de spillere vi har på banen kan spille sammen, og om det virkelig kan være rigtigt man ikke kan spille med en eller to unge spillere mere. En kamp som i dag bør jo kunne vindes. AaB er ikke prangende. De er også ufarlige trods vi giver den flere store chancer. Den eneste grund til vi taber er fordi vi dumper over hele linjen.

  Nu er det hjem og træne på at få skabt noget mere offensivt, og få sat dem ind. Og så revidere om det virkelig kan være rigtigt at man ikke kan spille Corlu og Jobbe sammen. Spoiler, jeg er helt sikker på det kunne have virket meget bedre end det vi så i dag
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Tanken Jeg synes det er et interessant spørgsmål du stiller: Hvor godt et hold har vi egentlig?
   Hvis man skal vurdere det, er man nødt til at afsløre sine forventninger. Nogle her i forummet forventer fx at vi spiller med om guldet til det sidste. Så forstår jeg godt hvis vores hold ikke ser godt ud.
   Jeg synes det er rimeligt at forvente at vi spiller med om bronzen til det sidste. Det vil sige, at vi skal sammenligne os med klubber som AAB, AGF, OB og FCN. Derudover er mine forventninger mere til spillet end til resultatet.

   Hvor gode vi rent faktisk er synes jeg stadig er svært at svare på. Men jeg synes vi har mange spillere med et stort potentiale.

   Tager vi de 4 bagerste så er det alle performancespillere. Jeg synes alle 4 gør det godt, og jeg synes de har niveauet til et top 3 hold i superligaen.

   På midtbanen har vi Frendrup, Jobbe og Vigen/Radosevic. Frendrup og Jobbes potentiale tror jeg de fleste er enige om. Vigen og Radosevic bør omvendt ikke være spillere vi skal forlænge med imo. Vigen pga. skaderne. Radosevic pga niveauet. Han bør være en performancespiller, men er det meget sjældent. Ikke en finger at sætte på indsatsen dog.

   Wingbacks. Selvom vi endnu ikke har set ham, så antager jeg at Blas er købt til startopstillingen. Også her ser jeg et stort potentiale med det CV Blas kommer med. Bruus synes jeg mangler lidt på førsteberøringen, men derudover er potentialet bestemt også tilstede her. Hurtigheden, indlæg og defensivt fokus har han. Mensah er ikke løsningen til en back pga. defensiven. Desværre. Hans hurtighed havde ellers været interessant på en højre wingback.

   Angrebet. Hedlund, Uhre og Pavlovic. Jeg har egentlig længe holdt af Hedlund, pga. hans enorme hurtighed. Men jeg må efterhånden erkende, at han vist ikke har psyken til at spille i BIF. Det er som om, han mentalt er et andet sted – i en større klub. Uhre har jeg stadig en fornemmelse af kan udvikle sig til at blive endnu bedre. Men jeg ser jo også hans begrænsninger i spillet ved jorden. Pavlovic tror jeg på bliver en success efter de første kampe. Måske lidt optimistisk, men jeg synes hans tekniske niveau er godt.

   På bænken har vi Slimane, Bjur, Hermansson, Skibber, Corlu, Børke, Hermansson. Her ser jeg altså også rigeligt med potentiale. Spillere der kan blive profiler på et fremtidigt superligamandskab i BIF.

   Alt i alt ser jeg et stort potentiale blandt spillerne. Med Blas og Pavlovic har vi også lukket de store huller vi havde, da vi gik ind til sæsonen. Man kan kun begræde at hullerne blev lukket så sent, men det er vores lod når riget fattes penge.

   Som hold synes jeg vi mangler at vise MEGET. Især offensivt. Det er meget svært at udlede planen, og det lader til at alt for meget står og falder med Jobbe. Men når vi har så meget potentiale blandt de enkelte spillere, så mener jeg også man kan konkludere at holdet har det.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    1. november 2020   

 • Vi ser det bedste og det dårligste fra Rado hvilket gør det så svært. Med bold - skidt og mod bold super. Jeg synes at vi skal starte på at spille Børkeeiet ind. Jeg synes vi mangler en masse fra vores Wing backer - vi mangler den bredde og dybde i spillet.
  Lad os huske at vi tabte ude mod Søndejyske, hjemme mod fcm og ude mod AaB sidste år så vi er stadigvæk 8 point bedre end sidste år målt i de direkte kampe. Men jeg er skuffet over idag.
  100% opbakning herfra.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sinbad
   Yes, god pointe der. Jeg fandt lidt trøst i den samme kendsgerning.
   Enig mht Børkeeiet.

 • Chuck
 • Chuck   1. november 2020   

 • Når man nu har 1-1, 15 minutter før tid og man er under pres, så kan man sgu da stille sig tilbage og forsvare den hjem. Hvorfor skal forsvaret stå ved midterlinien?
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   1. november 2020   

  • @Chuck dumt og naivt at spille med så høj en forsvarslinje, ALLE kunne jo se hvor det ville bære hen... AaB spillede gang på gang ned bag forsvarslinje, vi var mere end heldige med kun at tabe 2-1, håbløst træner arbejde.
   
  • Joblar
  • Joblar   1. november 2020   

  • @Chuck dumt og naivt at spille med så høj en forsvarslinje, ALLE kunne jo se hvor det ville bære hen... AaB spillede gang på gang ned bag forsvarslinje, vi var mere end heldige med kun at tabe 2-1, håbløst træner arbejde.
   
  • @Chuck det var så nemt at se det ville gå galt. Bliver vi spillet tynde 4-5 gange på en kontra inden 2-1 målet? Jeg FATTER ikke vi bliver ved med at jage sejren på den måde. Vi skabte intet fremad banen og har vel intet andet end Corlus frispark i 2. halvleg. Til gengæld løb vi gang på gang ind i Aab's kontrakniv fordi deres midtbane konstant var upresset når de skulle lægge afleveringen. Jeg synes desværre vi tabte denne kamp på bænken - vi fik rigeligt med advarsler inden 2-1 målet. Vi burde have pakket os sammen da der mangler 20 min og bare forsøgt at køre 1-1 hjem det havde været et fint resultat.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. november 2020   

  • @Chuck - I Brøndby bør vi altid gå efter sejren. Uanset hvad.!
   Når det så er sagt, så kan jeg godt forstå, at du på bagkant havde ønsket at vi parkerede bussen. For igår havde vi ikke ret meget offensivt at skyde med og defensiven var lidt usikre. Men det er altid nemt at være bagklog. Og jeg havde tabt alt for NF, hvis han havde opgivet og accepteret at uafgjort var nok...

---

 • Kello
 • Kello   1. november 2020   

 • Gode takter i 1. halvleg, 2. halvleg virkelig ringe..
  Vi vinder sikkert på torsdag, får banket noget selvtillid ind i holdet og så tager vi OB hjemme på søndag...
  Forza Brøndby.
  1 enig

 • Sim
 • Sim   1. november 2020   

 • NF bliver ikke forlænget. Jeg kan simpelthen ikke se det ske.
  1 enig

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    1. november 2020   

 • Rædselsfuld 2. halvleg.
  Eneste spillere der kan være deres præstation bekendt er Jung, Hermansson og Schwäbe. Corlu gør også et ok indhop. Hedlund var skandaløst ringe da han kom ind.
  Meget bekymrende at Maxsø nu begynder at falde i niveau.

  Der skal ske noget inden næste kamp. Radosevic må ud og Corlu ind. Ind med Blas. Det kan ikke blive ringere end 2. halvleg.
  1 enig
   
  • Sim
  • Sim   1. november 2020   

  • @SSN Hermansson???? Han lavede nogle grimme boldtab, panik clearinger og ballonbolde op mod ingen. Han var en af banens dårligste idag, og ligner ikke en landsholdsspiller.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Kapper
 • Kapper   2. november 2020   

 • Skræmmende dårlig sæsonstart af Maxsø.
  To dages karantæne og derefter fejl på fejl.

  Han kan dog glæde sig over stadig at være den højst betalte mand i BIF
  1 enig
   
  • @Kapper hvilke fejl har han lavet udover i dag hvor han virkelig ser skidt ud ved 2-1?

---

 • NF er ikke dygtig og handlingskraftig nok til en klub som BIF.

  Han reagere langsomt og ham og Jesper Sørensen overtænker hver kamp og sætter store taktiske begrænsinger på vores spillere der hæmmer vores presspil som er IKKE eksisterende. Vi spiller ikke fremadrettet presbold med fokus på hårdt arbejde.
  Vi spiller DBU alibi bold. Ingen pres. Lukker mål ind i hver kamp gerne minimum 2, og vi skal bruge HELD til at vinde hver gang....


  Ny træner til jul.
   
  • joker
  • joker   2. november 2020   

  • @nicolai83

   presset fungerede da rigtig godt i første halvleg. Aab blev tvunget til at lave fejl på fejl.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • joker
 • joker   2. november 2020   

 • En god første halvleg og en virkelig ringe anden halvleg. 3 nederlag i streg er ikke sjovt. Dog skal vi lige huske på 12 point i 7 kampe havde vi vel godkendt inden sæsonstart.

  Tænker Frenne, Jobbe og Corlu skal prøves på midten mod OB.
  1 enig
   
  • Joblar
  • Joblar   2. november 2020   

  • @joker meget enig mht midtbanen, men så også gerne at Børke blev bragt i spil.
   1 enig

 • Hans
 • Hans   2. november 2020   

 • Vi kan ikke score der brændes 100% chancer på samlebånd så vinder man heller ikke (træning/skudtræning) eller forsvare (træning/mer træning ) i alle kampe har modstandere scoret mod os vores spil er læst og det er ikke svært at overliste vores vakkelvorne forsvar der er MASSER at Arbejde med 3 nederlag i trap mod modstandere som vi burde kunne kunne opnå point mod vi er ikke i stand til at holde nullet og det nytter ikke noget at have modstandere nede i sækken og ikke snøre posen til ...(fcm kamp) dårligt og vi ville i nuværende forfatning få klask i internationale kampe vores hold og træner blevet rost til skyerne til trods for store fejl og mangler i forsvaret....spændende at se hvordan træner og spiller reagerer på modgang....vi har været heldige flere gange i indeværende sæson at vinde selvom vi spillede som en sæk kartofler nu kom nederlagene så....vi for ikke bronze i år vi er ganske enkelt ikke Goe nok

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner