Ægidius med flot HIK-debut

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 6. august 2022

Jonathan Ægidius er i denne sæson blevet udlejet til HIK i 2. division, hvor den unge keeper skal jagte spilletid og dermed få nogle gode erfaringer, som han kan tage med hjem til Brøndby IF om et års tid.

Jagten på minutter startede godt for Ægidius, for han var med fra start i HIKs ligapremiere mod Frem. Kampen endte 1-1 og Ægidius spillede en rigtig flot debutkamp. Han blev passeret på et straffespark tidligt i kampen, men derudover var det en rigtig god indsats, lyder det fra Rasmus Bakkendorf, der overværede kampen live.

- Han virkede meget komfortabel og afklaret. Han havde sikre indgreb og HIK er et fint boldspillende hold, så han gik også med i spillet i den der sweeper-agtige rolle. En enkelt gang tabte han bolden på et indlæg, men fik selv hurtigt fat i kuglen igen. 

- Nede 0-1 i slutningen af kampen havde han en kampafgørende redning, da han hev en fremragende løftet fodparade op i en en-mod-en-situation, og så fik HIK hevet en fortjent uafgjort hjem på et 'Brøndby-mål' af Roni Arabaci. HIK var klart bedst og jeg tænker, at de kan spille med om top 6, lyder vurderingen fra Bakkendorf.

Jonathan Ægidius er 20 år gammel og lejemålet løber hele denne sæson, dog kan Ægidius kaldes tilbage i januar, hvis Brøndby ønsker det.
Deltag i diskussionen
  • Dejligt at se ham i start 11 efter han sad på bænken i HIKs pokalkamp tidligere på ugen.

  • Det er god læsning, tænker det er vores talentchef Christian Larsens kontakter der har sørget for denne aftale er blevet til.

    Da han havde stor succes med ungdomsarbejdet i sin tid i HIK, faktisk var deres ungdomsafdeling bedre end nogen af superliga klubberne.

    Tror vi skal være glade for at have fået ham ombord i BIF
    2 enige

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER