Fodbold live resultater
Ærgerlig MC afslutning

Skrevet af Klipklapperen, 27. juni 2021

Midt i landsholdseuforien blev der desværre hældt lidt malurt i bægeret for vores MC hold ved sæsonafslutning. 3 svære udekampe mod FCK endte med 2 nederlag og en uafgjort, som betyder at;

U14 smed guldet og må nøjes med sølv efter netop FCK

U15 smed gulvet til OB efter en FCK udligning 8 minutter før tid

U17 smed bronzen til FCN efter en FCK udligning 2 minutter før tid

For U15 holdet er det surrealistisk, at sæsonen ikke blev kronet med et mesterskab. I de første 23 kampe fik de 20 sejre(!) og 3 uafgjorte. De sidste 3 kampe mod de øvrige tophold resulterede til gengæld i 2 nederlag og en uafgjort, mens OB lavede en uimodståelig slutspurt, hentede 8 point på os og vandt med 1 sølle point.

 

U17 lå længe til at spille med helt i toppen, men de snublede ligeledes i det hårde slutprogram. Det er godt nok sjældent, at et hold der scorer 105 mål i 26 kampe ikke vinder en medalje.

Alt i alt ser det positivt ud for vores yngste MC hold, omend især FCKs strategi om at hente store nordiske talenter kommer til at gøre dem svære at slå i de enkelte sæsoner.
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   27. juni 2021   

 • Vi bliver simpelhen nød til at gøre det bedre og investere endnu mere i MC, hvis vi vil have seriøse talenter igennem til SL holdet. U19 holdet har været fuldstændig ved siden af sig selv i hele sæsonen, og syntes klart at de samlet set er dumpet. De andre U hold har vel gjort det fornuftigt, men ærgerligt at det ikke bliver til guld i nogen af rækkerne. Jeg har den forventning at alle U holdene skal spille med i toppen, og at min et hold vinder Danmarksmesterskabet, så er jeg med på at det primære mål stadig er at udvikle spillerene, men det mener jeg sagtens man kan og så samtidig spille med om guldmedaljer. Jeg håber at CV seriøst vil investere i MC med nogle af de ekstra midler klubben nu får tilført, det er helt klart at eksempelvis FCK er med aggressive omkring at hente store talenter til deres U hold, og her skal og bør vi være med om de spillere. Forza BIF.

 • Ja, det var ret ærgerligt vi ikke fik guld på et eneste MC-hold i denne sæson. Det er vigtigt at få opbygget en vinderkultur, hvor vores talenter bliver vænnet til at vinde guldmedaljer allerede tidligt i karrieren.

  PSEs strategi med at hente de bedste nordiske talenter er et problem for os, fordi det konflikter med vores fremgangsmåde. Jeg er dog ikke så sikker på at de nødvendigvis får så meget ud af det, udover nogle tidligere videresalg. De allerbedste talenter ryger typisk til udlandet meget tidligt, og når ikke at bidrage så med så meget andet end penge i kassen. Vi kan jo se på det nuværende landshold, hvor mange spillere der egentlig har været hos os, men ikke har spillet 1.holdskampe for os (AC, Højbjerg, Vestergaard). Det er kun Nør, Wass og Stryger, der rent faktisk har spillet kampe for os.

  Vores strategi med at tage subtop-talenter og lavere, og så udvikle dem, resulterer måske i virkeligheden i at vi får mere fodboldmæssigt ud af dem. Det er spillere som Jobbe og Frendrup gode eksempler på. Så kan man sige, de har gjort det samme med Wind og Daramy (hvor jeg seriøst får lange løg af at høre hvad de forventer at få for dem), men de spillere har bare ikke været lige så vigtige for deres hold, som Jobbe og Frendrup har været for os.
  2 enige
   
  • Joblar
  • Joblar   27. juni 2021   

  • @Christian Brøndbyman de priser der nævnes inde i FCK er efter min bedste overbevisning skudt helt ved siden af skiven, specielt Jonas Wind er så træt af at høre hvor god han er, helt ærligt manden har scoret 6 mål i åbent spil på en hel sæson, og så er han på landsholdet, det fatter jeg bare slet ikke men er da glad for at han med kampen i går må stå sidst i køen til pladserne, at man vil have +100 mio kr for ham er jo en joke. Jeg må sige at jeg glæder mig til det første store BIF salg +50 mio kr, og tror det bliver Jobbe der ryger denne sommer.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    27. juni 2021   

 • Ærgerligt for drengene, at de ikke lige kunne få lov at hæve en pokal.
  Men i sidste ende, gælder det for ungdomsafdelingen at producere talenter til 1. holdet, og i det lys betyder de tabte medaljer på sidstedagen ikke noget.
  Man snakker om vinderkultur når man vinder, men jeg ser også gerne, at spillerne har prøvet noget modgang, som kan modne spillere i ligeså høj grad.
  Det der er vigtigt for mig her er, at de er med helt fremme, hvilket vidner om, at der er klasse på de forskellige hold, og det er yderst lovende at både U14 og U15 kæmper med om guldet helt til sidste spillerunde.
  U17 kender vi lidt mere til, og der ved vi, at der er rigtigt mange 1. års i stammen af holdet, hvilket er vigtigere for mig, end at vi kører igennem med 2. års (som burde være bedre) og opnår en placering eller to højere. Spillede vi med de samme 1. års U17 spillere på holdet næste år, er jeg sikker på, at de ville ende i toppen, men her fokuserer vi nok igen på udvikling, og mon ikke flere af dem kommer op på U19.
  At vi ikke har flere talenter på U19 pt. gør ikke så meget (og der er da også nogle 03 og 04'ere som er interessante).
  1. holds truppen er fyldt op med unge spillere, og vi skal heller ikke have for mange, så balancen på holdet knækker.
  Pt. har vi 2 02'ere, 5 01'ere og 3 00'ere.
  Det er rigeligt med unge spillere indtil de næste i rækken i årgang 03 og 04 kommer op.
  5 enige · 5 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner