Ærgerlig Niels Frederiksen efter nederlag: Ikke en dårlig præstation

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 5 dage siden

Brøndby tabte søndag med 4-2 i Randers efter en kamp, hvor de blå-gule vadede i chancer, men måtte se sig slået af et effektivt Randers-mandskab.

- Det var i hvert fald en meget lige kamp. Der var chancer i begge ender, og vi må konstatere at Randers var skarpere i dag end vi var. De scorer fire mål på fem afslutninger eller sådan noget, og vi brænder temmelig mange chancer. De scorer også på et straffespark, som vi brænder. Det er nogle af forskellene, og så er det klart, at de to første minutter af anden halvleg er jo katastrofale for vores mulighed for at få point. På trods af det synes jeg ikke, vi er ret langt fra at komme tilbage, vi skaber ret mange muligheder i anden halvleg, som vi ikke får scoret på, sagde en tydeligt skuffet Niels Frederiksen til 3point.dk efter kampen.

Særligt de første minutter af anden halvleg skuffer Brøndby-træneren, der endda i pausen havde forberedt sine spillere på, at hjemmeholdet nok ville komme buldrende.

- Jeg ser bare, at vi ikke kommer specielt godt ud til anden halvleg, og vi bliver løbet lidt over ende. Vi havde egentlig snakket om i pausen, at de formentlig ville komme aggressivt ud, ligesom de prøvede i første halvleg, og det fik vi ikke helt afvist. Der kom vi til at løbe efter dem. Så laver vi én fejl, og så scorer de. Så bliver vi lidt shaky, laver en fejl mere og så scorer de igen. Så bliver det svært.

Undervejs i kampen brændte Mikael Uhre et straffespark, som kunne have bragt Brøndby tilbage i opgøret. Sidst Brøndby fik straffespark, var det anfører Andreas Maxsø der sparkede, men i dag overlod han ansvaret til topscoreren.

- Det er Maxsø der bestemmer hvem der skal sparke. Vi har to, enten er det Maxsø eller også er det Uhre. Maxsø besluttede så, at det skulle være Uhre i dag.

På trods af den store skuffelse, er Niels Frederiksen ikke i tvivl om, at der er rygrad nok i hans mandskab til at rejse sig frem mod næste rundes kamp mod FC Midtjylland.

- Ja, det tror jeg da bestemt, der er. Jeg synes ikke, vi har en dårlig præstation i dag. Rent faktisk synes jeg, vi har en bedre præstation, hvis vi kigger på vores omgang med bolden og vores antal af chancer, så er præstationen i dag bedre end den var i søndags (hjemmekampen mod Randers, red.). Jeg synes faktisk ikke, at Randers volder os helt så mange problemer, som de gjorde i søndags, lige bortset fra, at de scorer fire mål. Cadeau for den effektivitet, men i spillet er der ikke noget, der gør præstationen dårligere end den var sidste gang.

Brøndby skal rejse sig om en uge, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    5 dage siden   

 • Jo, det er en dårlig præstation når man lukker 4 mål ind NF. Maxsø var helt ved siden af sig selv og det blev afgørende sammen med den ene kæmpe afbrænder efter den anden.
   
  • Knop
  • Knop   5 dage siden   

  • @mp80 Tror NF er helt enig med dig i, at vi brænder alt for mange chancer i går. Det han kigger på, når han siger, at det ikke er en dårlig præstation, er, at vi rent faktisk spiller os igennem til vildt mange gode muligheder. At Maxsø vælger at lave så mange fejl i en kamp, kommer ikke til at ske igen... Maxsø har generelt været en mur hele sæsonen og bliver det også i de kommende kampe!
   1 enig

 • Jeg tror desværre det er slut. Den 25/10-20 fører vi hjemme 2-0 over FCM - men taber 2-3 (i overtiden). Lige dér taber vi guldet - havde vi vundet, ville vi føre med 2 p. nu :-(
  3 enige
   
  • Knop
  • Knop   5 dage siden   

  • @Forza BIF Derudover skulle vi have haft to point i de to udekampe mod FCM, så havde vi ført med otte point ;-) Men mon ikke, at vi også har sikret os nogle ufortjente point i løbet af sæsonen ;-)

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    5 dage siden   

 • Meget enig med NF. Vi spiller en god kamp, måske den bedste i sæsonen, men vi spiller også den dårligste kamp i de to felter og det er typisk her fodboldkampe afgøres. Randers vandt fortjent, fordi de var skarpere end os i begge felter. Det skal dog siges, at Randers virkelig også havde alle, som i alle, marginalerne på deres side i går.
  8 enige · 7 god kommentar
   
  • Knop
  • Knop   5 dage siden   

  • @Philip Jeg er enig med dig i, at Randers var super skarpe til at udnytte deres chancer igår. Men når vi kan spille os igennem, til så mange store chancer i går, så kan Randers heller ikke være helt tilfredse med deres defensiv ;-) Alene i overtiden har Pavlovic to kæmpe chancer, som kunne have udlignet kampen med bare en smule skarphed. Jeg forstår godt, at NF synes vi spiller en god kamp, da vi 99 ud af 100 gange, havde vundet denne kamp klart!
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    5 dage siden   

 • Desuden er jeg vildt skuffet over Maxsø. Det er ikke fordi han spiller en dårlig kamp, det kan ske for alle. Men fordi, at han som anfører, ikke selv sparker det straffespark. Han går bestemt ikke forrest i den situation.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @Philip Måske vurderede han bare at han havde en lortedag - som så kun ville blive værre hvis han også brændte straffe. Når dét så er sagt, så skal Uhre naturligvis ikke prøve at snige den ind - den skal HAMRES ind (som Vito gjorde det i den anden ende). Jeg ku’ bedre ha’ levet med at Maxsø brændte end Uhre. Han brænder simpelthen alt for mange oplagte chancer!!
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    5 dage siden   

 • Skal en keeper være et bolværk og en sikker sidste skanse? JA
  Er vores nuværende keeper et bolværk og en sikker sidste skanse? NEJ
  Skal vi skifte keeper til næste kamp?
  1 enig
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     5 dage siden   

  • @Saesonkort Nej, Mads’s første kamp skal ikke være i en hjemmekamp mod FCM hvor mesterskabet ikke er afgjort. Det vil simpelthen være et for stort pres på den unge mand. Mads starter i første runde næste sæson eller hvis vi ikke længere har noget at spille for.
   9 enige · 6 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Ikke en optimal kamp hvor vi er for uskarpe i begge ender, men hold op et sprudlende hold vi har. Det lover godt for fremtiden og med alle de unge talenter som er på vej, så bør vi være i top3 med underholdende fodbold de næste mange år.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Ønskes: en træner som tager ansvar. En træner skal kunne overrule hvem som sparker. Punktum. Det var åbenlyst at Uhre ikke skulle sparke. Kaptajn Maxsø som var skyld i 3 mål på det tidspunkt, havde demonstreret manglende overblik, det skal en træner altså overrule.

  Lidt mere AZ, lidt mindre Niels, tak

 • Morten Frendrup er i mine øjne vores vigtigste mand. Hvorfor han først skulle ind efter 77 minutter undrer. Hr. Frendrup er et vigtigt bindeled mellem forsvar-midtbane og angreb. Mener vi har 3 Søjler på Holdet, rammer de dagen så vinder vi. Maksø, Frendrup og Uhre. Kære Niels Husk Frendrup i start 11-eren mod dem fra Ikast ellers så er chancerne minimale for sejr :-)