Fodbold live resultater
Ærgerlig Niels Frederiksen: Vi skaber chancer nok

Skrevet af Thomas Kramer Nielsen, 11. september 2022

Det så længe ud til at Brøndby for anden weekend i træk skulle gå fra banen med 3 point, men et kludemål i overtiden satte en kæp i hjulet for de blå-gule. Derfor var det også en ærgerlig Nils Frederiksen der mødte pressen efter kampen.

- Vi er ærgerlige alle sammen. Vi synes, at vi havde en god mulighed for at få de 3 point i dag, og det var også tæt på. Det jeg synes der er omkring kampen, det er at vi skaber chancer nok, specielt i anden halvleg, til at score mere end de to mål vi scorer. Og hvis vi havde ført med to mål, da der er spillet 3 minutter og 53 sekunder i den 4 minutters overtid, så er det ligegyldigt at de får sådan et kludemål, siger Niels Frederiksen i mixed zone efter kampen.

- Vi må også kigge indad og sige, at vi skulle have scoret noget mere og tidligere. Så er der selvfølgelig en periode i første halvleg vi ikke er tilfredse med, hvor vi synes at vi ikke får sat det tryk vi skal og får presset Randers nok. De bliver lidt for styrende, dog uden at skabe det helt store.

- Jeg håbede der var frispark, og at man havde vurderet at der var frispark. Det gør man så ikke. Og man kigger den efter ude i VAR-vognen og vurderer at der ikke var frispark. De er klogere end jeg er til at vurdere den slags situationer.

- Men det er klart, at det er målmanden der er inde i en duel, og jeg ved ikke, hvad de vurderer der. Om det er hændeligt. Men det må de jo gøre. Og så ligger han ned og er ukampdygtig, og så sparker de den ind imens. Jeg kan ikke sige andet til det end, at det er dommerne der vurderer det, og de har vurderet at det er FairPlay.

 

Der var hjemmebanedebut til Ohi Omoijuanfo der fik scoret for anden kamp i træk.

- To kampe, 90 minutter totalt set, sådan cirka, og 2 mål. Det er en meget god start. Det er vi glade for, så det må han gerne fortsætte med at score, siger Niels Frederiksen om Ohi efter kampen.

 

Der var også hjemmebanedebut til Nicolai Vallys der ligeledes fik scoret, men også fik en assist.

- Han lavede mange gode ting, men det er fuldstændig korrekt, at han havde flere boldtab og sådan noget, end vi normalt ser.

- Han får jo en del på bundlinjen, i og med han scorede og lavede en assist, så man kan ikke sige, at det var en dårlig kamp, men det er rigtigt, at han plejer at have en større kvalitet og sikkerhed på bolden.

- Jeg synes, han har håndteret det fint. Han er sgu stille og rolig. Han er en moden mand, og der er ikke noget panik i ham. For ham er det vigtigste, at hans medspillere og staben tror på ham, og det gør vi jo. Nu kan jeg forstå, at der også blev sunget for ham, og det er jeg rigtig glad for. Det er meget velfortjent. Mon ikke vi kan parkere den saga og så kigge fremad alle sammen. Han har taget det stille og roligt, selv om noget af det, han har set og hørt på, har været langt over grænsen. Jeg håber, vi er videre nu, slutter Niels Frederiksen.
Deltag i diskussionen
 • fabi
 • fabi   11. september 2022   

 • Tak til Niels Frederiksen og trænerteamet for igen igen igen at fucke vores indskiftninger helt op. Først og fremmest skifter vi fuldstændig latterligt sent ud. Hedlund får lov til at blive på banen i mere end 70 min. Det er mig en gåde.
  Senere laver trænerteamet den fejl som de konstant laver, når vi er foran og skal forsvarer en føring hjem. Skifter alle angribere ud og sætter en ekstra midterforsvarer ind. STOP det nu forhelved. Det er ikke en holdbar løsning, og statistisk set skal man aldrig gøre dette, da det oftere går galt.

  Ydeligere en kæmpe stor tak til trænerteamet og Niels frederiksen for at vi igen lukker mål ind på dødbolde. 2 stk. Sådan godt klaret. Mon ikke i snart skal til at gøre et eller andet anderledes.

  7 indkasserede kasser på dødbolde (uden straffespark) ud af 15 mål imod.
  0 scorede mål på dødbolde fratrukket straffespark.

  Kom nu for søren trænerteam gå nu væk fra at alle skal stå i zone. Det fungere jo IKKE.

  5 enige · 1 god kommentar
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     11. september 2022   

  • @fabi Jeg forstår frustrationen over kampen, men de som blev på bænken og ikke kom ind var: Sebulonsen, Rosted, Joe Bell og Ægidius. Hvem af disse offensive esser skulle NF have valgt i stedet for at skifte en forsvarer (Alves) ind i slutningen af kampen? :-)

   Så på den ene side ønsker du tidligere udskiftninger og på den anden side ønsker du ikke defensivt orienterede spillere skiftet ind, hvilket rent logistisk ikke er muligt med den bænk der var udtaget. Så måske skal kritikken gå på at vi ikke har væsentlige offensive muligheder at skifte ind udover Kvistgaarden, Anis og Swartau. Sagen er jo desværre bare at vi ikke HAR andre, som ikke er skadede, lejet ud eller ekstremt unge og uprøvede...
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     12. september 2022   

  • @fabi jeg er meget enig, men Randers scorede nu kun 1 mål på en dødbold. Indlægget hvor Randers spilleren brækker et ribben på TM, er i åbent spil og er ikke på en dødbold.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Jeg må sige at jeg er godt tilfreds med kampen, begge hold havde kampovertaget I perioder, men vi var klart bedst i forhold til afslutninger. Vi havde 21 afslutninger og 4 store målchancer mod den bedste defensiv i øjeblikket.

  Kopplins mål kan vel mest karakteriseres som held og ikke en standard. Når holdet bliver spillet mere sammen, så er der tegningen til noget stort.

  Mht udskiftningerne, ser jeg dem alle som nødvendige og alle udskiftninger var en til en på nær Alves. Ligesom Horsens kampen blev Alves sat ind, fordi NF forventede duelspil. Alt I alt fine indskiftninger af trænerteamet.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • fabi
  • fabi   12. september 2022   

  • @DoctorEnigma at alvs kom ind i horsens var heller ikke godt. vi taber alt momentum fra det sekund han kommer ind.

   Og det har intet med alves at gøre, men fordi det ikke statistisk er smart at gøre. Det er ikke smart at grave sig ned i de sidste minutter og slet ikke, når vi har det dårligste dødboldshold i hele ligaen !!
   2 enige

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    12. september 2022   

 • Det bliver aldrig godt, så længe NF er træner i Brøndby. Han har på intet tidspunkt udviklet holdet og langt flere spillere er blevet dårligere under ham end bedre. NF har simpelthen ingen taktisk forståelse og vælger igen, helt uforståeligt, at spille utroligt henholdende. Det var dumt mod Horsens og idiotisk mod Randers, at det virkede med Uhre og en tre backkæde betyder ikke det virker nu. Spillerne ved ikke hvad de skal og løber ofte forkert både når vi har bolden og i presset. Lad os nu få en træner der rent faktisk kan sætte et hold op.

  Vi skaber flere chancer nu end tidligere på sæsonen, men det skyldes individuel kvalitet og ikke spilmønstre der er indøvet på træningsbanen. Vi vinder langt de fleste kampe med den xG fordel vi har i går, men det skyldes udelukkende, at vi på flere positioner har spillere der er niveauer over Randers spillere.

 • I min verden er Rado dead man walking, det fungere bare ikke for ham når det går stærkt, og det var helt tydeligt at holdet ikke turde spille ham når Randers presseret på, vi mangler en Nør så simpelt er det

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER