Ærlig Silkeborg-træner: På mange parametre var Brøndby det bedste hold

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 1. august 2022

Brøndby IF spillede en fin kamp, da de søndag aften gæstede Silkeborg. Alligevel kunne de midtjyske værter trække sig sejrrigt ud af kampen, da der stod 2-0 på tavlen efter 90 minutter.

Det glæder Silkeborg-træner Kent Nielsen sig over, men han er ikke bleg for at erkende, at hans hold var næstbedst på mange områder.

- Jeg synes, på mange parametre, at Brøndby er det bedste hold. Der er i hvert fald nogle markante perioder, hvor de er bedre end os. Men så er der den statistik, som jeg går rigtig meget op i, og det er mål. Og der må man bare sige, at når vi får muligheden, så sparker vi dem ind. Men der er meget indhold, vi ikke er tilfredse med. Men vi har bare det her over os. Vi falder ind i den dér "gode hold vinder også på dårlige dage". Vi har ingen intentioner om at have dårlige dage, men vi havde det held der skulle til i dag. Men også noget kvalitet, som gør at man kan vinde, selvom man ikke er så gode, sagde Kent Nielsen til de fremmødte journalister i mixed zone efter kampen.

En af nøglerne til sejren var, ifølge Brøndby-træner Niels Frederiksen, at Silkeborg havde skarpheden. Specielt Nicklas Helenius blev fremhævet som en spiller, der kunne have scoret fem mål i gårsdagens kamp, hvis han havde spillet for det andet hold.

Kent Nielsen ved godt, at han har en dygtig angriber, og et godt offensivt set-up omkring ham.

- Det er det, der er så skægt med angribere, for han kunne jo godt have lavet tre mål, men alligevel står I og roser manden for at have brændt jeg ved ikke hvor mange muligheder. Hvis det havde været en forsvarsspiller, der havde haft tre gode tacklinger, og så lavet noget værre lort, der havde kostet, så havde I været efter ham. Det er forskellen på forsvarsspillere og angribere. Men nej, han er dygtig. Det er ikke nogen overraskelse, det har han været længe. Han bliver sat godt op, og det er den kvalitet, vi har. Vi kan godt lige pludselig sætte noget godt op, og så har vi nogen der kan omsætte det.

Silkeborg er med sejren på Superligaens førsteplads, mens Brøndby er parkeret på niendepladsen.
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1. august 2022   

 • Ja, vi kan ikke bebrejde Niels Frederiksen, når truppen spiller op til deres topniveau.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Man kan vende den om og sige, i sidste sæson vi spillede mod Silkeborg og vi vandt mere end ufortjent da vi blev blæst ud af banen.

  I går vandt de selvom vi spillede bedst, men vores angribere igen ikke formår at score og enkelte spillere desværre svigtede på dagen.

  Flot spil med tanke på 3 kampe på en uge af drengene
  1 enig · 1 god kommentar

 • Med andre ord opfordrer selv vores modstanderes træner til forstærkning af den håbløse offensiv.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Solz
 • Solz   1. august 2022   

 • Hånden på hjertet, så spiller Silkeborg jo heller ikke en speciel god kamp. Flere af vores spillere levererede jævne indsatser, hvilket egentlig spillemæssigt var nok på dagen, hvis vi altså havde profiteret af nogle af vores mange chancer, mens vores defensiv bestemt ikke imponerede.

  Selv om Silkeborg længe har gjort det godt, så skal vi heller ikke være underdogs mod dem. Synes det er en farlig vej at gå, hvis vores selvforståelse pludselig er blevet, at det er imponerende at være Silkeborg spillemæssigt overlegne. Mener helt generelt ofte vi i disse år taler os selv for langt ned.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Solz det er imponerende, at være Silkeborg spillemæssigt overlegne PÅ DERES BANE, når de spiller på kunstgræs og vi normalt spiller på græs. Hvorfor er det aldrig at man kan anerkende, at ind imellem når et hold spiller dårligt, så er det på grund af modstanderens indsats - Ikke blot fordi de har en off day.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER