Agent: Mraz er blevet forelsket i Brøndby-fansene, Superligaen og Danmark

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 4. juni 2020

Slovakiske Samuel Mraz nyder at være i Brøndby IF. Han er på leje fra italienske Empoli i denne sæson og har indtil videre scoret fem mål og gult og blåt. Lige nu er klubberne i dialog om formelt at forlænge den lejeaftale, der udløber den 30. juni, så Mraz kan spille sæsonen færdig i Brøndby.

Det arbejde ér i gang, fortæller Pawel Zimonczyk, der er Mraz' agent, til B.T.'s podcast Transfervinduet.

- Det er i begges interesse, for hvis han tager tilbage til Empoli, kan han ikke spille der. Derfor vil det være helt oplagt, at klubberne bliver enige - og spilleren skal også nok blive enig. Jeg forventer ingen problemer, siger agenten til B.T.

23-årige Samuel Mraz er blevet meget glad for Brøndby og Danmark. 

- Han er blevet forelsket i Brøndby-fansene, i Superligaen og generelt i landet. Alt foregår efter bogen og til den rigtige tid. Det er en anden mentalitet end i Italien, så han er meget glad der.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortalte inden tirsdagens kamp mod SønderjyskE, at købsoptionen, Brøndby havde på Mraz, er udløbet.

 
Deltag i diskussionen
 • Det lyder helt bestemt som om han vil være Brøndby spiller næste sæson, hvis vi vil beholde ham og Empoli stadig vil af med ham. Personligt er jeg ikke ligeså stor fan af ham som Jobbe og Hedlund, men en af de to kan meget vel sælges til sommer og så handler det jo om at få den forstærkning som er bedst til prisen, og det er ikke usandsynligt det er Mraz
  2 enige · 2 god kommentar

 • Jeg ser bestemt udviklings potentiale i Mraz. Syntes han havde gode indhop i efteråret hvor han vidste lovende takter. Giv ham en sæson med kontinuerlig spilletid - så er jeg sikker på han nok skal blomstre op og score kasser! Stadig ung, inde omkring det slovakiske landshold. Hvis de 5 mio. der tidligere har været nævnt syntes jeg man skal slå til - ser bestemt en mulighed i at tjene en god skilling på ham i fremtiden :-)
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     4. juni 2020   

  • @Allanvd91 - Måske kan disse Corona-tider gøre, at vi kan få ham endnu billigere end den oprindelige frikøbsklausul. Måske er det derfor CV tager det så roligt i forhold til, at optionen er udløbet.

 • mp80
 • mp80   4. juni 2020   

 • Der er helt klart noget potentiale i ham og dermed også mulighed for udvikling, er bare meget i tvivl om ham. Havde gerne set en med mere rutine i angrebet som fx. P. Mortensen som desværre kom til AGF AK i SønderjyskE ville også være en god spiller til Angrebet. Der mangler en bedre afslutter end Mraz og Hedlund.
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     4. juni 2020   

  • @mp80 Hvis man vil have en erfaren spiller kunne man måske kigge mod Simon Makienok man burde kunne få på fritransfer efter sæsonen
   1 enig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021