Fodbold live resultater
Alex Batista Lindström: Fed første halvsæson

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 30. november 2022

Tirsdag eftermiddag var U/17-spilleren Alex Batista Lindström i startopstillingen, da Brøndby IF spillede Future Cup-kamp i Silkeborg. Han startede på venstreback og spillede cirka en time, inden han blev skiftet ud til velfortjent fyraften.

- Det var fedt at få chancen for at starte inde. Det var en fed kamp med en masse intensitet og med større modstandere end hvad jeg er vant til, siger Lindström til 3point.dk.

- Det var lærerigt. De har nogle andre metoder til at gøre sig klar til kamp. Kampene er hurtigere, du skal være god til at kigge op, når bolden er på vej og være hundrede procent klar i alle afleveringer, der kommer.

U/17-spilleren, som både kan spille back i begge sider samt angriber, skiftede i sommer til Brøndby IF fra FC København og er godt tilfreds med sin første halvsæson på Vestegnen.

- Min første halvsæson har været fed. Jeg har fået spilletid som både back og angriber og en masse fede udfordringer. Jeg er rigtig glad for at være i klubben og glad for dem omkring Brøndby IF.

Alex Batista Lindström er årgang 2006 og har i første omgang skrevet under på en et-årig aftale med Brøndby IF. Den løber altså frem til sommeren 2023.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER