Fodbold live resultater
Alkmaar-chef: Udsigt til færre minutter, end Evjen havde håbet

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 17. januar 2023

Brøndby IF har i dag præsenteret Håkon Evjen i gul og blå. Han kommer til fra hollandske AZ Alkmaar, hvor han har spillet 67 officielle kampe.

Men klubben gik med til at sælge ham, da nordmanden havde udsigt til færre spilleminutter, end han havde håbet på. AZ Alkmaars fodbolddirektør, Max Huiberts, udtaler til klubbens hjemmeside:

- Med den øgede konkurrence i truppen fik Håkon færre spilleminutter, end han logisk havde håbet på. Vi har til tider set hans klasse de seneste år, inklusive hans vigtige mål på udebane mod Jablonec. 

- Håkon er en dejlig personlighed at arbejde med. Vi ønsker ham derfor held og lykke i resten af hans karriere, slutter Huiberts.

Håkon Evjen har skrevet en kontrakt, der løber til sommeren 2027.
Deltag i diskussionen
 • Et kig på AZ's instagram og fb vidner også om en hel del fans, der er ærgerlige over at miste ham.. Og som bestemt så et uforløst potentiale i ham.

  Lad os håbe, at det kan blive indfriet hos os! Forhåbentlig kan han slå et par sukkerbolde ind i panden på vores norske skarpretter henover foråret og så være fuldt spillet ind, når vi tager hul på en forhåbentlig bedre sæson næste år.
  4 enige · 3 god kommentar

 • mp80
 • mp80   17. januar 2023   

 • Må håbe han hurtigt finder sig til rette og slår til, han skulle være klart bedst som 10’er og knap så god på kanten, bliver der skrevet om ham.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    17. januar 2023   

 • Jeg glæder mig til at læse Pedersbæks analyse og særligt afsnittet som omhandler fart og acceleration.
  3 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner