Allerød, nu den vigtigste kamp.

Skrevet af Sunderland, 20. september 2021

Skal vi stille i stærkeste opstilling eller give unge folk chancen. 

Jeg ønsker følgende start opstilling:

Hermansen 

Heggheim Maksø Rosted

Frendrup Radosevic Greve Slimane Fallenius 

Divkovic Uhre

Resultat Brøndby IF vs Allerød 2-0

 
Deltag i diskussionen
 • Her må vi kunne stille med et hold, hvor flere af de bærende spillere får et hvil, og nogle af de unge fra U19 får en chance.
  Jeg ville stille med:

  Thomas M
  Skipper Rosted Heggheim
  Friedrich Pyndt TB Oscar Lumb
  Divkovic Pavlo

  Bænken:
  Salech, Kvist, Singh, C Allen, Oliver J, Marinus, Bruus.

  1 enig

 • Vi skal simpelthen spare spillere til den Allerød-kamp. I hvert fald i startopstillingen. Så må profilerne komme ind, hvis folk ikke griber chancen.

  Allerød spiller i DS. Det siger alt. De ligger nogenlunde lige med Herstedøster, som vi med lethed udspillede i sommerkampen. Det skal simpelthen være en walkover selv med U19-spillere og bænkevarmere.

  Enig med @Sorteslyngel - kunne være fedt med Friedrich på wing-backen. Heggheim skal have debut. Pyndt, Fallenius, Saleh og Singh skal - hvis ikke starte - så have minimum 20 minutter hver. Ryst posen. Spar spillere. Højt tempo. Aggressivitet. Jagt konstant næste mål. Få selvtillid.

  Allerød kan måske forsvare sig i 45-60 minutter, men så skal vi trække fra og vinde med 3-4 stykker. Forventer intet andet.
  1 enig
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     22. september 2021   

  • @Broder Salsa Jeg heller mest til selvtillid til vores bærende spillere. Vigtigt med en succes oplevelse. U19 spilleres chance må vente indtil vi kontinuerligt vinder kampe, skulle vi vinde over Allerød, hvilket i øvrigt slet ikke er givet, Ja så det blot vores 2 sejr i denne sæson. Sejre avler sejre om så det mod lavere rangerende hold, så det vigtigt med følelsen af at vi kan faktisk vinde en fodbold kamp.

 • Mik
 • Mik   22. september 2021   

 • Hvis du ikke kan vinde med dine reserve spillere, og spillere der er købt ind til fremtiden, mod et hold så langt nede i rækkerne, så har man et seriøst problem.

  Nu skal der bankes lidt selvtillid ind i spillerne, og de kan vise hvorfor de er købt ind.

  Selvom det er på en billig baggrund, så er det en start.

  Jeg ville starte med at spare spillere, men på bænken have kvalitet, som kan sættes ind hvis det er nødvendigt.

  Vil spare de fleste af vores faste, for reserve og de unge talenter bør kunne vinde kampen

  Ellers starte med nogen vores gode og punktere kampen i 1 halvleg, for så at skifte reserver og unge ind til 2 halvleg..

  Tror NF laver en blanding af det hele tror han også har par faste med for de skal selvfølge klart vinde denne kamp, som de også gør. Alle mand skal være 290 % klar til kampen mod Aab som skal vindes alt andet er uacceptabelt.
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     22. september 2021   

  • @Mik Helt klart starte med tæt på start 11-er og skulle vi så komme på 3-0, da lade 5 mindre erfarne komme ind. Vi altså ramt mentalt, at starte med u19 spillere også skal mentalt ramte spillere klare skærene, er i mine øjne at lege med ilden, for så dårlige er Allerød heller ikke.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021