Alves misser Pogon-kamp - i spil til søndagens kamp

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 27. juli 2022

Brøndby IF spiller torsdag aften den afgørende kamp mod Pogon Szczecin på Brøndby Stadion. De to hold dyster om en billet til tredje kvalifikationsrunde.

I søndagens kamp mod FC Nordsjælland fik midtstopperen Frederik Alves sin første start for Brøndby, men desværre måtte han også udgå med en skade. Det er dog ikke alt for alvorligt, lyder det fra cheftræner Niels Frederiksen. Men han er ikke i spil til Pogon-kampen, siger han til 3point.dk.

- Det er en forstuvet ankel. Der er ikke noget, der er brækket. Han er ude af kampen i morgen, men forhåbentlig kan han være i spil allerede til søndag, siger Niels Frederiksen.

I forhold til den første kamp mod Pogon Szczecin er Anis Slimane tilbage fra karantæne. Der er ikke yderligere skader ud over de langvarige hos Andreas Maxsø, Kevin Mensah og Carl Bjørk.
Deltag i diskussionen
 • Aabjerg
 • Aabjerg
  Betalende bruger
    27. juli 2022   

 • Det er glædeligt det kun er en forstuvning og han kan være hurtigt tilbage. Jeg tror på det kan blive godt i længden med Alves.
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @Aabjerg enig, der er lidt rust der skal bankes af, men jeg tror og håber også på, at han bliver en vigtig brik med tiden.
   1 god kommentar

 • Skidt første dag på kontoret for Alves, selvmål (så godt som), super indgreb på SEBs fejl og så en forstuvet fod. Jeg tror at hvis Alves kan holde sig skadesfri over en længere periode, så kan han blive god - på samme måde som vi så med Mensah.
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER