Andreas Bruus: Man kommer tilbage med selvtillid

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 1 måned(er) siden

Brøndby IF-spillerne er vendt tilbage fra ferie og onsdag var der mediedag efterfulgt af træning på græs.

Andreas Bruus var med til at gøre Brøndby til dansk mester i maj. Nu fortæller han om at være tilbage med masser af selvtillid og god stemning:

 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    1 måned(er) siden   

 • Når man blive dansk mester i en “rookie” sæson, så er den bestemt godkendt! Men jeg forventer endnu mere af Bruus i den kommende sæson. Der skal tages mere ansvar og udstråling af sult og ærgerrig skal udmunde sig i langt flere pointgivende aktioner. Jeg er dog sikker på, at Bruus kan levere varen inden Blas kommer tilbage og skubber Mensah over på højrebacken.
  2 enige
   
  • @Saesonkort enig, dog er den traditionelle læringskurve sådan, at først arbejder man med instinktet, derefter bliver man rettet til så man undgår defensive fejl, dem tænker man meget over og bliver derfor usikker i sin præstation, hvorefter man forhåbentligvis får lagt den nye læring ind på sin rygrad og igen begynder at præstere på instinktet. For instinktet er der, det har vi set. Og du har ret, nu skal vi se det igen i en endnu bedre udgave.
   Personligt tror jeg han har det der skal til. For mig virker han til at være en “late bloomer” der kæmper sin kamp for sin plads. Et godt tegn er at han hele tiden kommer igen.
   Spørgsmålet er mere, hvor stabil han er/bliver på den lange bane. Disse sving skal helst blive mindre og mindre.
   Det er mere her jeg har min tvivl, om han kan slå distancen.
   1 enig · 2 god kommentar

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021