Fodbold live resultater
Andreas Maxsø: Jeg tror det bliver rigtig godt med Jesper Sørensen som træner

Skrevet af Patrick Jensen, 12. januar 2023

Onsdag blev Brøndbys anfører Andreas Maxsø i mixed zone spurgt ind til det nyelige trænerskifte, hvor Brøndby IF har ansat den tidligere assistent Jesper Sørensen. Maxsø tror på, at det bliver rigtig godt blandt andet fordi Jesper Sørensen allerede kender det meste at truppen.

- Jeg tror det bliver rigtig godt. I og med, at vi skal ud og jagte fra starten, og han kommer ind og kender de fleste i gruppen og omvendt. Jeg tror det er et rigtig godt match. Han har selvfølgelig sine ideer og det bliver spændende. Nu har jeg ikke haft ham som chef, men han virker klar i mæglet må man sige, og det tror jeg, at vi har brug for. 

Andreas Maxsø blev af pressen spurgt ind til, hvad Jesper Sørensens rolle var, sidst han var i klubben.

- Han var manden bag det defensive. Vi trænede meget forsvarsspil med ham, og også hvordan hele gruppen skulle stå på banen. Nu havde vi godt nok en lidt anden trup dengang, hvor vi spillede meget på omstillinger og fart. Nu er det en anden trup hvor vi skal prøve, at blive bedre til at bygge op nedefra og holde fast i bolden. Vi har haft problemer med vores organisation, og vi har lukket alt for mange lette mål ind. Det skal han være med til at få styr på. 

Maxsø blev til slut også spurgt ind til rygtet om, at forsvarskollega Sigurd Rosted måske er på vej væk. 

- Sigurd er én man altid kan regne med. Han giver altid hundrede procent også i dagligdagen. Han er en rigtig god fyr. Fodbolden er, som den er. Nogle kommer og nogle går, og hvis han føler det er det rigtige, så skal han hundrede procent gøre det. 

Maxsø blev ligeledes forholdt spørgsmålet, om han vil savne Sigurd Rosted og til det svarede han:

Jeg vil da komme til at savne ham. Det vil jeg gøre med alle der skifter. Vi har en god gruppe derinde, så selvfølgelig. 

Maxsø og co. skal spille første træningskamp på næste søndag d. 22/1 - 2023, når de møder Hvidovre IF.
Deltag i diskussionen
  • mp80
  • mp80   12. januar 2023   

  • Selvom jeg helst havde set en ude fra, håber jeg selvfølgelig også det bliver en succes med JS i spidsen. Frygter dog, at der ikke sker den store offensive forandring, som vi trænger til. JS siger meget det samme som NF og keep attacking, det hjælper bare ikke, hvis spillerne ikke er dygtige nok eller passer til det koncept.
    2 enige · 1 god kommentar

  • Så vigtigt at spillerne og klubben har tillid til ham.... Hvad de mange flæbende fans mener, er ligegyldigt i den forbindelse.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner