Fodbold live resultater
Antal tilskuere

Skrevet af Knapholm, 20. maj 2021

Har lige set at der var va 8200 tilskuere til kampen i dag. Kapaciteten i århus er normalt ca 20500.Det er 40% af den normale kapacitet.

På Brøndby Stadion er kapaciteten 29000, 40 % af det er 11600, men vi har kun fået plads til ca 9200 til kampen mod FCN ???

Vi bør se på om vi ikke kunne få lidt flere ind, der er mange der har ventet 15 år på denne chance om et mesterskab igen.

 
Deltag i diskussionen
 • Hvis vi ender med at vinde på Mandag, så står vi sku nok 20 tusind uden for stadion og fester.
  1 god kommentar
   
  • @thorrium Tror jeg godt man kan regne med! ses derinde...

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     21. maj 2021   

  • @thorrium Så må I sandelig tage mundbind på så det ikke bliver et massespredningsevent. Eller er det egentlig ikke uvæsentligt hvis vi vinder guld?
   1 enig · 1 god kommentar

 • Du kan desværre ikke sammenligne på den måde, det hele handler om hvordan man kan adskiller de forskellige afsnit, hvert afsnit skal have deres egen indgang og udgang, toilet mm.
  Det er super ærgerligt at der kan ikke kan være flere, men bare tænk for nogen uger siden måtte der være 0. Man burde lave nogen opdelte fan zoner foran stadion samt på de mange fodboldbaner i området, da folk alligevel vil flokkes til stadion så hvorfor ikke prøve at komme det på forkant med opsætning af fan zoner.
  DER BLIVER FEST I BRØNDBY PÅ MANDAG CORONA ELLER EJ!!!!!!!
  2 enige · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner