Fodbold live resultater
Arghh hvor gad jeg godt kende Lindstrøms videresalgsklausul

Skrevet af Siden jordvolden, 22. october 2022

Der er rimelig konsensus herinde mht. at vi har en videresalgsklausul på denne dejlige Brøndbyknægt. 
Hvis klausulen er 20% af det han sælges over de 50 mio. de angiveligt gav for ham, så kan det blive ret vildt. Tror oprigtigt på, at han bliver dyreste salg EVER for en dansker. 
Og tror sgu ikke at det er utopi med 40 mio. € for en 22 årig knægt der brænder "bondeligaen" af 2 år i træk. I dag 2 mål og så ud og spares til CL!
Tør man håbe på 50 mio. på videresalg - og en vild tanke, at vores største salg de næste 2-3 år måske er et videresalg;)

Nå men - gad F..... godt at kende klausulen

Er jeg helt på månen???
Deltag i diskussionen
 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    22. october 2022   

 • Så glad på Jobbes vegne at det går ham så godt. Som markedet er nu tror jeg han bliver han solgt for 300-350 mio efter VM-slutrunden.
  Jeg gætter på at klausulen er 15-20 %.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Videresalgsklausulen skal beregnes af differencen fra den samlede transfer betalt af Frankfurt til Brøndby, dvs. inkl. udløste bonusser. CV har i BrøndbyLyd bekræftet, at vi allerede har hentet +10m i bonusser, og der er mulighed for flere. Så for Brøndbys synspunkt skal Jobbe spille i Frankfurt længe nok til at de resterende bonusser udløses og herefter sælges for et stort beløb.

  Da vi desuden modtager lidt over 4% i solidaritetsbetaling af alle fremtidige transfers, må Jobbe gerne “handles op” ad flere omgange. Det værste der kan ske er, at han laver en Daniel Agger og bliver i samme klub hele sin karriere.
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   23. october 2022   

 • Tænker man får en bonus ved 50 kampe i Bundesligaen (pt 38), derudover kan der være i forhold til top 3, antal mål osv., som jeg ser det ville et salg nok være bedst til sommer.

  Så er det store spørgsmål prisen, fortsætter han som hidtil, tænker jeg at 50 mio. Euro ikke er urealistisk. Rygterne siger pt. ca. 40. Videresalg er nok på 15%, da det er ret alm. 20% er mest for helt unge spillere, kunne også være 10%, men tænker de fik Jobbe til en “billig” pris, som lå omkring vurderingen, mod at man ville få en større del at et potentielt videresalg.

  Uanset hvad, er det fedt at følge ham og under ham alt den succes han har opnået.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80 Tænker også at CL (er indløst) og dernæst videre til slutspil kan være en udløsende faktor.
   Ja, CV sagde vist, at helt optimalt så ventede han til sommer.
   Her kan de berømte “fugle på taget” dog komme i spil. LIGE NU brænder han banen af og et forhåbentligt succesfuldt VM lige om hjørnet. Men det kræver også, at en eller gerne flere købestærke klubber er i spil. Arsenal har jo været rygtet som interesserede, og når jeg ser på Twitter, så er der mange Arsenal-fans der skriver “buy now, please!”
   Så hvis niveauet og succesen fortsætter, OG de “dyre” klubber stadig er interesserede og har behovet for hans position/type til sommer, så håber jeg de venter. Men ekstra bonusser eller ej, så tror jeg ikke at salgspositionen kan bliver meget mere attraktiv end nu.
   Ps. Tror dit bud med 15% er meget plausibelt. Hvilket bør kunne give +40 mio. til klubben.
   …bliver spændende at følge

 • Har google lidt og herefter kan et fair gæstimat opsættes således.

  Salgspris inkl. Bonusser 57,5M

  Frankfurt asking price
  300M

  Forskel = 242,5M

  15% videresalg = 36,4M

  4% af salgspris i uddannelsespenge = 12M

  Iat 48,4M til BIF
  2 god kommentar

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner