Fodbold live resultater
BIF, FCK og FCM - transferoversigt 2019- 2022

Skrevet af Benjamino, 3. august 2022

INDLÆGGET ER REDIGERET PGA: FEJL I DATA DA DER MANGLEDE ET TRANSFERVINDUE FRA BÅDE FCM OG FCK - DET ER NU TILRETTET

Jeg synes personligt der har været lidt for mange skæverter de sidste 3 transfervinduer, så jeg satte mig for lige at lave en lille sammenligning mellem vores og FC 1 og 2's indkøb fra sæsonen 2019/2020 - til nu. CV tiltræder i øvrigt hos os sommer 2019. Alt data er fra transfermarkt.

I listen og bedømmelsen tager jeg kun spillere med der er betalt en reel transfersum for, og vurderer hvilke succesfulde spillere der er kommet på en fri transfer.

BIF – 23,1 år i snit.

Der er brugt 65 mio. kr. fra 2019/2020 – 2021/2022

14 spillere har vi givet reelle penge for

Succesfulde transfers har været: Blas, Cappis, Tshiembe

Så er der spillere vi kan diskutere – Rosted, Børkeeiet.                               

Spillere der har underpræstere – Divkovic, Greve, Pavlovic, Bjørk, Lumb

Kan ikke kan bedømme endnu – Heggheim, Bell, Wikstrøm, Alves

Transferfri succeser: Maxsø

 

FCK 23,6 år i snit

Der er brugt 363 mio. kr. fra 2019/2020 – 2021/2022

17 spillere har de givet reelle penge for:

Succesfulde transfers har været: Vavro, Lerager, Grabara, Stage, Nelsson

Kan diskuteres: Khocholava, Biel                                                                                    

Spillere der har underpræstere: Wilczek, Ikonomou, Singh, Amoo, Karamoko, Kaufmann, Bartolec, Santos

Kan ikke bedømme endnu: Mukairu, Johannesson

Transferfri succeser: Diks, Classon

 

FCM 23,8 år i snit

Der er brugt 206 mio. kr. fra 2019/2020 – 2021/2022

13 spillere har de givet reelle penge for (Dreyer tæller med 2 gange)

Succesfulde transfers har været: Dreyer 1, Dreyer 2, Paulinho, Evander 

Kan diskuteres: Kaba                                                                     

Spillere der har underpræstere: Marronu, Sisto, Pfeiffer, Cools, Schwartz 

Kan ikke bedømmes endnu: Charles, Juninho, Chilufya

Transferfri succeser: Dalsgaard, Daniel Høgh

 

Først lige en disclaimer - jeg ser ikke særlig mange FC 1 og 2 kampe så flere af deres spillere var jeg noget i tvivl om hvilken katagori de skulle i - og selv med vores egne spillere ved jeg jo godt det er en debat i sig selv, om fx Rosted kan kaldes en succesfuld transfer eller ej. Faktum er at han har spillet mange kampe for os, og det er jo et ret væsentligt kritrium som jeg i øvrigt har lagt ned over alle spillere koblet med den pris de havde da de ankom. Groft sagt skal Sisto skal have en større impact på FCM's hold end Cappis skal have på vores, qua den pris han kom med.

Umiddelbart sidder jeg med fornemmelsen af, at især FCK har skudt lige så meget forkert på transfermarket som os siden sommer 2019, mens FCM ser ud til at have det umiddelbart bedste sigtekorn omend deres to største indkøb (Sisto og Marronu) indtil videre har floppet big time. Man kan jo reelt først lave denne sammenligning når alle spillere er ude af klubberne igen, og man kan gøre regnskabet op, så det her er jo et øjebliksbillede der kan gå forskellige veje men pt. vil jeg tro, at FCM får mest ud af deres investeringer.  

Jeg synes dog også der er indikationer på, at begge FC hold er bedre til at tiltrække transferfri spillere end os - Maxsø er efterhånden lang tid siden. 

Derudover må man også bare erkende, at begge klubber er et helt andet sted end os økonomisk set - FCK bruger næsten 300 mio. kr. mere på spillere i perioden end os - det vil jeg tro er mere end resten af superligaen bruger på spillere. 

Hvad tænker du når du ser oversigten? 

  

 
Deltag i diskussionen
 • Først og fremmest er der ingen der slår fcm på transfermarkedet imo. Ikke ift. snilde/overskud. Udover at de evner at få enten pengene tilbage eller overskud på visse af deres flops (Marrony, Lucas Pfeiffer m.fl), så har de også solgt spillere til misundelsesværdige priser (Ja, ved godt at de er lidt højere i medierne, men de har stadig kontinuerligt solgt spillere i tocifrede millionbeløb af forskellige størrelser)

  fck er en helt anden snak. PC er som en teenager, med sin fars dankort på en Blå Mandag. Det er jo en pærevælling af fejlskud, og en spiller som Amoo til +30-40 mil har vel end ikke spillet en kamp endnu? De har lige hentet Daramy hjem og har nu en 7-8 kantspillere til to pladser. Forskellen på dem og os er blot, at de har råd til at lave alle de fejlskud, hvorimod hvis vi kastede de beløb og ramte så forkert, så drejede vi nøglen om.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå Jeg er meget uenig med dig her. Jeg synes bestemt ikke FCM har været gode på transfermarkedet de sidste 2 år.

   Min påstand er, at de har 0 succesfulde indkøb og salg. De var heldige med at gå i 0 med Pfieffer, havde Damstadt udnyttet deres option havde de tabt penge på ham. Damstadt havde dog ikke råd til, at købe ham. Marrony, har de på nuværende tidspunkt tabt 40 millioner på og det får de næppe igen ved et salg. Derudover er de ved at skabe en skidt situation omkring Evander der minder meget om Cajuste sagaen.

   Dreyer (deres dyreste indkøb nogensinde) synes jeg ikke er en succes prisen taget i betragtning. Til den pris er det særligt i Europa han skal gøre en forskel og her bliver han udstillet gang på gang for sin manglende fart. Charles, Juninho, Lossle og Sisto har været deciderede flops og har intet vist.

   Man kan diskuterer om Dalsgaard har været et godt “køb”. Men med den løn han hæver vil jeg vurderer at han ikke har været en succes. De andre spillere er stadig for nye til at blive vurderet, men jeg er i hvert fald ikke misundelig på de spillere.

   Jeg er primært misundelig på FCKs indkøb. Jeg er dybt imponeret over deres transfers og de har klart den mest interessante trup i ligaen. Jeg synes også at Viborg og Silkeborg har gjort det voldsomt godt på transferfronten de seneste to år. De tre klubber har gjort det markant bedre end FCM. Derudover synes jeg også at Randers har været bedre.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   4. august 2022   

 • Man kan altid diskutere om en den og den spiller har været en succes. Tshiembe Har løftet niveauet, men har virkelig kostet dyrt i nogle vigtige kampe. Synes man skal vurdere ham efter denne sæson, for kigger man på seneste sæson har han ikke været god nok, men det billede kan ændre sig, hvis han kan blive ved med at bygge på det han præstere pt.

  Cappis kan man heller ikke betegne som en succes, han er ikke fast mand og niveauet svinger noget, hvilket det gør for langt det meste af truppen.

  Riveros har virkelig vist højt niveau i denne sæson, men har også naturligt skulle bruge tid på at komme tilbage efter en slem skade. For at betegne ham som en succes kræver det også han holder niveauet hele denne sæson eller bliver solgt dyrt.

  Maxsø er klart en succes historie, anføre og holder højt niveau, der er ikke så meget at sætter en finger på.

  CV har ramt for meget ved siden af skiven efter min mening, truppen er ikke sammensat ret godt, alt for ofte har han hentet spillere, som skulle bruges på andre positioner end hvor de er bedst og føler sig til rette.
  1 enig

 • Laasss
 • Laasss   4. august 2022   

 • Et godt indlæg.

  Viser vel hvor svært det er at ramme rigtig på transfer markedet, når man er klubber i en ikke så attraktiv liga.

  Egne talenter er vejen frem.
  For der ved man ved hvad man har og for på banen.
  1 enig

 • Jeg tænker ikke bare, at du kan stille den op sådan.

  Hvis vi køber en spiller til 10 millioner, og han performer til fx 70%, så er det en skuffelse.

  Hvis FCK eller FCM køber en spiller til 35 og han ligeledes performer på 70% er det ligeledes en skuffelse.

  Men eftersom en spiller til en værdi langt højere end vores, forventeligt har et højere topniveau vil et fald i performance ikke gøre det store, da spilleren formentlig stadigvæk vil være bedre end hvad vi finder til 10 millioner der derudover performer 90-100%.

  Så jeg synes ikke bare du kan stille den op som 1til1. For der er naturligvis enorm forskel i niveauet på en spiller til 10 millioner og så en til fx 35..
  1 enig

---

 • Et virkeligt godt debatemne med god indgangsvinkel.

  Succes på transfermarked vil altid være forbundet flere risikofaktorer.

  Jeg er glad for at CV går noget konservativt til opgaven og ikke smider om sig med transfers som PC, det vil automatisk betyde at når PC går i marked så ved agenter, klubber,spillere osv. at pengene sidder løst, fordi det interne pres er så stort som det er, men det er samtidigt indiskutabelt at man kan købe sig til succes, der er bare ingen garantier og det kræver store summer, som de angiveligt har til deres rådighed.

  Som en anden debatører herinde skriver ser FC Afrika ud til at mestre disciplinen bedre.
  De bruger færre penge og evner at lave store udadgående transfers, så jyderne lever op til den jyske tradition om godt købmandskab, det må man bare give dem.

  Brøndby har jo de senere år ført en turbulent tilværelse indtil Troels Beck ankom, uden han gjorde det til et 12 tal - men der begyndte at komme mere facon på det hele og CV har fulgt godt op og bygget, og bygger stadig på, det tager tid at få en godt renomme ude i det internationale marked, men jeg mener BIF med CV ved roret er godt på vej og hvis Anis B. Slimane, bliver solgt til en stor transfer vil jeg mene det er kronen på værket efter Jobbe & Frende, Bruus og når de udgående transfers begynder at kaste flere penge af bliver det nemmere at hente spillere af bedre kvalitet som vil øge vores succesrate. Tak for et godt indlæg • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    4. august 2022   

 • Spændende oversigt, som viser at balancen er svær for en sportsdirektør.

  Der er nemlig principielt to måder en spiller kan blive en success på: 1) performance på banen, som udmønter sig i point, medaljer, kval til europa osv. 2) indtægter ved salg af spilleren. Unge spillere skal som regel levere på punkt 1 for at blive solgt og opfylde punkt to, selvom der blandt de helt unge er eksempler på at en klub kan få 20+ millioner for et 17 årigt talent, som aldrig har spillet en førsteholdskamp. Den kategori har især midtjylland været god til at tjene penge på, hvorimod vi ikke har haft nogle af den salgs salg.

  FCK

  Det som oversigten for mig viser er at FCK i stor stil har købt performancespillere, som har en alder, hvor videresalg er tvivlsomt. De har købt nogle sikre kort i Claasson, Lerager, Vavro og Khocholava, men de er alle til markedspris, forstået på den måde at FCK får performance, men også betaler det det koster i transfer og løn. Tsiembe, Cappis og Rosted er til sammenligning måske lidt under niveauet, men koster til gengæld langt langt mindre. Så på den måde synes jeg at f. eks. Tsiembe er et bedre køb end Vavro og Khocholava, som begge har været hundedyre at hente og aflønne.

  Generelt synes jeg at FCK køber dyrt, hvilket betyder at en udenlandsk klub skal lægge rigtige mange penge på bordet før FCK får en stor indtægt. Det er vist kun Gabara, Johanneson og Amoo, som kunne tænkes at blive store salg. Jeg kan dog samtidig ikke forstå, hvor Rooni Badjie og de to unge islændinge er henne på listen? Dem har FCK vel også købt? Det er her salgspotentialet ligger, blandt de helt unge. Men konklusionen er pt. at PC ikke just har imponeret på indkøbssiden, når vi taler om performance spillerne. Han køber til 3x prisen af hvad CV køber, men outputtet på banen står ikke mål med udgifterne. Hvis ikke PC lykkes med at sælge nogle af de helt unge spillere til kæmpe beløb, så tror jeg ikke at regnestykket hænger sammen i længden, fordi Champions League nu og i fremtiden er super usandsynligt at komme i. Spørgsmålet er derfor om deltagelse hvert eller hvart andet år i EL eller Conf League er nok til at holde FCK skuden flydende, uden store markante salg af (unge) spillere.

  FCM

  De har været svineheldige at kunne hente Dreyer, som bare en en klassespiller. Købet af Sisto var decideret dumt (en slags Bendtner case) og derudover har de haft en del hele eller delvise svipsere i Marrony, Kaba, Pfeiffer, m.fl., hvor det virker som om at spillerne bare ikke rigtig finde sig til rette i klubben. Det utroligt imponerede er at FCM så lykkes med at udleje og/eller sælge de her spillere videre og beholde skindet på næsen. En del af forklaringen er nok at FCM konsekvent pynter på sandheden ved at lægge meget store salgsbeløb til pressen. Nogle af de tal man hører mistænker jeg er inklusiv enhver hypotetisk indtægt i form af bonusser, osv. En anden del af forklaringen er at FCM via andre store salg har etableret sig, som en udviklende klub på et vist niveau. Igen snyder de lidt på vægten, da nogle af deres store salg er sket til Brentford, som jo sagtens kan betale en flot pris, da det jo bare er Benhams egne penge, som flytter fra London til heden. Men uagtet det, så har FCM været godt til at sælge spillere. Rigtig gode endda. Deres brasilianerprojekt virker dog meget tvivlsomt på mig. Af de 7-8 stykker de har hentet er det vel pt. kun 1 spiller, som ser salgsbar ud. Resten præsterer på et ok superliganiveau, men det er bare ikke nok til at blive solgt til udlandet når de samtidig ikke er specielt unge. Så jeg tror hele den her brasser-ting ender med at blive en fuser.

  BIF

  Indkøbene har været en blandet fornøjelse, men som tallene også viser så er det lidt unfair at sammenligne performance med de to andre klubber, som har brugt 2-4 gange flere penge. Tallene for 2019-2022 afspejler jo også den situation Brøndby har været i, hvor vi kom fra uholdbart store underskud år efter år. Så vi var nødt til at skære ned på udgifterne, hvilket også har betydet at vi ikke har kunnet foretage indkøb af erfarne performancespillere med lav risiko. Her tænker jeg på typer som Vavro, Boilesen, Claasson, Zeca, Falk, Khocholava, Lerager, osv. Vi har reelt kun haft 1 spiller i den kategori og det er Maxsø, som kom gratis til os ved et rent lykketræf. CV har ganske enkelt ikke kunnet betale 10-20 milioner i transfer og en høj løn til den kategori af performancespillere, hvor potentialet for videresalg er tvivlsomt.

  Det er derfor man har købt ungt (U21 spillere) eller semi-ungt (22-23 år). Det er først efter mesterskabet, EL og salget af Lindstrøm, Frendrup, Uhre, m. fl. at der er kommet en økonomisk buffer, som gør det realistisk at tale om spillere som Sebastian Andersson, Daniel Wass, osv.

  Jeg synes at man skal se sammenlignen med FCK og FCM i det lys. Hvis vi i stedet sammenligner med de indkøb AGF, Aab, OB, FCN, osv. har foretaget, så er Brøndby gjort det udmærket. Vi har i perioden vundet et mesterskab og lægger man alle point sammen for perioden, vil jeg tro at vi ligger på en 3. plads, hvilket passer nogenlunde med at vi har ligaens 3. største budget med betydelig afstand op til nummer 1 og 2.

  SALG

  Oversigten lister ikke salg, men det er her jeg virkelig synes at der er en forskel på klubberne. FCM er dygtige købmænd, mens FCK lever af nogle få kæmpestore salg i 100 millioner kronersklassen, som Wind og Daramy. Begge var egne spillere, så her scorer FCK hele gevinsten. Det skæpper virkelig i kassen, ligesom Lindstrøm og Frendrup har gjort hos os. Der hvor Steinlein og CV er imponerende dygtige er til at få gode penge for de mindre gode spillere. Jeg er dybt imponeret over at CV lykkedes med at sælge spillere som polakken, Børkeeit, Bruus, Kaiser, osv. for ret pæne beløb. Det samme med Uhre, som ganske vist er god, men også lidt oppe i årene og med en kort kontraktlængde. Her er CV virkelig en mester, synes jeg. Salgs om Lindstrøm (og en mere solid økonomisk buffer) kan også hjælpe os til at kunne sælge den næste Lindstrøm for 80 millioner i stedet for 50, fordi vi har et godt navn ude i Europa og fordi den købende klub ved at vi ikke er desperate for at sælge. Den helt store ændring ift. tidligere er at CV sørger for at få lidt ud af alle cases, således at mange bække små giver en større å. Tidligere lykkedes i aldrig med at sælge og valgte i stedet at beholde vores middelgode spillere indtil kontraktudløb. CV kender sin besøgstid og sælger i stedet spillerne for 5 milioner kroner når de har 1 år tilbage på kontrakten, fordi han forstår dynamikken.

  FCK's plan synes at være at købe dyre, erfarne solide performancespillere, som skal sikre mesterskabet og europæisk gruppespil, hvert år, krydret med indkøb af de meste lovende teenagere, som kan sælges hundedyrt hvis de performaner i superligaen og i de europæiske kampe. Den model kan potentielt fungere fremragende, hvis man får fat i virkelige supertalenter og støtter dem med performancespillere af en kaliber 1-2 niveauer over normalt superliga niveau. Lige pt. ser FCKs talenter ok lovende ud, men den anden del af planen går det ikke specielt godt med, synes jeg. Deres performancespillere performer slet ikke på det niveau, man skulle forvente i lyset af deres pris og meritter.

  Jeg sidder med følelsen af at Brøndby er på vej frem, FCM har været på en stærkt opadgående kurve, som nu er fladet ud, mens jeg spørger mig selv om FCKs model er holdbar rent økonomisk: jeg forstår grundlæggende ikke at FCK kan opretholde det udgiftsniveau de kører med. Kommer FCM og Brøndby op og driller dem om mesterskabet og adgangsbilletten til Europa, så kan jeg godt se FCK komme i store vanskeligheder.


  2 enige · 3 god kommentar
   
  • @del Piero Sammenligningen skal gerne gå på om en given indkøbt spiller har været en succes i den givne klub eller ej - vælger BIF, FCK eller FCM at betale penge for en spiller må man gå ud fra at der er brugt meget tid på scouting, sikring at spilleren passer socialt ind mv. mv. - alligevel ligner det, at ca. 30 % af de indkøbte spillere fra BIF/FCM underpræsterer mens tallet er næsten 50 % fra FCK. Meget kan ændrer sig som årene går - og der er jo tale om et øjebliksbillede over hvordan ser det ud lige nu.

   Det trøstede mig dog en del, at vi har vores andel fejlskud, men de har de to FC klubber godt nok også.

 • Det er faktisk en rigtig god sammenligning som jeg flere gange har siddet og lavet for mig selv, netop for at se hvordan gør vi det kontra de klubber vi gerne vil måles med.

  Jeg syntes dog at du mangler nogle spillere på de 3 hold også er der også nogle hvor jeg ikke er helt enig i bedømmelsen.

  Hos Brøndby mangler der Corlu og Fallenius, hvor at jeg vil mene at Corlu er en underpræstere og Fallenius er en har ikke bedømmes endnu. Derudover undre jeg mig måske lidt over at du har Heggheim som kan ikke bedømmes mens Björk er sat som underpræstere, Hegg har alligevel været her i et år efterhånden, mens Björk først kom til i vinters, så vil mene at den vel bør hedde Hegg diskuteres og Björk ikke bedømmes.

  Hos FCK ser det ud til at du har glemt 19/20 hvor de hentede Pep Biel, Nelsson, Bartolec, Santos, Kaufmann, Stage og Johnsson, Ankersen og Babacar er også hentet indenfor de sidste 2 sæsoner.
  Af dem vil jeg kategorisere Biel, Nelsson og Stage som succeser, Bartolec, Santos og Kaufmann som ikke succeser (især Bartolec og Santos har været dyre da de blev købt for 16+ mill. hver og nærmest giver væk gratis), Ankersen og Johnsson som kan diskuteres og Babacar som ikke bedømmes.

  Hos FCM mangler der også 19/20 vinduet, hvor de hentede Sory Kaba (næstdyreste FCM indkøb nogensinde efter Marrony), Evander, Cools, Paulinho og Schwartz som jeg vil dele op som Evander succes, Kaba, Cools og Schwartz ikke succeser og Paulinho kan diskuteres.

  Men ja jeg syntes at sammenligningerne viser meget godt at selvom at man har flere penge så skydes der ligeså meget ved siden af med indkøbene.
   
  • mimor1
  • mimor1   4. august 2022   

  • @Bornholms_Granit meget enig.
   Den store forskel ved at købe performancespillere som FC klubberne gør og som vi ikke gør. Er at de kan få penge for deres spillere hvis de ikke slår til.
   Der er vel ikke en klub med respekt for sig selv som vil betale over 1 mill dkr for Divkovic eller Bjørk

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Bornholms_Granit Tak for at påpege fejlen - jeg manglede en sæson hos både FCM og FCK det er nu tilrettet. Det gør dog bare forskellen mellem os og dem endnu større.
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    4. august 2022   

 • Jeg synes uden tvivl, at FCK har været både os og FCM overlegne de sidste par år både ift. indkøb og salg. De eneste klubber der har været på samme niveau er Viborg og Silkeborg.

  FCK har brugt rigtig mange penge på, at hente de bedste unge spillere og det ser vi for alvor nu med eksempelvis Roony og Haraldsson (det er spillere som vi også prøvede at få). Derudover har de lavet nogen utrolig flotte salg eksempelvis Daramy, Stage og Wind. FCK kommer nok også til at hente 100 millioner på Grabara. Husk at FCK, ligesom vi skal, melder de korrekte priser ud modsat FCM. FCK har hentet nogen rigtig dygtige spillere som de unge kan læne sig opad (Pep, den nye svensker, Diks etc). Den største fejl FCK har lavet er ansættelsen af Thorup.

  FCM har ingen fuldtræffer lavet de sidste par år og deres salgsstrategi har flere gange slået fejl. Et eksempel herpå er Cajuste, hvor man endte med at sælge ham for 45 mil hvor man sagde nej til 100 mil et halvt år tidligere. Det tyder på lidt den samme historie er i gang med Evander. Derudover er der Marrony som lugter at et stort økonomisk tab (pt er tabet 40 mil). Pfiffer blev et lille tab, men det var kun fordi Darmstadt ikke havde råd til at indløse deres købsoption, havde de gjort det havde de tabt nogen millioner på ham i stedet for at gå i 0. Dertil bør Love og Meyer vel også nævnes som flops, der var ingen transfer, men de fik en pæn løn. Charles, Juninho, Lossle, Dalsgaard og Sisto er alle flops ift. pris og løn. De er dog gode til at sminke deres transfer igennem pressen så de ser bedre ud.
  3 enige · 4 god kommentar

---

 • Stor ros til dig Benjamino for at bruge tid på at lave dette indlæg inkl research til at kvalificere debatten!

 • Synes du glemmer en katagori her, dem som ikke har fået chancen endnu eller en anden katagori som hedder, dem som lider under dårligt spil/taktik, der er et par BIF spiller som sagtens kunne der i stedet såsom Björk og Børke selv Pavlovic kan ende her, vi brugte ham sjældent andet end til indskiftning når vi skulle holde resultatet og spille på kontra

 • ZnapZ
 • ZnapZ
  Betalende bruger
    4. august 2022   

 • Stor ros herfra. Virkeligt et godt stykke arbejde.
  Jeg stiller mig dog et spørgsmål. Har du overvejet lønningerne. Den løsning vi kører er jo netop ikke at smide 1-2mio euro på lønninger til en spiller per år. Der er flere af dine måske der tjener godt i de respektive klubber.
  Spillere som Björk osv. koster altså en brøkdel. Lad os sige 0,5mio mindre om året. Gang det med 30 spillere over 4 år og du har en 50-80mio mere til FCMuh og FCKøb. Det er beløb vi slet ikke er i nærheden af at kunne ligge(er mit gæt).
  Derfor strategi omkring unge spillere der måske kan slå igennem, men ihvertfald har talent. Ja så koster de 1-2mio euro. Men vi sparer også 2-3mio euro i løn.
  Men selvfølgelig skal vi også hente på højeste hylde ala Wass, Stryger osv. Og give dem en ok løn.
   
  • @ZnapZ jow tak for rosende ord. Klubbernes lønninger er der jo ikke åbenhed omkring - men Tipsbladet laver jo en årlig opdateret liste hvor de med deres kilder forsøger at koble løn/afskrivning på spillerne hvilket derved giver hver klubs spillerbudget. https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/her-er-superligaens-seks-stoerste-millionbudgetter Listen her blev primært lavet for at vurdere om vi var ringere eller bedre end FCK/FCM til at købe spillere.
   1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner