Fodbold live resultater
Biletter til BIF-Vejle

Skrevet af jeffchr, 6. october 2021

Prøver igen-- :)   Min søn skal spille elite turnering i Esbjerg. derfor kan vi ikke bruge vores sæsonkort til BIF-Vejle. Det drejer sig om 1 voksen og 2 børn på GSV tribunen, række 34 sæde nr. 119-120-121. jeg synes at andre bør have glæde af det, så hvordan gør man det i praksis..
Deltag i diskussionen
 • Du finder een person der gerne vil have/købe billetterne. (der plejer at komme aftagere i trådene herinde) Får dennes fornavn samt email.
  Så logger du ind på billetto, vælger Vejlekampen og trykker på “overfør billetter”. Markere dem du vil overføre og indsætter navnet og mailen. Vupti, så modtager han en mail med billet til kampen. Dine sæsonkort numre fremgår IKKE så det er helt trykt at videregive sin billet på denne måde
   
  • @Dolling Tak for hjælpen...
   Jeff

 • Jeg har en kollega som gerne vil have sin søn med ind til (som jeg har forstået det, første) Brøndby kamp, hvis det er muligt så vil jeg gerne sætte jer i kontakt. Specielt hvis det kan sættes op korrekt som Dolling siger.

   
  • @thorrium Ved du hvad, den er hermed afsat, hvis han kan finde et barn mere, er det jo endnu bedre, hvis du gider formidle kontakten er den fjong...
   Jeff
   1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @thorrium Hvis ikke det koster noget at overføre billetterne, så koster det heller ikke din kollega noget at komme ind.. Bare pladserne bliver brugt.. Det er nogle dejlige pladser, lige midt for, og søde sæde naboer også :)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Er der andre, der har billetter i overskud - jeg søger med lys og lygte efter 2 eller 3 billetter til kampen!
   
  • @Forza BIF

   Er det lige meget hvor på stadion?
   Jeg har som skrevet 2, et til nedre og et til svinget (i kan sagtens stille jer sammen på nedre/øvre)..
   Jeg er lige ved at undersøge om jeg kan få et 3. Kort til dig, også nedre syd)
   
  • @Forza BIF
   jeg kan ikke få lov til at redigere i mit svar til dig.. I første omgang ser jeg lige om jeg kan bytte mig til 1 billet til langsiden med de 2 jeg selv har. Jeg skriver til dig så snart jeg ved nærmere..
   
  • @Forza BIF
   3. gang er måske lykkens gang ;o) - jeg kan på mine sæsonkort medbringe en ven. Det er dog kun muligt at trække billet til nord enden. Hvis det er OK med dig, så skrive, så trækker jeg 3 stk til dig.. Smid din mail adr i svaret også, så får jeg sendt dem videre asap

  Se 1 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER