Fodbold live resultater
BILLET-ABONNEMENT

Skrevet af Flange, 16. juni 2021

Det er fantastisk, at salget af sæsonkort nu har rundet 12.700, og det kan jo gå hen at blive helt vildt de næste uger!

Jeg tænker, at klubben godt kunne gøre endnu mere ud af at fortælle om de nye muligheder for abonnementer. (Og hvis det er muligt – måske også 3point.dk/BrøndbyLyd?)  

Det har i hvert fald været nødvendigt for mig at skrive lidt med kundeservice for helt at forstå de nye ordninger, som i øvrigt virker både smarte og gennemtænkte.

Jeg kunne dog godt frygte, at vi midt i al succesen kommer ind i en sæson med mange tomme pladser til de mindre kampe. Derfor vil jeg gerne her slå et slag for det såkaldte ”billet-abonnement”, som kan gøre at vi undgår problemet med mange tomme pladser:

”Billet-abonnementet” betyder, at man har de samme sæsonkortfordele som ved de andre typer sæsonkort – dog uden at man har sin egen faste plads på stadion. Før hver kamp skal man ind for at booke sin plads ved at bruge sit sæsonkortnummer (til store kampe vil der selvfølgelig være forkøbsret). Det kan lyde lidt besværligt, men det bliver samtidig fleksibelt, idet man ikke nødvendigvis behøver tage på stadion med de samme venner/familie/kolleger hver gang. Hvis man ikke skal på stadion til en kamp (og derfor ikke aktiverer sit sæsonkortnummer til den pågældende kamp) kan billetten blive købt af en anden person i det åbne salg, og vi undgår mange tomme pladser til de mindre kampe.

Billet-abonnement er derfor en god mulighed, hvis man (som jeg) gerne vil støtte klubben og samtidig have sæsonkort-fordele, men man ikke føler sig sikker på at komme på stadion til alle kampe…
Deltag i diskussionen
 • Flange Ikke for at være negativ, men er du virkelig så pessimistisk at du tror der vil være halvtomme stadion I næste sæson( der er lige slået rekord for flest solgt sæsonkort i Brøndby nogensinde)

  Jeg har mine faste pladser til min søn og jeg, det vil jeg have til den dag jeg dør.
  Række 11 og sæde ???? På langsiden ( efter 15 år på Faxe).
  Forza Brøndby
  3 enige
   
  • @Henrik Mange har købt sæsonkort for at sikre sig forkøbsret til Europa. Vi ser altid at en relativt stor mængde sæsonkort ikke benyttes, og ofte betyder “udsolgt” kun 20-21k tilskuere.

  Se 1 flere kommentarer

 • Gizmo
 • Gizmo   16. juni 2021   

 • “til store kampe vil der selvfølgelig være forkøbsret”
  Altså europæiske kampe. Alle kampe, store som små er betalt for i ligaen.

  Nej en skandale det bliver de første kampe når folk ikke har fået aktiveret deres plads, og andre har købt den. Så står man der.
  Man skulle have lavet det sådan at man deaktivere den til de kampe man ikke kan komme.
  Det her er så elendigt og katastrofen ligger og venter
   
  • Flange
  • Flange
   Betalende bruger
     16. juni 2021   

  • @Gizmo Nej - der vil selvfølgelig være en periode med forkøbsret til ALLE de kampe, hvor der bliver ekstra tryk på billetsalget. Det har i hvert fald været klubbens svar, når jeg har spurgt. Så jeg tror (håber) ikke du får ret i det...

  Se 5 flere kommentarer

 • boyebusk
 • boyebusk
  Betalende bruger
    24. juni 2021   

 • @gizmo enig i der ikke står noget om 10 dage på billetto, men der er link til Brøndby hjemmeside for mere info om billet abb. Og her er det info om de 10 dage og hvordan billetten aktiveres.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner