Bjur efter startdebut: Kæmpe skulderklap

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 14. september 2020

Søndag eftermiddag var der et velkendt navn i Brøndby IFs startopstilling. Bjur stod der på venstre wingback-positionen. Unge Peter Bjur, søn af Ole Bjur, fik chancen fra start. Det var hans første startplads for Brøndby.

- Jeg blev først og fremmest utrolig glad. Det er det, man spiller og træner for. Og så endda i sæsonpremieren. Det var rigtig stort og jeg er glad, siger han til 3point.dk om startpladsen.

- Det er et kæmpe skulderklap fra trænerstaben at de synes jeg har gjort det godt nok til at få muligheden. Kevin (Mensah, red.) er også skadet lige nu, men jeg ser det stadig som en tillidserklæring at jeg fik lov at spille.

Peter Bjur gør sig normalt i offensiven, men er i løbet af det seneste halve år blevet testet som venstre wingback. Særligt i denne sommer-opstart har han med sit venstreben spillet meget på wingbacken.

- Til at starte med havde jeg som mål for denne pre-season, at jeg skulle være med i det hele og ikke gå glip af nogle træninger eller kampe ved at løbe ind i dum skade. Det lykkedes. Jeg fik nogle minutter på wingbacken og det gik fint, selvom der selvfølgelig er nogle ting, som skal blive bedre. Men det var rigtig dejligt, at jeg også fik lov til at spille i dag (i går, red.).

Peter Bjur er 20 år gammel og kom til Brøndby fra B.93 for tre år siden.

 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    14. september 2020   

 • Det var ikke meget defensivt den unge Bjur fik lov at vise, men hans spil endte ud med 86,4% succesfulde afleveringer - og det er fint for en Rookie.
  4 enige
   
  • @Saesonkort Jeg synes nu godt vi kan tillade os, at være en smule skuffet over Bjur. Han sover i flere defensive aktioner og især den med Atanga kunne have kostet et mål. Derudover er han yderst begrænset i sine offensive aktioner. Jeg ved godt, at det var hans startdebut, og at han ikke har spillet meget på WB, men jeg havde forventede mere af ham. Han spillede sig i min optik ikke på holdet i går og Mensah starter forhåbentlig mod FCK.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Tanken
  • Tanken   14. september 2020   

  • @Saesonkort tja, nu mener jeg ikke man kan bruge afleveringsprocenter til noget som helst. I hvert fald så længe man ikke går ind og ser på hver eneste aflevering han laver. Og han laver for mange som går bagud i går og det får procenterne til at stige

  Se 1 flere kommentarer

 • Carl
 • Carl   14. september 2020   


 • Joblar
 • Joblar   14. september 2020   

 • Giv nu manden/drengen en chance det er hans første tællende kamp på VB.
  8 enige · 3 god kommentar

 • Er helt enig med Joblar her.
  Giv lige manden en chance, det er hans debut som starter i den første kamp i sæsonen, hvor der altid er nervøsitet for at komme godt i gang.
  Han har helt sikkert være ved at skide grønne grise, over at komme til at begå en dum fejl eller 3.
  Han spillede med livrem og seler og kom vel ok ud af det.
  Det kan godt være han skal stå bedre ved Rygaards scoring, jeg mener dog det er en 6er eller en 8er der skal samle Rygaard op.
  Lad os, såfremt der ikke kommer erstatning til VBen give ham efterårssæsonen (12 kampe) for evaluering.
  Jeg tror han kommer til at vokse med opgaven, for han er et stort talent med mange kvaliteter.
  Han skal blot have spilletid og mærke presset på seniorniveau.
  Når der nu ikke er plads til ham på den offensive midtbane syntes jeg det er en ok løsning, for at han kan prøve sig af på Superliga niveau som starter i nogle kampe, specielt de kampe imod modstandere hvor vi skal være spilstyrende og åbne en defensiv op.
  Det vil helt sikkert gavne ham, når han bliver rykket op i som offensiv spiller, både i forhold til at det mentale og fysiske men også i forhold til defensive tilbage løb.
  Jeg håber at CV finder en løsning på pladsen, gerne nu, men hvis det ikke kan lade sig gøre, til vinter.
  Hvis jeg skal vælge, er min prioritet en angriber hvor vi er meget tyndt besat i forhold til skader.
  Så må Bjur og Mensah klare ærterne på VB.

  4 enige · 1 god kommentar

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021