Bjur efter startdebut: Kæmpe skulderklap

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 14. september 2020

Søndag eftermiddag var der et velkendt navn i Brøndby IFs startopstilling. Bjur stod der på venstre wingback-positionen. Unge Peter Bjur, søn af Ole Bjur, fik chancen fra start. Det var hans første startplads for Brøndby.

- Jeg blev først og fremmest utrolig glad. Det er det, man spiller og træner for. Og så endda i sæsonpremieren. Det var rigtig stort og jeg er glad, siger han til 3point.dk om startpladsen.

- Det er et kæmpe skulderklap fra trænerstaben at de synes jeg har gjort det godt nok til at få muligheden. Kevin (Mensah, red.) er også skadet lige nu, men jeg ser det stadig som en tillidserklæring at jeg fik lov at spille.

Peter Bjur gør sig normalt i offensiven, men er i løbet af det seneste halve år blevet testet som venstre wingback. Særligt i denne sommer-opstart har han med sit venstreben spillet meget på wingbacken.

- Til at starte med havde jeg som mål for denne pre-season, at jeg skulle være med i det hele og ikke gå glip af nogle træninger eller kampe ved at løbe ind i dum skade. Det lykkedes. Jeg fik nogle minutter på wingbacken og det gik fint, selvom der selvfølgelig er nogle ting, som skal blive bedre. Men det var rigtig dejligt, at jeg også fik lov til at spille i dag (i går, red.).

Peter Bjur er 20 år gammel og kom til Brøndby fra B.93 for tre år siden.

 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    14. september 2020   

 • Det var ikke meget defensivt den unge Bjur fik lov at vise, men hans spil endte ud med 86,4% succesfulde afleveringer - og det er fint for en Rookie.
  4 enige
   
  • @Saesonkort Jeg synes nu godt vi kan tillade os, at være en smule skuffet over Bjur. Han sover i flere defensive aktioner og især den med Atanga kunne have kostet et mål. Derudover er han yderst begrænset i sine offensive aktioner. Jeg ved godt, at det var hans startdebut, og at han ikke har spillet meget på WB, men jeg havde forventede mere af ham. Han spillede sig i min optik ikke på holdet i går og Mensah starter forhåbentlig mod FCK.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Tanken
  • Tanken
   Betalende bruger
   Top enige
     14. september 2020   

  • @Saesonkort tja, nu mener jeg ikke man kan bruge afleveringsprocenter til noget som helst. I hvert fald så længe man ikke går ind og ser på hver eneste aflevering han laver. Og han laver for mange som går bagud i går og det får procenterne til at stige

  Se 1 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14. september 2020   

 • Helt klart en fremtidens mand på rette plads offensiv midt eller Wing, sjovt alle dem der skrevet op og ned om han var fremtiden VB er nu så stille, hvor er jeres opbakning henne?

  Ved at brække mig over jeres dobbeltmoralske måde være på, samme personer som roste AZ og TB er samme som nu også sviner dem til, det er sådan noget jeg kalder for medløbere, de få og dem er der heldigvis herinde, der tør ikke stå juble over den manglende passive indkøbs politik eller de salg der ikke noget råbe hurra for, har jeg væsentlig mere respekt for, de tør stå ved deres meninger fremfor være med på hurra holdet og medløbere.

  Bjur har jeg masser gange sagt ikke er kommende VB nu er der flere af dem herinde der skrevet ikke købe VB men satse Bjur der skriver VB det vigtigste vi mangler. Svært at have respekt for jeres meninger stå fast i dem.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     14. september 2020   

  • @BIF til jeg dør - Det var da ellers en fantastisk måde at støtte holdet på.

   Men ok, du er jo et klogt orakel og kan se, at Bjur ikke er perfekt VB. Tillykke, flot set. Hvordan kan vi andre dog være så blinde.
   Men nu hvor BIF til jeg dør, i sin evindelig visdom har belært os om hvad Bjur IKKE kan, så bør vi da spille helt uden VB...

   Jeg forstår ikke din kritik af ham. Vi mangler en VB, Bjur spiller pladsen og gør det nogenlunde. Men hvad skulle vi ellers have gjort?
   Bjur er måske endnu bedre på en anden plads. Men han er trods alt bedre på VB en slet ingen VB. Eller Mensah for dens sags skyld.
   12 enige · 3 god kommentar

  Se 16 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør @PESSIMIST til jeg dør
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør Hvis du kan skaffe nogle købere til spillere ingen gider købe skal du da kontakte CV. Det virker som om du mener du kan gøre det bedre. Så gør det dog. Vi har brug for folk med dine evner når dem vi har er så talentløse. Vi er mange der elskede AZ og vi havde sandsynligvis tiltrukket nogle bedre spillere bedre sponsorater hvis vi havde vundet det mesterskab. Desværre skete det ikke så nu må vi, som jeg og andre mindst 20 gange har nævnt, se at få ryddet op i 15 års økonomisk uansvarlighed. Det gør man som nævnt mindst lige så mange gange ikke ved at blive ved at handle uansvarligt og håbe JBA vil låne os penge igen næste gang vi ikke kan udbetale løn. Men måske er det bedre vores professionelle afdeling opløses og vi går efter at spille i Danmarksserien når vi klarer os bedst. Kærligheden til BIF vil ikke forsvinde af den grund. Under alle omstændigheder ikke min.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 15 flere kommentarer

 • Carl
 • Carl   14. september 2020   


 • Joblar
 • Joblar   14. september 2020   

 • Giv nu manden/drengen en chance det er hans første tællende kamp på VB.
  8 enige · 3 god kommentar

 • Er helt enig med Joblar her.
  Giv lige manden en chance, det er hans debut som starter i den første kamp i sæsonen, hvor der altid er nervøsitet for at komme godt i gang.
  Han har helt sikkert være ved at skide grønne grise, over at komme til at begå en dum fejl eller 3.
  Han spillede med livrem og seler og kom vel ok ud af det.
  Det kan godt være han skal stå bedre ved Rygaards scoring, jeg mener dog det er en 6er eller en 8er der skal samle Rygaard op.
  Lad os, såfremt der ikke kommer erstatning til VBen give ham efterårssæsonen (12 kampe) for evaluering.
  Jeg tror han kommer til at vokse med opgaven, for han er et stort talent med mange kvaliteter.
  Han skal blot have spilletid og mærke presset på seniorniveau.
  Når der nu ikke er plads til ham på den offensive midtbane syntes jeg det er en ok løsning, for at han kan prøve sig af på Superliga niveau som starter i nogle kampe, specielt de kampe imod modstandere hvor vi skal være spilstyrende og åbne en defensiv op.
  Det vil helt sikkert gavne ham, når han bliver rykket op i som offensiv spiller, både i forhold til at det mentale og fysiske men også i forhold til defensive tilbage løb.
  Jeg håber at CV finder en løsning på pladsen, gerne nu, men hvis det ikke kan lade sig gøre, til vinter.
  Hvis jeg skal vælge, er min prioritet en angriber hvor vi er meget tyndt besat i forhold til skader.
  Så må Bjur og Mensah klare ærterne på VB.

  4 enige · 1 god kommentar