Brøndby-back efter nyt pointtab: Vi skal rykke sammen i bussen og tage os sammen nu

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 5. october 2021

Nu går den snart ikke længere.

Dén erkendelse synes at være printet ind i hovedet på Andreas Bruus efter søndagens 1-1-kamp i Randers.

Efter 11 kampe har de forsvarende mestre blot skrabet 12 point sammen, og klubben ligger på en beskeden ottendeplads - to point fra den famøse top seks, som giver adgang til mesterskabsslutspillet.

Dén kunne Brøndby ellers have spillet sig op i med en sejr i Randers, og det ærgrer Bruus meget, da vi fangede ham efter opgøret.

- Der er vel ikke så meget at sige. Jeg er skuffet. Igen. Jeg er træt af ikke at vinde fodboldkampe, træt af at spille uafgjort. Det er lige så meget for fansenes skyld, for klubbens skyld og for alles skyld. Lige så professionelle som vi er, er vi lige så trætte af det. Vi skal til at rykke sammen i bussen, siger en tydeligt frustreret Andreas Bruus.

Hvis han kigger på hele sæsonstarten, er det et indtryk, som går igen.

- Det er op ad bakke. Vi er professionelle fodboldspillere, vi skal også vise fansene, at så meget som de støtter os, vil vi også gerne give noget tilbage til dem. Nu gav vi dem et mesterskab, men det er i princippet glemt, for med så dårlige resultater, så skal vi virkelig til at rykke sammen i bussen, og det får vi en landskampspause til at tænke over. Vi skal snakke nogle ting igennem og kigge på, hvad det er, der er galt og hvad vi mangler. Og så skal vi bare komme forstærket ud. Vi skal også tage os sammen nu.

Ifølge back-kollega Kevin Mensah er der et stykke relationsarbejde, der mangler ovenpå et transfervindue med mange udskiftninger, men de undskyldninger vil Bruus ikke synge med på.

- Der er måske nogle relationer, der mangler en lille smule, men jeg gider ikke bruge det som en undskyldning. Igen, vi er professionelle fodboldspillere, vi skal gøre vores job ordentligt. Manglende relationer eller ej, så er der gået 11 kampe, og det ser ikke lovende ud lige nu. Men vi tror stadig 110% på det.

Efter landskampspausen skal Brøndby i aktion igen, denne gang hjemme mod Vejle.
Deltag i diskussionen
 • Vi kan skrive stolpe op og ned om held og uheld, relationer, spillere der kom sent i vinduet osv. Sandheden er jo bare, at der offensivt ikke er nok kvalitet på holdet, det er enten sparet væk eller solgt. Bort set fra Uhre, kan ingen af de offensive spillere i Brøndby IF være tilfredse med deres offensive output. Lindstrøm som bar offensiven i sidste sæson, havde efter 11 runder alene scoret 7 mål og lavet 2 assist. Til sammenligning har alle andre spillere end Uhre i denne sæson til sammen scoret 7 mål efter 11 runder. Det er et kæmpe problem i denne sæson, at der fra WB eller midtbane hverken kommer mål eller assist og at 2. angriberen(Hedlund) heller ikke har meget offensivt output, 1 mål og 3 assist i 11 kampe er ikke godt nok for en angriber. For mig handler det reelt om kvaliteten i offensiven, en offensiv som er blevet udsultet gennem flere år via salg og som nu har ramt et lavpunkt, hvor der mangler offensiv spillere med kontinuerlig kvalitet. Modstanderen har jo reelt kun en opgave, stop Uhre fra at score, så er Brøndby stukket offensivt. Kig på resten af holdet, hvem er det som modstanderen reelt frygter i offensiven hos Brøndby bort set fra Uhre.
  7 enige · 2 god kommentar

 • Fuzzy
 • Fuzzy   5. october 2021   

 • Mange af spillerne har ikke kvaliteter til at løfte holdet. interview med spillere som udtaler, at nu skal vi rykke samme, vi skal bruge tempoet fra de europæiske kampe, nu skal kampene fightes hjem - det hjælper ikke når næsten halvdelen af spillerne i hver kamp har en offday.
  Jeg beklager mit negative input, men spillet har stort set ikke fungeret hele denne sæson, NF må ryste posen og prøve yngre spillere, så spillerne i 1. holdstruppen ikke længere følger sig sikker på at spille i hver kamp
  2 enige · 1 god kommentar

 • Trættende at læse disse evindelige nu-tager-vi-os-sammen historier fra spillere, som på ethvert tophold i superligaen var blevet bænket for længe siden. Vores hold kan naturligvis forbedre sig, men jeg tror ikke på et kvantespring på denne side af juleferien. Ingen er jo forpligtet udover deres evner.
  1 enig · 1 god kommentar

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021