Fodbold live resultater
Brøndby: Bruus har fri grundet muligt skifte

Skrevet af Jesper Hammeken, 15. juli 2022

Andreas Bruus er ikke tilstede ved dagens træning i Brøndby, da han har fået fri for at afdække et muligt skifte til udlandet. 

Højrebacken, som oprindeligt var angriber i ungdomsrækkerne, fik debut i 17/18-sæsonen. Det var først under Niels Frederiksen, at han for alvor formåede at bide sig fast på holdet. 

Det er klubben, som har bekræftet det mulige skifte på Twitter. 

Fodbolddirektør, Carsten V. Jensen fortæller, at det er et skifte, som der er blevet arbejdet hen mod i løbet af sommeren. 

– Sammen med Andreas Bruus har vi arbejdet hen imod en transfer denne sommer. Det nærmer vi os, og derfor har Bruus fået fri til at afklare et potentielt skifte, fortæller Carsten V. Jensen gennem Brøndbys Twitter.

Andreas Bruus har indtil nu nået at spille 85 kampe for de blå/gule.

Brøndby hentede igår en ny højreback, som formenligt er Andreas Bruus direkte erstatning, det kan du læse mere om her.
Deltag i diskussionen
 • Mit problem er at de sker så sent! Vores trup skulle være sammensat denne sæson, nye spillere skulle have chancen for at få træningslejer med truppen.
  Men vi står alligevel med en ny spiller direkte til start 11'eren som har 3 dage med truppen før første kamp.

  Jeg har forståelse for at nogle skal ud før andre kan komme ind, men nøj vi er sent ude. Hvilket snildt kan koste fremad rettet.
  1 enig
   
  • @thorrium Tror godt man har villet sikre sig at Bruus røg, inden man hentede nyt ind. Det er lidt ulempen ved, at mange andre ligaer starter senere end vores, da de ikke har ligeså travlt som os ift. transfers.
   6 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Hvor er det dog glædeligt, at vi nu igen sender vores unge spillere til de 5 største ligaer, fremfor til Sverige eller Ligue 2 i Frankrig. Fedt hvis vi får genopbygget det renommé.

  Jobbe, Frendrup og nu forhåbentlig Bruus.. Anis og Mads H står for skud.. Og så må Kvistgaarden, Heggheim, Kvist og Schwartau komme efterfølgende.

  Talent er der i hvert fald rigeligt af!
  16 enige · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Hvis Schwartau kommer ind og pløkker basser ind, kunne han godt blive vores første 3 cifret million salg.
   Han er i mine øjne et af de største angrebstalenter i dansk fodbold, der har muligheden for at nå en af de 5 store ligaer. Han er uortodoks, hurtigt, fysisk stærk og utroligt svær at spille overfor. Og så er han kynisk foran mål med begge ben.
   Det bliver så spændende at følge, hvor hurtigt han tager niveauet fra u19 med op i Suppen.
   For hvis han holder næsen i sporet og benene på jorden er det ikke et spørgsmål om, men om hvornår det sker.

  Se 2 flere kommentarer

 • Igen synes jeg CV og ledelsen svigter, det har hele tiden været planen at Bruus ville væk og sælges til sommer. Det har CV flere gange udtalt, når du ved dette og NF tidligere har bedt om at få spillere i opstartsfasen.

  Så kan man undre sig over, at vi igen får spillere ind så kort tid før sæsonstart.
  Det er ikke fair overfor NF, at give ham de arbejdsbetingelser.

  Vores nye HWB ser fin ud, og det kan ligne 1-1 på sigt, men det tager tid at spille et hold sammen.

  Vi har mistet Jobbe, Mensah har været skadet længe, samt andre spillere der har speed som en kvalitet, ind er kommet nye spillere og det er ikke ligefrem Bell og Pavlovic er de hurtigste vi har på holdet.

  Vi kommer til at mangle Bruus speed og derfor ser jeg det som en lille svækkelse med salg af Bruus i starten, da vores nye mand ikke er spillet godt nok ind. Det er en kritik CV og Ledelsen bør få, da det er de sidste mange vinduer at de indkøb kommer alt for sent. Man har vidst at Bruus ville smutte.

  NF er ikke en træner der bruger nye spillere med det samme, det har han vist gang på gang, dog vil han være nød til det, når/hvis Bruus sælges som vi må være 99 % sikre på sker.

  Med Bruus salg og Mensah på vej tilbage efter lang skade, vil vores hold komme til at mangle speed. Det ser jeg som et problem, da Bruus speed var et godt våben i kampene som nu forsvinder. Defensivt ser jeg det som en forbedring og købet af vores nye mand ser ok ud, men det kommer for sent i vinduet
  1 enig
   
  • @CV fan side Forstår dine pointer, men vil påstå det er den virkelighed vi må navigere i. Tænk på den overflod af midterstoppere vi har, nu hvor Maxsø ikke er solgt (plus vi har ændret formationen naturligvis).
   7 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     15. juli 2022   

  • @CV fan side
   sludder - CV har kørt den lige efter bogen
   5 enige · 1 god kommentar

  Se 8 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     15. juli 2022   

  • @CV fan side - Hvordan mener du CV har svigtet?
   Selvom klubben ønsker at sælge og Bruus ønsker at skifte, så kræver det stadig en købende klub, der først viser interesse og senere accepterer prisen. CV er ikke herre over, hvornår disse ting fald i hak. Med mindre han vælger at sælge til underpris.

   Alternativer er, som @Mojoburger skriver, at hente tidligt, med risiko for at stå med 2 spillere til samme plads, som i casen med Maxsø.

   Vi er langt nede i fødekæde. Og det betyder, at vi ikke kan være sikre på et salg, og derfor heller ikke bare kan købe afløste i flæng.

   Dette er helt efter bogen..!
   Kunne timingen have mere til vores fordel? Ja. Er vi herre over det? Nej.
   12 enige · 9 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Såfremt at dette salg lykkes, så syntes jeg det er helt perfekt, det har overhoved ikke passet Bruus at vi er skiftet til en 4 kæde i vores forsvar, han har svært ved at placere sig rigtigt defensivt (det er dog blevet bedre), og han udfordrer stort set aldrig mand mand i angrebet og det er et kæmpe problem når vi møder hold som står lavt.

  Vi ser hvordan det lykkes med Blas i vores venstre side, og det ville være dejligt hvis vi havde samme mulighed i højre side.

  Kunne også være fedt hvis vores nye Norske ven kunne sparke hjørne fra højre siden og så Blas fra venstre side, så de bliver sparket med udad skru som normalt er nemmer for angriberen at få fart på mod mål.

  I forhold til om det er for sent i vores vindue, så tænker jeg bare at vi ikke vil ende med Bruus på bænken eller have en spiller som Sebastian på bænken.

  Jeg er meget positiv over denne tilgang og ja han har ikke så meget tid med truppen, men omvendt så køre den Norske liga på fulddrøn og da Heggheim kom sidste år, mindes jeg at han var i uden mærket form.
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • @magnuto
   Det er en spøjs tilgang til hjørnespark - normalt gør man det omvendt.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Glædeligt for Bruuns og Brøndby, hvis han kommer afsted. Jeg har længe været af den opfattelse, at Bruuns drog med alt for lidt og at det var en af de væsentligste positioner, vi skulle styrkes på. Det kan kun blive bedre med Sabulonsen, så det glæder jeg mig til at se…
  2 enige
   
  • BrianV
  • BrianV
   Betalende bruger
     15. juli 2022   

  • @ShavenRaven Han hedder nu Bruus. Dog mener jeg at Bruus har bidraget ganske flot på sin position med hvad vi havde at gøre med, for.. hvem skulle ellers gøre det? Jeg er spændt på hvem NF smider på højresiden mod AGF. Kan være Friedrich pludselig får sin mulighed.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Bruus koster 15 millioner dkr + evt bonus, vel en ok pris. Om han blir solgt, det så en anden sag. Personligt synes jeg Bruus er fremragende og håber ham nordmanden er på samme høje niveau....

 • Solz
 • Solz   15. juli 2022   

 • Det er jo ikke en kæmpe overraskelse, men fint vi får penge hjem før han ender med at gå gratis. Uanset hvad Bruus indbringer er der hverken ros eller ris til CV, da prisen først og fremmest er bestemt af spillernes
  øjeblikkelige markedsværdi. Lækkert at vi denne gang ser det ud at have købt en afløser med et åbenlyst potentiale, så det er absolut godkendt, selvom der selvfølgelig aldrig er nogen garanti.

  Umiddelbart er der jo massiv bredde og kvalitet i midterforsvaret og på 6’er positionen, mens jeg stadig savner kvalitet på midtbanen og i angrebet, så forventer minimum en tilgang i hver af disse kæder, før jeg betragter vinduet som godkendt.

  Der skal egentlig ikke meget til at gøre mig positiv stemt, men der er åbenlyse mangler, som man ikke kan forvente bare løser sig via mirakler fra trænerteamet.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    15. juli 2022   

 • Ser ud til det er ESTAC Troyes der henter Bruus

  https://twitter.com/ActuuFoot10/status/1547940700452298752?s=20
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     15. juli 2022   

  • @Kenneth, De har solgt deres højreback til Nottingham Forrest for €10M, så de må have penge nok.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Det er vildt som nogle fans altid kan finde noget at brokke sig over, først over at der ikke bliver hentet noget ind, når der så rent faktisk kommer en spiller så er det også for dårligt at han ikke er kommet tidligere! Undskyld mig, men om han kommer nu eller for 14 dage siden da vinduet åbnede gør ikke den store forskel, det eneste der er ved det er at han kender ikke de andre spillere så godt på et personligt level. Manden er om noget i kamptræning da den norske sæson har været i gang i de seneste 4 måneder! Ku han så ha blevet sammenspillet med de andre! Nja som det har set ud i træningskampene så har de fleste spillere fået 45 minutter på banen, jeg ved sgu ikke hvor meget sammenspil man får ud af det.

  Problemet for Brøndby er at vores turnering starter så tidligt som den gør efter at vinduet er åbnet, 2 uger plus det løse, mens at de ligaer vi gerne vil købe fra ofte har 2 uger mere at løbe på, nogle af dem har 3 uger mere før deres starter op og da vi ikke bare har pengene at smide efter de spillere vi vil ha er vi nød til at vente på at de agere, enten ved at købe ind eller udtaler at dette er en spiller der ikke bliver satset på fremover.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Bornholms_Granit kunne ikke være mere uenig.

   Det er ikke kun 45 kamp træning det er flere kampe de får spillet sammen samt træning. Selvfølgelig betyder det noget også at man falder til et nye sted med omgivelserne og bolig situation, NF er ikke ligefrem kendt for at bruge nye spillere med det samme, også selvom de kommer i god form, men han er nød til at bruge vores nye mand hurtigt, vi mangler en angriber som alternativ til Kvistgaarden.

   Til din info er det ikke kun 2 uger vinduet har været åbnet, det åbnede den 15 juni.

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    16. juli 2022   


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER