Brøndby eSport: Dingo stopper som professionel FIFA-spiller

Skrevet af Patrick Jensen, 19. november 2020

Brøndby eSport har siden 2018 haft fornøjelsen af, at have FIFA-spilleren 'Dingo' med om bord. De har høstet mange trofæer af sig, og Brøndby eSport og Dingo har fælles haft stor succes. Han har været en front figur for Brøndby eSport både på og udenfor banen, så det kommer som lidt af et chok da de her til formiddag blev meldt ud, at 'Dingo' stopper sin professionelle FIFA karriere for nu. 

Daniel 'Dingo' stopper som professionel FIFA-spiller. Det er i dag officielt blevet meldt ud. 'Dingo' vil i stedet gå all in på Youtube og streaming. Om beslutningen i at lægge professionel FIFA på hylden udtaler 'Dingo følgende til brondby.com

- De seneste seks år har jeg været professionel FIFA-spiller, og jeg har virkelig dedikeret mit liv til det. Det har været en rejse fuld af oplevelser og lærerige aspekter, som jeg virkelig kan bruge fremadrettet – især min tid her i Brøndby IF, hvor det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af et så professionelt team.

- I løbet af det seneste år har jeg dog brugt mere og mere tid på en verden, som jeg kan mærke, jeg brænder 100% for i form af YouTube, streaming og content. Dette har gjort, at jeg længe har haft to fuldtidsjob, hvilket jeg ikke kan holde til i længden, hvis jeg også skal være den bedste udgave af mig selv. Derfor har jeg de seneste måneder mærket efter, og her har jeg fundet ud af, at jeg bliver nødt til at tage afstand fra den professionelle FIFA. I hvert fald for en periode, fortæller ’Dingo’ om sin svære beslutning.

Man skal ikke have set meget FIFA for at se, at Dingo har været utrolig glad for at arbejde sammen med hans holdkammerat Frederik 'Fredberg' og hans træner Coach Barnewitz. Dem og hele holdet bag kommer han i sær til at savne

- Det vigtigste for mig lige nu er at sige stor tak til hele Brøndby IF, min chef Jesper Larsen, coach Barnewitz, mine holdkammerater og specielt Fredberg, min bedste kammerat, som jeg har fulgtes med lige siden FIFA 15 og har utallige af gode oplevelser og titler med. Og selvfølgelig alle Brøndby-fans, der har støttet mig i min tid i klubben. Det har været en kæmpe oplevelse at spille i den gule trøje, og jeg er stolt af at have fået muligheden. Det er en tid, jeg aldrig vil glemme.

- Derudover vil jeg selvfølgelig også takke mine egne personlige fans og følgere, som altid støtter mig i med og modgang. Det sætter jeg virkelig stor pris på. Jeg kommer stadig til at spille FIFA, men det næste stykke tid bliver mere for lysten, hvor det handler om, jeg skal have glæden og hjertet med. 

Chefen for hele Brøndby eSport, Jesper Larsen - Head of esport som var manden der skrev kontrakt med 'Dingo' i 2018 siger følgende om 'Dingos' valg:

- Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at ’Dingo’ har valgt at stoppe som FIFA-spiller. Han har i sin tid i klubben betydet rigtig meget for Brøndby eSport, og det føltes fra start som det helt rigtige match. Han har været en stor personlighed på banen, hvor han sammen med Fredberg har leveret rigtig flotte resultater og sikret klubben titler, men også uden for banen har ’Dingo’ sat sit præg på klubben og vores hverdag, så det er en stor personlighed, vi siger farvel til.

- For ’Dingo’ er dette det første og sværeste skridt i at komme tilbage og finde glæden og gnisten i sin hverdag og omkring FIFA. Jeg ved, at det ikke har været en let beslutning for ham, men det er en beslutning, vi som klub bakker ham op i. Jeg vil godt understrege, at vi kommer til at savne ham rigtig meget både sportsligt og udenfor banen, understreger Jesper Larsen.

'Dingo' er stadigvæk underviser hos Brøndby eSport Klub, hvor han underviser to hold. Dette fortsætter sæsonen ud. 

 
Deltag i diskussionen
  • klart han vil gerne begynde at tjene nogen penge.

    Han har navnet nu og kan udvikle det og blive stor på youtube i dk.

    money talks. sig det som det er Dingo manden!

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021