Brøndby eSport er ude af dette års eSuperliga efter samlet nederlag til AaB

Skrevet af Patrick Jensen, 23. juni 2020

Brøndby eSport skulle her til aften møde AaB i eSuperligaens kvartfinaler. Første kamp var Niklas Jabobsen mod Skibsted, hvor Niklas var på hjemmebane. Anden kamp var Kragelund mod Fredberg, hvor Kragelund var på hjemmebane. 

Det startede meget blandet, hvor begge hold ville have boldbesiddelse og ingen af de to spillere kunne rigtig få skabt en reel chance. Ingen af de to hold kunne få den sidste afgørende aflevering til at sidde i skabet, indtil Brøndbys Niklas Jacobsen fik hul på bylden. I det 44. minut fik Mbappe sat den i kassen. Det lignede en føring ved pausen, men Skibsted ville det anderledes. I det andet tillægsminut af første halvleg fik han scoret til pausestilling 1-1. 

Niklas kom stærkt ud til anden halvleg og fik hurtigt bolden i mål. Der var dog offside på Ronaldo. 

I 87. minut kom kampens tredje scoring. AaB's Skibsted var manden bag. Et stærkt angreb førte til en 1-2-scoring, som Fut Birthday Mbappe skød i kassen. Dette sluttede som kamp et's sidste scoring og AaB havde taget første stik mod Brøndby med deres 1-2-føring før kamp to.

Anden kamp startede lidt som den første. En blandet fornøjelse, fordi begge hold ville fremad. Fredberg var meget på bolden da han skulle op og score mindst to. Efter 38 minutter kom kampens første scoring. Kagelund bragte AaB foran 1-0 på mål af Neymar.  AaB gik til pause med en 1-0-føring og en samlet 3-1.

1-1-scoring efter 58 minutter. Fredberg fik den i kassen med Neymar. Fredberg fik straffespark i overtiden, men brændte desværre for Brøndby.

Brøndby kunne ikke lave det nødvendige comeback og der kom ikke flere scoringer i kampen. Dermed er Brøndby ude af eSuperligaen sæson 4.
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021