Fodbold live resultater
Brøndby i Førertrøjen - Nyt Fan tiltag

Skrevet af Rasmus Stephansen, 5. october 2022

Kære Brøndby Fans

Nyt supplement / alternativ til Alpha. Nye Semi Proff Fans, Yellow Blue Army.  

Skal Brøndby blive den første klub der tilknytter ca. 150 nye semi professionelle stemningsskabende fans…! - herunder 3-6 Capo´er og slagtøjsspillere - der skal fordeles med 50 % på sydsiden og de andre 50 % skal være med til at skabe den nye Yellow Blue “North Wand”, hvor Capo tårn nr. 2 etableres osv.

 Yellow Blue Army skal organiseres som en del af den eksisterende SLO & Fn afd. & der etableres en ny frivillig Tifo gruppe som en del af denne nye organisation som primært skal stå for Tifoś på den nye North Wand tribune til de 3-4 største kampe henover sæsonen. Det må antages at der i tilknytning skal skal ansættelse af 1 ny administrativ fuldtidsstilling i SLO & Fan. Tifo Gruppen skal hel eller delvis benytte sig af leverandører ude fra, med tiden kan det udvikle sig indefra.      

Aflønningen af Yellow Blue Army kan sammensættes efter flere modeller, men det foreslås at man til de nye Yellow Blue Fan sammensætter en belønning pakke bestående af: 

Belønning Pakken:

Sæsonkort værdi 1095,00 - Ingen direkte omkostningseffekt / Mistet avance.

Holdtrøjer 2 stk. værdi 1500.00 + Cap osv. Skal indgå i Hummels sponsorat. Specialtryk / Ny Fan trøje udvikles i samarbejde med SLO & Fan Afd.  

DrikkeKort 125,00 kr. x 20 = 2500,00 - Skal indgå i B2B aftalen med Carlsberg 

MadKort 85,00 kr. x 20 = 1700,00 - Skal kun være fra Brøndby´s egne boder - ingen direkte omkostningseffekt / Mistet avance.

Evt. fremmøde Bonus efter fremmødeprocenten. 

 Afslutningsfest.

 

Samlet værdi i 2022 købekraft ca. 7000,00 til 8000,00 kr. pr. fan eller svarende til ca. 600,00 brutto lønkroner pr. kamp. Det forventes at en Fan skal bruge ca. 4-6 timer pr. kamp.

Med dette nye Fan tiltag vil klubben kunne opnå at skabe en helt ny og endnu bredere stemning rundt på stadion. Den nye “North Wand” vil kunne være med til at styrke det i forvejen stærke Brand der er omkring klubben. Adgangen til de 2 Capo tårne skal alene reguleres af SLO & FAN Afd..

ØKONOMI:

Ansættelse af adm. medarbejder + Mistet avance + Nye direkte omk. Tifo osv. anslået (konservativt sat) ca. 2.250.000,00 kr pr. år. Det vil 100 % kunne finansieres med et nyt Fællesskab Gebyr på billetprisen på kun 7,50 kr.

 

Tid til nytænkning…….  FORZA BRØNDBY
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   5. october 2022   

 • Fantastisk løsning på fan siden, lyder som den rette løsning ovenpå et længere forløb med dårlig omtale og uro.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Mixt
 • Mixt   5. october 2022   

 • Gode tanker, dejligt konkret.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Virkelig spændende tiltag. Det vil løfte stadion og måske samtidig give et bredere indtryk af de stemningsskabende fans.
  1 enig · 1 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    5. october 2022   

 • Det der er så smukt ved den nuværende form, er at det er frivillige meget passionerede mennesker, der kun gør alt det arbejde ud fra kærlighed til klubben!

  Du kommer aldrig til at opnå samme engagement og nerve, ved at sætte det i system, og gøre det semi proff..

  -tror ikke helt du er klar over, hvilke type mennesker det er der står bag, ikke ment som nedsættende.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @19Magic64 der er vi 100% på bølgelængde. Tanken og idéen bag er fin og velmenende, men jeg vil godt nok have svært ved at have respekt for en capo, der primært står der på grund af en løn.

   Når det så er sparetider i klubben, skal vi så hente billigere arbejdskraft ind?

   Findes der overhovedet eksempler på andre klubber i verden, hvor capoer/ledende skikkelser får løn ala ovenstående?

   At bestille tifo-arbejde af firmaer udefra ved brug af maskiner lyder godt nok også ærgerligt, fremfor håndlavede/håndmalede tifoer lavet af frivillige doneret af fans gennem Brøndby tifo.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @19Magic64 Yellow Blue Army skal da alene baseres på man deltager frivilligt og fordi BIF er ens hjerteklub,Rekruttering kan bl.a. ske fra hele klubbens ungdoms & senior hold, eller fra en af de mange andre foreninger,skoler osv. i kommunen, på den måde får vi også skabt et nyt lag af græsrødder.
   Jeg tror sagtens man kan komme op på mindst samme stemnings niveau, der er jo kun ca. 100 Alpha medlemmer idag ud af 5000 og kun på sydsiden, her doubler vi op og skaber også en ny North Wand stemningstribune og så tænker jeg at Alpha stadig synger med, de elsker jo klubben over alt andet.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Cool, bif skal være moderne, ellers falder vi bagud som vi allerede har gjordt på mange måder.
  1 god kommentar

 • Spændende tanker
  1 enig

 • Nej tak til Brøndby Fans goes Excel. Stemning og kreativitet skal ikke styres, vi er Brøndby og ikke en trist US klub. Nej tak til flere Capotårne og megafoner. Nej tak til alt ved forslaget.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Chuck
  • Chuck   6. october 2022   

  • @KLIDTAPIREN - nå, men så vil du hellere have at de nuværende “konger” skal bestemme hvem der må hoppe hvor og hvem der er capo? Idag skal man spise “skovsneglen” for at være med i klubben (Alpha) og derefter være kuli i en hvis tid indtil man har bevidst sit værd. Hvilke værdier bygger det på?
   Det skal organiseres bedre så alle der har lyst kan være med, uden at skulle lade sig underkaste et indspist fanmiljø.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Chuck
 • Chuck   6. october 2022   

 • Skide god ide men nok umuligt. Du får ingen af de nuværende “fan ledere” til at frivilligt opgive deres magt. Ikke engang hvis det var for klubbens bedste.
  1 god kommentar
   
  • @Chuck Vi ønsker ingen konfrontation eller nogen form for konflikter med de eksisterende fanfraktioner, vi vil alene gerne skabe en endnu bedre stemning på Brøndby Stadion, vi ønsker at være nyskabende indenfor fankulturen, gå nye veje, vi vil gå forrest og skabe hidtil nye og usete muligheder, give rum og plads for at mangfoldigheden blomstrer, sidst har vi set de første skridt til at kvinderne (Vallys)sætter sig selv i scene,det vil vi gerne være med til at understøtte, vi ser generelt, at vi står i en ny tid en brydningstid hvor betontænkningen skal afløses af nytænkning, nogle pyramider skal rives helt eller delvist ned for at bygges op igen, og dertil vil vi gerne samle alle gode Brøndby kræfter.....!
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • sjovt som alle ideer og nytænkning bliver kylet ud til højre med det samme ... alt skal være som i gamle dage og alt skal være i tråd med Brøndbys historie og bla bla bla .....fuck der er mange Brøndby fans der sidder ubehjælpeligt fast i fortiden og aldrig kommer videre derfra ... JA TAK til dette fantastiske forslag der sagtens kunne ende med at give en endnu bedre stemning på stadion end i dag
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     6. october 2022   

  • @Brøndby 1964 IF Hvorfor har du/i så ikke startet noget op for længe siden, hvis det er så nemt...

   -talk is cheap!
   
  • @Brøndby 1964 IF JA og som det også var oppe på Fanafd. møde i aftens er vi i en brydningstid og der skal tænkes nyt og ud af betonboksen

  Se 3 flere kommentarer

 • Wauw ! fantastisk ide.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner