Fodbold live resultater
Brøndby IF i sorg: Sikkerhedschefen er gået bort

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 10 dage siden

Brøndby IF og alle i og omkring klubben er i sorg. Sikkerhedschef Mickel Lauritsen er lørdag gået bort i en alt for ung alder.

Klubben skriver på sin hjemmeside:

- Det er med stor sorg, at Brøndby IF må meddele, at vores sikkerhedschef Mickel Lauritsen tidligere i dag er afgået ved døden. Alle i Brøndby IF er dybt berørte over Mickels pludselige og alt for tidlige bortgang, og alle vores tanker går i denne svære stund til Mickels familie. Æret være hans minde.

Mickel Lauritsen var stor Brøndby-fan og havde en baggrund i politiet, inden han i 2013 blev sikkerhedschef i Brøndby IF. I 2017 blev han stadionmanager i Liverpool FC, men vendte året efter retur til sin hjerteklub Brøndby IF, hvor han igen indtog rollen som sikkerhedschef.

3point.dk sender de varmeste tanker til Mickels familie og pårørende.
Deltag i diskussionen
 • Kuffe
 • Kuffe   10 dage siden   

 • Hvil i fred
  1 enig
   
  • @Kuffe Ja. Som Adam nok ville sige.

 • Har talt med ham flere gange, super venlig person.. Som elskede sit arbejde i BIF og var dygtig og i mødekommende, virkede meget professional.

  Det er aldrig sjovt når mennesker skal herfra, særligt ikke når det er børn og unge, så rammer det endnu hårdere. Selvom han ikke var det, så var han alt for ung, til at skulle herfra. Det er derfor utrolig trist læsning, for husker ham som et sympatisk menneske, og er sku chokeret over at læse det.

  Håber man vil ære ham i BIF, på en måde der ville have gjort ham stolt. Hans job har ikke altid været nemt, men synes vi længe i BIF har haft ro omkring fans, tænker også det er hans fortjeneste.

  Trist er det, særligt for os hans familie, det er der ingen der fortjener at opleve, de mister en mand, far alt for ung. Tankerne går til hans familie. Tak Mickel for dit arrangement du lagde i at gøre Brøndby et tryggere sted at gå til fodbold, og for din altid imødekommende måde at være på, når man talte med dig.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Det er så fucked. Det skærer i hjertet at tænke på de efterladte, konen og børnene, for helvede. Jeg har så ondt af dem
  2 enige · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner