Fodbold live resultater
Brøndby IF: Polske fans trak knive under ballade

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 30. juli 2022

Brøndby IF vandt torsdag aften med hele 4-0 over Pogon Szczecin, men desværre var det ikke kun det flotte resultat, som trak overskrifter efter kampen. I slutningen af kampen og efter kampen var der ballade både på stadion og uden for stadion.

Under den ballade blev der trukket knive blandt de polske fans, lyder det fra Brøndby IF i en officiel udmelding. Klubben sender også ros til både politi og kontrollørkorps.

- Indtil slutningen af kampen i aftes havde vi haft en rigtig god og gnidningsfri afvikling af opgøret. Tingene tog dog en drejning mod slutningen af opgøret, da de polske fans fik væltet hegnet ind mod banen, hvorefter de maskerede sig og trak knive. De fik også tvunget hegnet mod vores østlige tribune op. Både vores kontrollører og politiet skal have stor ros for deres indsats for at få holdt de polske uromagere på deres afsnit, fortæller sikkerhedschef Mickel Lauritzen til klubbens hjemmeside.

- Efter kampen eskalerede urolighederne udenfor stadion, hvor de polske fans også fik væltet et hegn og tiltvunget sig adgang fra deres parkeringsafsnit til det offentlige område bag udebaneafsnittet og kom i kamp mod politiet og angreb fredelige Brøndby-fans. Dette reagerede andre Brøndby-fans på, hvilket ikke gjorde situationen bedre. Det var en svær situation, som dog blev afviklet til sidst på baggrund af et godt arbejde fra politiet og vores egne kontrollører. Og specielt vores egne kontrollører vil jeg gerne rose ekstra. Mange af dem er frivillige, og alligevel stiller de sig i vejen for angribende mennesker med knive for at beskytte vores egne fans på de tilstødende afsnit. Det kan man kun have den største respekt for.

I forbindelse med urolighederne ved torsdagens kamp endte to betjente med at blive behandlet på hospitalet for skader, mens en enkelt polsk mand modtog en straksdom for vold mod en politimand. 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    30. juli 2022   

 • Personligt synes jeg, at det er sløjt politiarbejde kun at anholde en sølle polsk hooligan, når der burde være fyldt adskillige salatfade og uddelt fængselstraffe til flere. Men som alle ved, så er de danske fængsler fyldte, så resultatet var nok givet af justitsministeriet, som har lagt en dæmper på politiet.

 • Trist alle de tosser der valgte at ødelægge en god aften, det stjal overskriften dagen efter.
  Det havde vores spillere sku ikke fortjent.

  Voldspsykopater er der alle steder i denne verden, hader når personer tror de forsvarer en klub, ved at slås det er idioti og ekstrem dumhed.

  Der vil altid være nogen der føler de skal have sjov i gaden, de kan mødes andre steder bare ikke i klubbens rammer, det er børnefamilier og uskyldige fans der får en dårlig oplevelse.

  Når man medbringer en hætte uanset hvilken klub du kommer fra, burde man ikke komme til bold, for kommer du med sådan en, så har du et formål og det er at være klar til alt andet der ikke handler om fodbold.

  Forstår ikke at BIF kalder disse idioter for polske fans, de er intet andet end kæmpe klovne og feje hunde, de skader deres klub med vold og hærværk, som får kæmpe bøder for det og ødelagt materiale som løber sig op i mange penge. Det er ikke fans det er tosser med hoved under armen.

  Dem der vil sin klub det bedste, de mødes et sted uden der er andre uskyldige som kommer ind under skudlinjen eller børnefamilier der skal opleve det. Jeg har ikke problemer med fans der kan mødes steder hvor det kun er dem, det er deres kultur og sammenhold fred være med det. Men de skal bare ikke gøre det ved klubben eller tage klubbens farver på. Det gør at familier ikke tør tage deres børn med til de store kampe, udelukkende pga. de frygter balladen.


  Når man er sand fan så handler det kun om fodbold intet andet, det er første række, ikke volden eller hærværk. De polske feje hunde som havde kniv med og prøvede at overfalde uskyldige fans, eller dem der prøvede at komme ind til familietribunen og kastede stole mod familierne, de skulle have livsstraf for alt fodbold og deres klub skulle have 2 års for Europæisk fodbold deltagelse.

  Når BIF skriver at politiet havde styr på det, og alligevel kun anholdte en, mens to betjente røg på hospitalet og det gik amok både indenfor og udenfor. Så har man kun en hovedrysten til overs for den udmelding. For nej de havde ikke styr på en skid, så var det ikke kommet så vidt. Jeg har respekt for vores vagter som nok får en ussel lille løn eller ingen, men alligevel passer på vores fans, alt respekt for dem, de går forrest og flere af dem gør det frivilligt, de fortjener en stor ros her for at skærme af mod de polske idioter IKKE fans. For det bliver de aldrig i min verden
  2 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner