Fodbold live resultater
Brøndby IF rykker fire unge spillere i førsteholdstruppen

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 16. juni 2022

Brøndby IF-spillerne møder i denne uge ind efter ferien og det er med 'nye' ansigter på træningsbanen. Rygterne har svirret længe og det har været tæt på en offentlig hemmelighed, men nu er det officielt, at fire unge spillere fra Masterclass bliver en del af Superliga-truppen.

Det drejer sig om Marinus 'Mini' Larsen (årgang 2003), Christian Friedrich (årgang 2003), Bertram Kvist (årgang 2005) og Oscar Schwartau (årgang 2006). Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Sidste sæson gik over 30 procent af spilletiden i vores Superliga-trup til spillere med baggrund i Brøndby Masterclass, og det vidner om, at vi i tråd med vores strategi har fokuseret vores arbejde med Brøndby Masterclass. I det hele taget er det en fornøjelse at være vidne til det arbejde, der til dagligt udfolder sig i Brøndby Masterclass. Lindstrøm, Frendrup, Hermansen og Slimane er blandt de seneste gode eksempler, og denne sommer står vi altså igen med en række unge og meget talentfulde spillere, som vi har stor tro på, og som nu får de mulighed for at prøve kræfter og dele omklædningsrum med vores Superliga-spillere, siger Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

Ligeledes kommer den defensive midtbanespiller, Valdemar Kwasniak, fra U/19-holdet til at træne med hen over sommeren. 

Marinus Larsen får nummer 39, Christian Friedrich får nummer 37, Bertram Kvist får nummer 32 og Oscar Schwartau får nummer 33. Kwasniak kommer til at træne i nummer 35.
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    16. juni 2022   

 • Super - håber dog at man har afstemt forventningerne med Schwartau, så han er 100 % committet til Brøndby de næste mange år, og ikke smutter til et eller andet tvivlsomt projekt i udlandet om 1-2 år, ellers er der jo ingen grund til at bruge økonomi og kræfter på at uddanne ham. Troede faktisk, at Nartey også var tæt på, men ok, der skal også være en vis balance i truppen til træning.
  1 god kommentar
   
  • @Uche91 helt enig, men det er squ spændende.. 2 unge offensive i kvist og schwartau som kan gøre Kvistgaarden selskab.. håber at de får lidt minutter i næste sæson.. vi skal være virkelig påpasselige med vores offensive trupsammensætning her i transfervinduet, så der faktisk kan blive plads til dem..
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Uche91 Det er i hvert fald et stærkt signal som Brøndby sender til Schwartau. Man tror på ham. Og hvis man som 16-årig er god nok til at komme i superligatruppen, så er der altså krummer i en. Forhåbentlig fortsætter han sin udvikling de næste mange år... i Brøndby.
   7 enige · 2 god kommentar

 • Forlæng nu, Kvist!
  2 enige
   
  • Lasse P
  • Lasse P
   Betalende bruger
     16. juni 2022   

  • @Klipklapperen Har Kvist ikke lige forlænget her i foråret?

  Se 4 flere kommentarer

 • Fedt at det blev officielt!

  En forsvarsspiller, en midtbane og to offensive + en halv defensiv midtbane.

  Jeg glæder mig helt sindssygt til at følge dem i Superligatruppen og træningskampene her i pre-season.

  Mht. nye tilgange udefra her i transfervinduet, så skal det altså være af en vis kvalitet. Medmindre vi selvfølgelig mister flere spillere som skal erstattes 1:1. Ellers vil jeg hellere se en MC'er få de sidste fem minutter end en tilfældig leverpostejssigning. Også selvom det koster på kvaliteten. Der skal bare bygges på de her drenge - langsomt og sikkert.
  5 enige · 4 god kommentar

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    16. juni 2022   

 • Går ud fra at Ziegler bare fortsætter på U19 som U20 spiller, men har I noget info om hvad der skal ske med Mwamba og Jeppe som stadig er under kontrakt frem til næste sommer ?
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     16. juni 2022   

  • @Kenneth Man må antage at Mwanba og jeppe bliver hjulpet videre i deres fodboldliv. Jeg har ihvertfald vaskeligt ved at tro at de skal optage to U20 pladser på U19
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16. juni 2022   

 • Noget siger mig, at Kwasniak kommer til at gå all in i samtlige træninger med SL-holdet. Han har i hvert fald kniven for struben, hvis han vil klare cuttet. Det er i øvrigt interessant, at de allerede har ændret Oscar Schwartau fra #33 til #41.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort håber kwasniak griber chancen! Så gerne man fik skibbet en ud så der var plads (måske det ville kunne gå med ham som back up til Bell, ved godt at kvaliteten på ingen måder kan sammenlignes med Rado).
   Tror vi skal lægge ufatteligt lidt i de numre.

  Se 1 flere kommentarer

 • Stærkt.. Og fedt signal at sende til resten af ungdommen. Der er en vej fra vores U-hold til vores A-hold og er du god nok, er du gammel nok. Håber at de hver i sær får sat deres lille aftryk på den kommende sæson

  Spændende og glædelig nyhed!
  10 enige · 2 god kommentar

 • Spændende om nogen kan slå til allerede i denne sæson.
  2 enige

 • Fantastisk nyhed. Det er lidt af en milepæl vi når her. Det er utrolig glædeligt at vi nu også har 16-17-årige der er klar til at indgå i truppen.

  Håber træningskampene bliver spillet inde på stadion. Kunne være fedt at se de drenge her derinde fremfor ude på en forblæst træningsbane.
  2 enige

---

 • Brøndby forhandler i øjeblikket med endnu en tidligere masterclass spiller, så der satses voldsomt på egen DNA. Tror virkelig ikke vi skal forvente os noget som helst i dette vindue.
   
  • @Romeo31v kan du løfte sløret for hvem det er?
   
  • @Romeo31v Tidligere? Hvis det er Noah Nartey behøver jeg ikke mere i dette vindue.

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @Romeo31v
   Magnus Warming? Har ikke spillet meget for Torino i sidste sæson... Eller måske Kasper Jørgensen?

  Se 13 flere kommentarer
   
  • BrianV
  • BrianV
   Betalende bruger
     17. juni 2022   

  • @Romeo31v Kunne være Patrick Olsen (AGF- Śląsk). tidligere U17-U19 spiller i MC. 28 år og vil måske gerne hjem igen fra det polske.

 • Hvor er det opløftende at se vores unge drenge gør det så godt. Fortjent, fortjent fortjent!
  Havde ikke regnet med Schwartau men det tror jeg godt ku gå hen og blive den absolut vigtigste signing i noget tid! Spændende!
  Men ryger Maxsø og det passer at vi ikke har tænkt os at være så aktive dette vindue, puha der skal kigges langt efter lederskab.
  Men lad os nu se hvad der sker det næste stykke tid :)

 • Fantastisk og godt arbejde CV!
  Specielt mht kontraktforlængelserne.
  Så mangler vi bare forlængelse af den vigtigste “spiller” nemlig NF, som har vist på allerhøjeste niveau evnen til at indkoperere unge talenter og desuden skaffe resultater med en trup, der er langt under niveau i forhold til vores konkurrenter.
  Vores force er ret simple. Vi har bare en bedre træner i forhold til mandskabsbehandling, umgdomsbehandling og taktik end både FCK og FCM.
  Så truppen skal bare i balance. Derudover en Wass til at styre midtbanen på ønskelisten.
  Sælges skal Hedlund, Pavlo og Maxsø .
  Tak for i dag, CV!
  5 enige · 1 god kommentar

 • Virkeligt positivt, men det forudsætter at truppen barberes lidt ned, så de rent faktisk er i spil til de yderste pladser på bænken.
  Samlet trup bør imo. ikke overstige 25-26 spillere. Det er vi mig bekendt over, derfor skal vi overveje leje/salg af de yderste mandater.
  Interessant med Kvasniak, gætter på han er med for at vi kan se ham an i tilfælde af der sker noget med Rado
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    17. juni 2022   

 • Så begynder der rigtig at ske nu. Nu er ved ved at høste frugterne af det hårde arbejde med MasterClass.
  Det er dette vores strategi er bundet op på. At vi hvert år kan hive dygtige spillere op i førsteholdstruppen.
  Men vi skal nok ikke forvente, at der bliver hevet 4 talenter op, at den kaliber, hvert år.
  Det kræver i hvert fald, at der samtidig bliver solgt meget ud fra truppen, så der bliver ved med at være plads.

  Men jeg glædes ved at se Brøndby tilbage, som en stærk spiller på ungdomsudviklingsscenen.
  5 enige · 1 god kommentar

 • Vores track record er i hverfald god i forhold til at tage MC spillere op i nyere tid. Det er vel kun Pyndt og Jagvir der ikke har slået igennem, selvom de kan nå det endnu.
  Jeg tror egentlig stadigt på Pyndt, men har ikke den store tiltro til Jagvir.
  Men med Frende, Jobbe, Anis, Bjur, MK, Hermanson og Bruus tegner der sig et solidt mønster over de sidste 3-4 sæsoner, der ikke er til at tage fejl af, og som staben i MC kan være stolte af.
  Der er ingen tvivl om at både Kvist og Schwartau har det der skal til, hvis de vil det.
  Derudover glæder jeg mig til at se Marinus, der har været meget uheldig med skader hvergang han har fået chancen. Kan han forløse sit potentiale i suppen som han har gjort det i ungdomsrækkerne?
  Friedrich ser også utroligt spændende ud, med sin store motor, fantastisk speed og gode offensive aktioner skal han nok klare det. Han mangler noget i det defensive, men det kan jo tillæres. Potentialet er i hverfald større hos Friedrich end hos Bruus.
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner