Fodbold live resultater
Brøndby IF skal ikke købe nye spillere i dette transfervindue

Skrevet af Sunderland, 26. august 2022

Ja nu blir jeg nok upopulær.

Men med mindre vi kan få spillere der markant styrker os læs: La liga, bundesliga eller Premier League, Serie A erfaring, så lad hver at købe nyt til truppen, bare for at købe nyt. Det min ærlige mening:

Hvem gir ikke mening:

- Christian Sørensen, nej tak 30år, har aldrig spillet på højere niveau en I Viborg, 7 mill fuldstændig vanvittig pris.

- Ohi Nordmand, nej tak 28år, 15 mil for en spiller med niveau til Eliteserien og ikke god nok til røde stjerne.

Helenius, nej tak, han er kun god fordi Silkeborg fungerer som hold.

- Vallys lidt alla Helenius, han er jo overhovedet ikke 22 mil vær og ville være vanvittigt.

Jeg har nogle til Ja tak:

Sebastian Anderson: har vist han kan score mål I Bundesligaen.

Frendrup på leje-aftale, han er jo rykket ned i serie B, måske en mulighed. Serie A erfaring og vi kender ham.

 
Deltag i diskussionen
 • Tror vi alle kan være enige om at der skal hentes kvalitet ind, det nytter ikke noget at hente en blød mellemvarer (jeg gider ikke kalde det leverpostej, for det smager sku godt!).
  Meget kunne være accepteret hvis det var i et forsøg på at få os via til et gruppespil, men nu er det kun suppen der tæller (nja med en pokal).
  2 enige

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    26. august 2022   

 • Der SKAL hentes kvalitet! -jeg har haft fuld tiltro til CV hele tiden, men dette er virkelig hans store eksamen, og består han ikke....er det nok bedre med et andet setup i den sportslige ledelse, eller helt en udskiftning!
  5 enige

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    26. august 2022   

 • Jeg vil sgu give dig ret, Sunderland, hvis ikke der kommer kvalitet men bare mere af det samme, så glem det .
  Ved du om frendrup er med på et leje ophold, det kunne i den grad styrke vores midtbane, og så ikke mere balir om rado eller Bell, de vil begge være suppleringsspillere . Men dette vindue bør også være både CVs og NFs sidste chance !
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     26. august 2022   

  • @preben vi har brug for kvalitet. Men jeg synes sgu det er lidt utaknemmeligt for NF, hva skal han gøre når CV, sælger de gode og køber middelmådigt ind. Manden har jo aldrig haft en god trup.
   5 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @preben
   Der er ret beset heller ikke en eneste der mener at der skal købes mere af samme?
   2 enige

 • mp80
 • mp80   26. august 2022   

 • Enig i man ikke skal købe bare for at købe, men der burde være en lang liste på hver af de pladser vi skal styrkes på man kan gå efter. Alternativt kunne man leje en spiller fra en storklub, som pt ikke for nok spilletid, dette ville kunne styrke holdet her og nu, men samtidig give tid til at finde den rette spiller senere.

  CV kunne have gjort som de to FC klubber og hentet spillere, som var kommet i klemme pga. krigen, der har været flere profiler man kunne have hentet til spotpris i forhold til deres værdi.

  Man har virkelig sovet i timen og virker ikke til at have nogen plan, der bliver ikke meldt noget ud. Fakta er man har lovet at styrke klubben med kvalitet, det er ikke sket ud over Wass.
  3 enige · 3 god kommentar


 • Mogens
 • Mogens   26. august 2022   

 • Frendrup på leje. Seriøst? Er det dit foreslag til en markant forstærkning. Helt på månen i min bog… Køb tysk. 2. Bundesliga. Felix Platte i front og David Kinsombi som offensiv midtbane. De koster vel samlet 12-13 mill. De er vist begge 26 år. Vi kunne også forhøre os på Sebastian Grønning. Han er fri.
  1 god kommentar
   
  • preben
  • preben
   Betalende bruger
     27. august 2022   

  • @Mogens den månelanding du foreslår er da helt plat, så er vi vist lige saglige
   
  • Kuffe
  • Kuffe   27. august 2022   

  • @Mogens
   Helt på månen, og så forslår du selv Kinsombi og Grønning ? Man kan sagtens være uenig uden at kaste med sten !
   2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    27. august 2022   

 • Jeg kan godt forstå, at man ønsker mere performance ind i truppen.
  Men hvad er dit argument for, at vi kun skal købe ind efter de kriterier du sætter op?
  Hverken Maxsø eller Blas lever op til dem, men spillere med deres kvalitet vil da pynte på truppen.

  Jeg mener bare, at der findes kvalitet andre steder, end i de 3 stærkeste ligaer. Og de er nok nemmere at lokke til Vestegnen.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Enig i at der skal KUN indhentes kvalitets performance spillere ind.

  Fornemmer at stemningen herinde er noget i denne retning:
  1:Vi skal have en 9´er og en 10´er. Begge beviste performance spillere.
  2:Begge være under 27 (så vidt muligt)
  3:komme fra højere rangerende liga.

  Hvor får finder CV dem 2 som gerne vil til lavere rangerende klub/liga nok også tjene mindre og han har vel max. 20-25 mio at købe for eller ?

  Kan det lade sig gøre....? eller skal han først finde høstakken og dernæst nålen....?
  Tror I også at vi må affinde os med noget mere sekundært....!


   
  • Solz
  • Solz   27. august 2022   

  • @Rasmus Stephansen Du har da fuldstændig ret i, at det ikke er nemt at finde beviste performance spillere, når vi er startet så svagt i ligaen, mens vi er ude af Europa. Det havde været langt nemmere at hente den slags spillere, da vi var forsvarende mestre med garanteret europæisk gruppespil, men dengang valgte vi at gamble, hvilket har slået fejl, så er det vel fuldt forståeligt man prøver at rette op på situationen. Det er en vanskelig situation vi har bragt os i, men det er altså selvforskyldt.
   1 enig · 1 god kommentar


 • En klub som vores, med den historik og den interesse SKAL kunne gøre bedre i et transfervindue. Vi bliver aldrig et storhold igen, med nuværende strategi. Hvis man som fodboldverdenen ser ud nu; IKKE forstærker sig i transfervinduer, kommer man ud svækket. Det der sker nu er lappeløsninger. Få skader gør os til hold, som skal slås for ikke at ende i nedrykningsspil. Niels må stille stolen for døren overfor bestyrelsen og ledelsen. Han har været træner i 3 år nu og vores bundniveau er skræmmende.

  Vores transfers er generelt kommet alt for sent inde i sæsonen. Det er en fuldstændig vanvittig strategi, sorry to say. Vi misbruger de første mange kampe, uden et slagkraftigt hold.

  Jeg ligger hovedet på blokken, der er ingen fodboldklub som starter ud med en sund økonomi, udelukkende baseret på fodbold. Vi må ud og investere i at blive en topklub, for at kunne tjene de ekstra penge man kan indkassere ved CL og EL. Det er en risiko og et sats man er tvunget til at tage.

  Jeg læste et sted at CV’s løn er præstations baseret ud fra økonomiske tal - hvis dette er korrekt er det et giga selvmål, den burde være præstations baseret ud fra de sportslige resultater. MED de sportslige resultater, følger en bæredygtig økonomi.

  Igen, interesse og størrelse for klubben er til stede, det er ledelsen der svigter her.

  En lille tilføjelse: Jeg har været fan i rigtig mange år og det forbliver jeg selvfølgelig; men jeg er ekstremt træt af, at der ikke er en tydelighed overfor os fans, som i den grad støtter klubben dag efter dag, år efter år. Der bliver pisset på os i øjeblikket qua den ligegyldige indstilling især CV fremstår med.
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • @MORTENIII Hvor mange millioner ville du bruge på transfer i dette vindue??
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @MORTENIII
   Man kan sagtens blive er storhold med nuværende strategi. Men kun hvis man følger den.

   Det er jo meningen der skal købes performance spillere som de unge kan læne sig op af. Men det kræver at man køber performance spillere der rent faktisk performer, og det er her kæden springer af.
   4 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Joblar
  • Joblar   27. august 2022   

  • @MORTENIII godt skriv er fuldstændig enig.
   3 enige · 2 god kommentar

 • Vi kan råbe og skrige alt det vi vil efter performancespillere. Jeg har selv skreget på dem meget længe. Men det er efterhånden gået op for mig at BIF som klub i et svært marked formodentlig slet ikke får muligheden for at rekruttere spillere på højt niveau. Og det handler ikke kun om pengene. Hvis man bare laver 3 min research på os, så opdager man lynhurtigt at vi de sidste 20 år generelt har været en midterklub i superligaen - uden særlige meritter i Europa. Hvis man er performancespiller og har bare en smule sportslige ambitioner, så vælger man altså ikke længere Brøndby. Så vælger man FC'erne eller en anden liga. Trist men sandt. Vi skal derfor nok ikke regne med at CV tryller noget frem som ikke er en kæmpe lottokupon.
  4 enige

 • Hvis jeg husker rigtigt, sagde CV i en podcast med Nanna efter sidste transfervindue (eller var det forrige..?), at det ikke var godkendt. Så skulle man da ellers tro, han ville gøre det bedre efterfølgende. Hvis han igen må erkende, at han ikke har gennemført et godkendt transfervindue, må han (eller bestyrelsen) vel komme til den beslutning, at han ikke er den rette til de her transfers, og en anden må få ansvaret.
  Der er selvfølgelig et par dage endnu, men øv hvor er der ikke meget at hænge sin hat på ift. håb og optimisme… Udover Masterclass
  1 enig · 2 god kommentar


 • Vi skal alle tjene penge for at kunne bruge penge, og sjovt nok gælder det også for Brøndby! Problemet et bare at det ikke sker? Der er så meget modstand og meninger hver gang en ny investor nævnes, og samtidig kritik over at klubben ikke handler, men man kan ikke købe noget man ikke har penge til? Så hvis man igen skal være et storhold, så skal det fremmede penge på bordet, og dem det lægget de penge vil sjovt nok selv være med til at bestemme hvad de skal bruges til.
  Hvis man er tilhænger af den gode gamle forening, ja så skal man acceptere de vilkår det indebære, og acceptere at være en del af midten i dansk fodbold. Hvis man vil ha klubben tilbage i toppen af dansk fodbold, så må man sluge nogle kameler, og bare acceptere hvad fodbold har udviklet sig til idag…. Ren og skær forretning.
  3 enige

 • Jeg kan ikke acceptere, hvis der ikke bliver hentet noget. Sidste års sommer transfervindue var ikke godkendt. Helt i orden, at 1 vindue ikke går som planlagt. Jeg kan dog ikke acceptere hvis det samme sker i år. Så har man 2 år i streg gamblet ved at vente. Skal man gamble 2 sommer vinduer i streg? Det får vi først svaret på om et par dage. Jeg synes dog at det er dristig plan.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   27. august 2022   

  • @Ville bliv vild ! Jeg kan heller ikke se det anderledes end at vi har gamblet i de seneste vinduer, og med alle de rygter der er om bud på erfarne performance spillere, der ligner det også en erkendelse af at man har fejlet. Det ligner desværre en tendens, at vi skal sætte enormt mange point til i de første mange kampe i ligaen, mens vi sælger Europa helt bevist. Det har været en dyr satsning, da man udover dårligere resultater og missede europæiske koefficientpoint, også er endt med for mange breddespillere i truppen.

   Jeg tror man er ved at erkende situationen, selv om man ikke hører mange indrømmelser. Indkøbet af Wass er ambitiøst og meget tyder på man igen er klar til at investere i resultater via erfarne beviste performancespillere. Det går stadig alt for langsomt med at handle ind, men det er nok også væsentligt mere svært at hente kvalitetsspillere ind nu, end det var da vi var forsvarende mestre med minimum Europa League gruppespil.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Der er 2 maader at signe spillere paa! LOANS eller WONDERKIDS.

  1 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    27. august 2022   

 • Jeg tror stadigvæk Sebastian Anderson er en mulighed og er nok også den bedste spiller. Fc Køln sportsdirektør udtaler hele tiden hvor godt han ser ud og hvor mange klubber der vil have, hvilket kunne lyde som om der ikke sker så meget.
  Jeg antager at cv har givet dem en pris som de kan vende tilbage på når de er klar - kunne blive en transfer den sidste dag.
  1 god kommentar
   
  • @Sinbad Anderson var jo kommet til Brøndby, men rejste hjem igen, officielt fordi vi ikke kunne blive enige med ham, men denne udmelding må dække over et fejlet lægetjek. Jeg tror derfor ikke Anderson er aktuel længere.

  Se 2 flere kommentarer

 • Jeg er rimelig tryg ved, at vores sportslige ledelse og scoutingafdeling arbejder langsigtet og fokuseret med transferstrategien, selvom det ikke altid ser sådan ud udefra. Der findes selvfølgelig et til enhver tid opdateret skyggehold med potentielle forstærkninger på alle pladser i prioriterede lister. Dog tror jeg også, at klubben nok i dette vindue har mødt en del modstand i markedet, og at der er handler, der ikke er blevet forløst som man ønskede. Formentligt både til- og afgang, men det kan jo nås endnu. Og så agerer klubben jo i et marked, hvor der er så mange eksterne faktorer, der har betydning for, hvad vi kan gøre. Jeg håber og tror, at der nok skal lande et par stykker inden vinduet lukker, men jeg håber også, at man lægger transferstrategien om, så vi ikke skal handle så sent fremover.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg tænker vi skal ha' maskine rummet til at fungere først

 • Jeg kan sagtens se hvad du mener med dette indlæg, dog mener jeg at nye spillere er et must. (selvfølgelig kvalitet) Men jeg tror at hvis man ikke henter kvalitet nu, og Brøndby ikke er tæt på de europæiske pladser til pausen (VM), så er cv færdig.

  Synes tydeligt man kan se at Brøndby mangler en anden type angriber, og synes det er tydeligt vi ikke skaber nok offensivt. hvis vi skal gøre os attraktiv for nye i spillere/investorer, så skal europa og top 3 være målsætningen, eller succes i pokalen.

  Alt respekt for CV.
  1. Han vendte økonomien.
  2. Masterclass er blevet løftet markant.
  3. Mesterskab.

  Men er han den rette mand til at lærte den næste store sten, som må være at spille med om mesterskabet, og komme tættere på de to FC klubber?
  Personligt tror jeg ikke. Dette har intet at gøre med hans evner, fordi jeg synes han har gjort noget, som mange af hans forgængere ikke kunne klare. Men måske tid til en forandring?


   
  • @Mads-Nohr Enig - mit gæt (modsat rigtig mange herinde har jeg ingen kilder i bif der ved hvad der er ved at ske) er et af 2 scenarier. Enten tryller cv et par markante forstærkninger ind her de sidste dage eller ikke (det være sig middel-suppe eller intet). Det ene køber ham tid og råderum, det andet bør være en opsigelse. Han/klubben har gjort det unødigt svært for sig selv ved at sælge europa på den måde...

 • Hans
 • Hans   28. august 2022   

 • Der kommer ikke nogen spillere ihvertfald ikke kvalitetsspillere….atta eneka ohi s Oslo baserede agent er heller ikke typen der gider fedtspilleri og at man er useriøs han har flere store klienter i sin stald…Christian Sørensen handlen bliver heller ikke til noget…alt i alt så har cv tabt også i dette vindue…selv de kæmpe fans cv har herinde i foraet er efterhånden begyndt at komme til fornuft…og kan godt se at denne “ i sidste øjeblik / 10 minutter i 24” taktik vidner om man er dårlig forberedt og for at bruge hans egne ord ikke udviser rettidig omhu ….samme historie sidste år hvor han henter nogle middelmådige spillere som udvander og ikke gør den store forskel…
  2 enige

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER