Fodbold live resultater
Brøndby Indefra

Skrevet af Sorteslyngel, 28. juni 2021

Nu forsøgte jeg at se den anden træningskamp på Brøndby Indefra i denne sæson.

Jeg er helt ærligt rystet over kvaliteten, der hakkede så det lignede en stumfilm, speaken er ude af sync og kameraet flavrer rundt. Det er jo værre end det nogensinde har været.

Flere gang crashede app'en og ved 3-0 målet var speaken helt væk.

Jeg vil jo gerne støtte klubben men her føler jeg mig sgu til grin.

At betale for en relativ dyr app med den kvalitet eller mangel på samme, er på ingen i orden og jeg overvejer kraftigt mit abonnement, i det mindste bare for at sende et signal om, at nu stopper det sgu.

Det er jo ikke en ny ting at appen og jernet det kører på er elendigt, sådan har det været siden appen blev lanceret.

Har man hyret en arkitekt til at size miljøet ved de belastninger der er, når der streames eller har en udvikler/DBAer kigget på basen i forhold til de processer/tråde der afvikles? 
Jeg mener, det er jo ikke ligefrem raketvidenskab!

ps. Jeg har helt glemt det virkelige irriterende sms kode login man skal igennem for at logge på. Det er jo for helvede ikke bank men en fodboldapp! Man kan ikke rigtigt udnytte mit login til andet end at se noget der ikke er værd at kigge på. Hvis man  er bekrymret for at flere brugere benytter samme login, kan man blot tildele en tråd pr bruger. Undskyld men er det amatøre det har flækket det sammen? Det lader til det.
Deltag i diskussionen
 • Hvad siger folket?
  3 enige · 1 god kommentar

 • Kuffe
 • Kuffe   28. juni 2021   

 • Jeg har droppet Indefra. Ville hellere smide penge efter en app der gør det klart at man ikke får noget for det, end smide penge efter indefra og føle mig gjort til grin. Da de valgte at sætte prisen op havde jeg fået nok
  3 enige · 1 god kommentar

 • Helt enig. Valgte at støtte op om Indefra i disse corona tider.. men nøj hvor er det skidt. Og det er blevet værre. Kunne ikke få kampen op på computeren - så kun de mobile enheder i spil.
  Helt enig mht hakkende billeder og lyd ude af sync.
  Virkelig virkelig skidt / øv, når man betaler for den. (Imo burde træningskampe være gratis, men igen, støtter gerne ekstra meget op i disse tider. Forventer dog noget “brugbart” for pengene..)
  5 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   28. juni 2021   

 • Indefra bør lukkes helt ned, det bliver aldrig godt. Kig på konkurrenterne, deres streaming af testkampe er mange gange bedre. FCK sender deres over Facebook, her har jeg set en enkelt kamp, hvor både lyd og billede var langt bedre end på indefra. FCN sender via YouTube også her fungerer det bare så mange gange bedre, håber der bliver investeret i bedre transmissioner eller klubben bare helt dropper det. Det er pinligt, at klubben vil lægge navn og tage penge for det produkt.

  Spiller interview m.m. bør koordineres med 3Point.DK, så behøver man ikke bruge mere tid og penge på indefra.
  3 enige

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    28. juni 2021   

 • Jamen man kan jo ikke være andet end enig. Det virker ikke på pc’en, så man må se det telefonen, hvilket er noget begrænset oplevelse, da der kun er et kamera, så det er næsten umuligt se noget på den modsatte side.
  Når der tænkes på, at der på 3point er adgang for alle og det kan vælges at melde sig ind for 196,40 kr. - hvilket jeg håber alle vil gøre - føler jeg virkelig, at jeg får meget mere for mine penge ,og jeg ville også gerne betale de 449 Kr til 3point, da jeg mener der er indhold for pengene.
  Jeg forstår ikke ideen med app hvorfor ikke benytte YouTube og finde en sponsor og lave noget ordentligt produktion ala den måde som fcn kører det på. Jeg synes faktisk at 3point er langt foran Brøndby mediaafdeling.
  Husk at melde jer ind og få det gule 3tal
  4 enige · 3 god kommentar

 • Jeg synes først og fremmest du skal rette din kritik direkte til Brøndbys kommunikationsafdeling. Når det er sagt, følger de forhåbentligt med på de sociale medier. I så fald kan de ikke være i tvivl om fansenes generelle holdning.

  Personligt har jeg opsagt mit Indefra abonnement. Jeg har lagt mange, mange tusinde kroner i aktieemissioner, sæsonkort, merchandise, støtteaktioner osv., men det produkt er simpelthen så rød en klud i ansigtet på mig, at jeg for første gang nogensinde har valgt et Brøndby produkt fra.
  6 enige · 4 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    28. juni 2021   

 • Brøndby Indefra er så stor en katastrofe at den kan sammenlignes med et IC4-tog! Den er dødfødt og de ansvarlige bør sendes i søndagsskole - sammen med resten af kommunikationsafdelingen.
  5 enige · 1 god kommentar

 • Enig med jer andre - Indefra er en katastrofe.

  Men det værste er næsten, at man efterhånden har et indtryk af at klubben ikke kan råbes op, at der ikke er nogen der lytter til kritikken. Inde i appen er der tonsvis af indlæg hvor der er brok over den dysfungerende app, på Facebook det samme, og direkte henvendelser med mail fra abonnenter besvares ikke af klubben. Det er simpelthen for meget under standard, og jeg fatter ikke hvad de laver i den kommunikationsafdeling. Man kunne i det mindste beklage og sige at man arbejder på sagen.

  Klubben skal dog have ros for det øgede samarbejde med 3point til Indefra, både kampoptakterne, og nu kommentatorarrangementet med Nanna og Fisker. Problemet er så bare, at lyden i går var forsinket med 30 sekunder det meste af 1.halvleg, og billedet hakkede voldsomt i en ret lang periode.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     29. juni 2021   

  • @Christian Brøndbyman, hvis du er i tvivl om hvad kommunikationsafdelingen laver, så se det kampreferat fra træningskampen i mod SJE. Det ligner noget skrevet af en, der har fulgt kampen på flashscore.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Jeg kunne ikke se kampen i går, men havde planlagt at se den i dag. Streamet kan dog ikke spoles længere tilbage end 54:10. Det var det samme med IFK-kampen. Lidt ærgerligt og rimelig unødvendigt.

  Debatten om Indefra har været oppe flere gange. Alle gange har der været adskillige kritikpunkter. Og som Christian siger: Ingen respons fra klubben på reaktioner.

  Personligt er jeg stor fortaler for live-kampe på YouTube. Det virker bare.

  Men hey: der er jo et stort community på Indefra hvor man kan vælge sin yndlingsspiller og alt muligt....
  3 enige · 2 god kommentar

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    29. juni 2021   

 • Jeg må desværre også tilskrive mig kritikken af Indefra. Jeg er også stoppet med betalingsabonnementet. Det var jo mest for at kunne se træningskampene (som jo selvfølgelig burde være gratis tilgængelige for alle), men man får ikke noget ud af at se dem i Indefra. kvaliteten er for dårlig desværre.
  2 enige

 • Joblar
 • Joblar   29. juni 2021   

 • Indefra var vel tænkt som en service til Danmarks bedste fans, MEN i stedet for fremstår den total værdiløs og slet ikke i en kvalitet som er Brøndby og os fans værdig på nogen måde. At man ikke har droppet app'en for længst er en gåde, og et endnu større mysterie er hvorfor man ikke fra klubbens side reagere på alle de mange negative tilkendegivelser der stort set er hver gang - næ på mig virker det desværre som et forsøg på at generere en ekstra omsætning (vi er vel den eneste klub der kræver penge for at se træningskampe i Danmark), hvor pris og indhold slet og ret slet ikke matcher - det er en ommer. PS.: Håber ikke klubben har betalt en formue for den app............
  2 enige

 • Mogens
 • Mogens   29. juni 2021   

 • Er det ikke noget man kan opfordre 3point til at gå ind i? Det må da være muligt at finde de ansvarlige og lave et interview? Nanna jeg har sagt/skrevet det før. Hvorfor formår du/i ikke at gå mere kritisk til værks de stedet hvor ting i klubben ikke fungerer? Vi fans har lagt millioner i klubben og man spiser os af med et mildt sagt skidt produkt som vi skal betalt for? Det er kynisk og beregnende. At nogen overhovedet betaler for produktet er mig uforståeligt. Hvis alle betalinger ophører lukker det, så at det stadig eksisterer er selvforskyldt. Du er professionel og konstruktiv kritik behøver vel ikke at ødelægge din gode relation til klubben? Hvad siger Jan om produktet. Det ligner da ikke ham, at støtte op om noget så pinagtigt?
  1 enig
   
  • @Mogens Tak Mogens for opfordringen til Nanna, håber der bliver lyttet. For det gør kommunikationsafdeling ikke.
   1 enig

---

 • Jeg er helt med på at YouTube løsningen med sponsore er vejen frem. Det er som om Brøndby ikke fatter at de kan benytte YouTube platformen offensivt. Der er jo scouts der kigger med. Også på træningskampene.
  1 enig

 • Iøvrigt kan man gense kampe i mod Sjn fra det 56. Min og frem i hakkede version på Brøndby Indefra :)
  Det ville også være for meget at forlange at, de kunne vise hele kampen(selvfølgeligt i stumfilm format).
  Det er slut nu, jeg opsiger mit abonnement.

 • mp80
 • mp80   1. juli 2021   

 • Melding fra Brøndby her til aften på Twitter:

  Vi måtte desværre sande, at vores udbyder ikke var i stand til at streame første halvleg af dagens træningskamp mod Herstedøster IC på Brøndby Indefra.

  Det beklager vi mange gange, og vi skifter udbyder til september. Halvlegen vil blive uploadet, så man kan se den.
   
  • @mp80 flot melding, hvad med at betale folk deres penge tilbage for et produkt man ikke har leveret, og så bør man omgående skifte udbyder, altså lige NU.

 • Jeg var edderrasende i går i forbindelse med 1) det manglende stream til HIC-kampen og 2) radiotavsheden fra klubben i 58 minutter... Og det er jeg stadigvæk.

  Men kan jeg brokke mig, så kan jeg også sende roser afsted, hvis det er på sin plads.

  Jeg vil (i denne brænd-indefra!-tid) ironisk nok gerne rose Brøndby Indefra for deres produktion af 2. halvleg mod HIC.

  1) Skarpt billede
  2) God højde på stilladset = godt overblik
  3) Zoom-billeder (dvs de stod med flere kameraer)
  4) Langsomme gengivelser og replays (!)
  5) Fin kommentering

  Jeg synes faktisk det var noget nær perfekt produktion af 2. halvleg. Virkelig stærkt!

  Brøndby KAN altså producere et godt produkt. Nu skal de bare have styr på platformen og teknikken. Jeg stoler ikke på, at en ny udbyder bare kan redde Indefra til september, men vi må åbenbart bare krydse vores fingre. Og dermed være stavnsbundet til det lort indtil da.

  YouTube ved man hvad er. De har teknikken i orden. Forhåbentlig er den nye udbyder den aller-sidste chance til Indefra fra klubbens side. Orker ikke flere skuffelser. Slet ikke når man rent faktisk KAN levere et fedt produkt.
  1 enig
   
  • @Broder Salsa Jeg er meget enig kvaliteten af produktion er forbedret, det kan jo være de læser med her og har taget sig sammen.
   Så mangler vi jo bare at vi betalende seere også kan få lov at se deres forbedre produktion.
   2 enige

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner