Fodbold live resultater
Brøndby jagter VB i USA?

Skrevet af , 5. december 2020

Ifølge en amerikansk journalist har Brøndby IF kig på en 22-årige amerikaner, som erstatning for skadede Blas.

Han skulle være løbestærk og hurtig fra Portland Timbers, Jornalisten kommer fra ESPN og FOX News, har nævnt Brøndby som en af kandidaterne til at hente den 22-årige amerikaner Marco Farfan.

Farfan har anmodet klubben om at skifte væk i det kommende transfervindue. VB har to U19-kampe og to U23-kamp for USA på CV’et. Ved ikke om der er hold i hisetorien, men kunne være spændende at høre om det kunne være aktuelt. Måske en der tidligere har været på brættet i BIF??
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    5. december 2020   

 • Jeg føler mig overbevist om at der kommer en venstrebenet forsvarsspiller i det kommende vindue. Jeg ser dog hellere Jungs afløser på plads, så han er faldet til i landet og klubben inden den nye sæson. Det skulle undre mig om MasterClass kan levere i dette tilfælde. Personligt er jeg vild med tanken om at gå på rov i Italien, når det kommer til forsvarspillere. Der er massere, der sidder fast i transitionen hos de store klubber - og hvem ved, måske vi kan få en valgfri med fra Juventus U23 for Lindstrøm?
   
  • Dupont
  • Dupont   6. december 2020   

  • @Saesonkort afløser til Jung skal findes internt. Kabongo skal have chancen nu...

  Se 1 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    5. december 2020   

 • Først og fremmeste synes jeg ikke vi skal gå ud og bruge vores TV-penge, som en anden teenager den første i måneden.
  Vi skal fortsætte med at have ro i maven, som vi har haft de sidste par vinduer.
  Hvis vi starter bagfra, tror jeg ikke Swäbe ryger i dette vindue, men hvis han gør, bør der findes en erfaren erstatning.
  I forsvaret så jeg gerne Jung solgt, for jeg tror ikke på en forlængelse. Jeg tror Kabongo kan tage over, men hvis der dukker en mere erfaren erstatning op, sol kan erhverves billigt, kunne det godt være en mulighed. Med Blas ude, synes jeg godt vi kan se på en erstatning for ham. Vi har Bjur, men han kan ikke klare det alene.
  Resten af midtbanen bør ikke ændres, i min optik.
  Med hensyn til angrebet, så vil jeg ikke græde snot, hvis Hedlund blev solgt. Men det skal være til en god pris.
  Skulle han ryge, har vi Kvistgaarden og Singh til at tage over. Jeg tror meget på Kvisgaarden, specielt hans springstyrke kan blive et farligt våben.
  Men alt i alt, håber jeg på et roligt vindue, som kan fastholde vores kontinuitet.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     6. december 2020   

  • @Jensen Hvis Marvin smutter er der en rigtig god og stor målmand ved navn Mads Kikkenborg i Esbjerg. Han er 20 eller 21 men han holder Højbjerg på bænken. Ham er der al mulig grund til at kigge nøjere på.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     6. december 2020   

  • @Jensen Kvistgaarden er ikke god nok til BIF. Han springer højt, ja. Men han har ikke vist noget der berettiger ham til at spille på vores SL-hold. Han er vist ikke typen der kan afdrible et par mand og sparke bolden i mål eller spille en medspiller fri. Det kan selvfølgelig være han i modsætning til Singh som har spillet masser af seniorfodbold skal vænne sig til at spille med/mod de store.
   1 enig

  Se 8 flere kommentarer

 • Jobbe må gerne blive solgt til vinter. Forstå mig ret, jeg er vild med ham men vi skal virkelig til at lære at sælge de unge spillere når deres værdi er højest. Hvis vi kunne lave samme løsning som FCN har gjort et par gange tidligere, med et salg i vinterpausen, men hvor spilleren først skifter til sommer så ville det være helt ideelt. Og vi skal naturligvis op og have +50 mio. for ham.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     6. december 2020   

  • @ThomasG - Jeg er helt enig i, at vi skal lære at sælge vores spillere, når de er mest værd. Men jeg mener ikke det er tilfældet med Jobbe i det kommende vindue.
   Ja, han har tur i den og er klart steget meget i værdi de sidste par måneder. Men jeg tror ikke vi har set toppen endnu. Og læg dertil, at vinter-transfervinduet ikke har tradition for de helt store handler, samt Corona har lagt en ekstra dæmper på klubbernes købekraft.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner