Fodbold live resultater
Brøndby kollapsede og tabte 3-0 i Silkeborg

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 10. april 2022

Brøndby IF skulle søndag eftermiddag forsøge at rejse sig efter to nederlag i træk, men der ventede en vanskelig udekamp på JYSK park mod Silkeborg IF, hvor Brøndby senest havde det rigtig svært, men alligevel fik en sejr med hjem til sidst.

Niels Frederiksens mandskab havde tilsyneladende læst på lektien siden sidst, for de blåklædte Brøndby-spillere startede kampen fint og fik spillet sig godt ud af hjemmeholdets pres. 

I flere sekvenser fik Brøndby sat noget fint spil sammen og vendt bolden ud på kanterne, men i indlæggene og afslutningerne manglede den afgørende skarphed - som set før. Brøndby leder virkelig efter målene pt.

Silkeborg havde ikke held med at spille sig gennem Brøndbys kæder på samme måde som sidst, så på mange måder virkede det til at være et Brøndby-hold i ok kontrol. Lige indtil et skæbnesvangert minut.

Hjemmeholdet fik spillet sig til et hjørnespark, og det fik Brøndby slet ikke clearet ordentligt. Pludselig havnede bolden hos en helt fri Tobias Salquist midt i feltet og med en følt inderside smaskede han bolden i nettet på hjemmeholdets første chance.

Gæsterne måtte hurtigt videre og finde tilbage til det spil, der havde været okay på det meste af banen. Men Josip Radosevic kom for sent ind i en tackling og fik direkte rødt kort. 

Det lignede derfor en tidlig game over, da Brøndby gik til pause nede med et mål og en mand.

Brøndby skulle ud efter pausen og efter eget udsagn holde kampen i live, men det lykkedes mildt sagt dårligt. Der var blot spillet få minutter af anden halvleg, da Sebastian Jørgensen gjorde det til 2-0.

Det knækkede virkelig gæsterne og ikke længe efter udbyggede Nicklas Helenius til 3-0 og så var det for alvor slut. Derfra var der ikke meget at berette om. Silkeborg kørte bare bolden rundt og Brøndby havde intet at komme med.

Det endte med et kollaps og en 3-0-sejr til Silkeborg. Samt dybe panderynker i Brøndby.
Deltag i diskussionen
 • Tak, Rado!! >:-(
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   10. april 2022   

 • Intet fungerede sidst mod Silkeborg, hvad har NF og holdet lært? Intet..
  1 enig
   
  • @mp80 Arh. Come on. Vi spiller altså bedre end Silkeborg den første halve time og har tre gode muligheder, som vi brænder. I den periode kunne man se en plan om stå kompakt og presse samlet eller afvente tilbage. Det så fint ud uden at være prangende. DEREFTER mangler vi en ny plan og vilje og koncentration og hvad ved jeg. Men vi havde taget noget med fra sidst, synes jeg. Jeg er også vildt skuffet og rasende, men det hjælper ikke, at vi alle vil fyre alle og finde syndebukke. (Det siger du heller ikker, beklager, I know, men sådan er stemningen lige nu hos rigtig mange.)

   Kom igen!
   7 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   10. april 2022   

 • Det kan ikke skjules længere… kvaliteten er ikke tilstede og en helt generel plan mangler osse, så bliver det svært at vinde fodboldkampe, vi kan vist godt vinke farvel til Europa… trænerene mangler i den grad også at træde noget mere i karakter, det virker opgivende.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Folk skriver at det ikke er NF og retovs skyld men når man lukker 8 mål ind på 4-5 kampe uden at der er blevet solgt spillere derfra.
  Så må pilen pege på dem.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Dokter Hattenik NF har jo heller aldrig rigtig haft succes andre steder og er egentlig ikke en rigtig fodboldtræner med den typiske erfaring osv. Retov er jo dårlig nok noget man kan kalde en træner og som spiller var han jo heller ikke blandt de bedste...

   Har sagt længe, at vi skal have noget international kvalitet på træner siden...

 • 3 kampe
  0 point
  0-7 i målscore

  #Visestilsommer
  1 enig
   
  • @DennisLenno Ja, og stort set nul afslutninger på mål!
   1 enig

 • Det her hold skal blive bedre til at håndtere modgang. Det var vi ekstremt gode til i sidste sæson, men nu lurer kollapset hurtigt, hvis tingene ikke lige går som de skal. At holdet holder op med at forsvare i 2.halvleg, er under al kritik. Jeg er med på at spillerne nok var fokuserede på at komme op og udligne, men det er simpelthen for uprofessionelt at begynde at tillade den ene chance efter den anden, når man er en mand i undertal. Så skal der lukkes af, og så må man tage den derfra, ligesom vi gjorde i Aarhus for snart et år siden.

  Voldsomt ærgerlig udvikling den kamp her tog. Vi viste præcis hvordan Silkeborg skulle spilles, indtil de kom foran. Havde vi fortsat med det samme spil, tror jeg vi havde vundet.

  Alle mand på stadion på torsdag. Holdet har mere brug for støtten nu end længe.
  3 enige · 5 god kommentar

 • Betalende bruger
    10. april 2022   

 • Det var den der medinvestor vi kom fra, Jan Bech - og jeg tænker ikke på dine børn!
  1 enig · 1 god kommentar

 • Hvis vi vinder den næste har vi 3. pladsen med 2 point ned til 4. pladsen.
  Masser at spille for stadig.
  Tænk hvis CV, NF og spillerne gav ligeså hurtigt op som fans på dette site i modgang. Så ville vi for alvor være i problemer.

  Vi spiller fint indtil det røde kort på en svær udebane.
  Godt at se Hedlund tilbage som den ene af de to frontangribere.
  13 enige · 9 god kommentar
   
  • Pirmin
  • Pirmin   10. april 2022   

  • @Marc Johnson Enig på nær det vedr Hedlund. Han er absolut ikke værdig til en plads på holdet i øjeblikket. Hvad bidrager han med?
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Vi er mestre. Det kan ingen tage fra os. Men evnen til at skabe målchancer og score, det er der nogen som har taget fra os.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Kristianbs Var mestre sidste år. Det er en ny sæson. Drop nu det nonsens

  Se 1 flere kommentarer

 • Når alt kommer til alt så elsker vi alle denne klub og har glemt i medgang og modgang står vi sammen

  Lige nu virker det som om det er glemt, der er fejl fra flere steder

  Men lad os håbe og tro på vi rejser os til næste sæson og ledelsen nu ved alt kan ikke spares væk og der skal ske noget der rykker os der hvor vi alle ønsker

  God søndag til alle, på trods af et lorte resultat igen
  5 enige · 2 god kommentar

 • Ja så kan vi nævne de åbenlyse ting med hvad der er i vejen, men det er efterhånden spild af tid, jeg bare ikke forstille mig at Niller skal kunne vende skuden denne gang, det er på tide vi kigger andet sted på trænerposten, har Jesper Sørensen virkelig haft så meget impact på holdet ? fordi efter han smuttede er der fandme forsvundet mere en et par spillere, taktikken er læst, spillere virker ikke gode nok og Niller ligner en som er løbet tør for idéer
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Vainio74 Ja, jeg troede ikke han var the brains behind it all, men det lader til at alt går af helvede til nu han ikke er her. Dog ser jeg hele det trænerteam som noget der ikke er af høj nok kaliber til BIF

 • Hans
 • Hans   10. april 2022   

 • Surprise surprise …..big surprise…forudsigeligt …ingen mandsmod kampånd eller ledere på holdet flopindkøb og lotto med de spillere der er hentet.
  1 enig

 • Hvorfor kører mange af jer ikke ind til Østerbro, og tager en hvid trøje på... Kors en gang negativitet. NF er superligaens bedste træner, jeg er lykkelig for vi har ham.
  Ja vi har ikke verdens bedste hold pt. Men for pokker vi skal holde fast i strategien de næste par år.. Så skal vi nok komme tilbage
  6 enige · 7 god kommentar
   
  • @Fuld fart frem hvorfor holder du bare ikke din naive,blåøjet mening for dig selv, folk har fandme ret til deres mening og være skuffet når vores hold igen har fået klø
   5 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Fuld fart frem
   Det handler jo om at vi er nogle der køber abonnementer og billetter for at blive underholdt og holde med vores hold..

   Så må du kunne forstå at man godt må ytre sin utilfredshed når man ser sådan noget lort.

   Der bliver ikke spillet underholdende eller man vinder.
   5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Fuld fart frem
   Problemet er at man jo netop begynder at fravige sin strategi. Divkovic og Björck er lige præcis den type middelmådige spillere som BIF har købt alt, alt for mange af.
   Strategien er at købe enten talenter eller performance spillere. Divkovic og Björck er ingen af delene.

   Resultat? Det vel nok dårligste angreb i klubbens historie.
   8 enige · 3 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • @Fuld fart frem NF bedste træner? LOL

   Har du spist lim? Ja, han vandt heldigt en sæson pågrund af flere faktorer, som f.eks. tomme stadioner og bedre spillere.

   Hans taktik og spillestil er noget af det kedeligste og taktisk dårligste spil jeg har set længe. Bare spil den op på Uhre, kontra kontra kontra og hvad så nu...

   Manden har minimal taktisk forståelse og det ser vi igen og igen.

 • Der er flere ting vi kan lære af den kamp her:

  Et rødt kort, i et slutspil er stort set en tabt kamp.

  Vores dominans på midtbanen er ikke-eksisterende. Hvor jeg dog savner Frendrup og Kaiser!

  Angrebet er ikke-eksisterende. Vi har rigeligt med spillere, men ingen der tør eller kan. Ligeledes er samspillet med midten mildt sagt kritisabelt. Se på Jobbe og Uhre. Vi har jo ikke to der har samme flair for at finde hinanden.

  Jeg ved simpelthen ikke hvem vi skal kunne slå resten af sæsonen, for det er godt nok skidt. Der skal simpelthen bruges nogle penge til sommer, for det her ender grimt hvis ikke der snart købes ind.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Det er jo ikke bare det faktum at de taber 3 kampe, men måden de taber på, de bliver splittet ad på kryds og tværs og de fleste hold har jo en ren legestue mod BIF, og fair nok man ikke endnu har penge til at købe 1-1 spillere men så lad da i det mindste være med bare at købe blindt ind bare for at vise nogle indkøb, kvisgaarden kunne da ligesågodt spille som carl b kunne ..hvorfor bruge penge på ham ….jeg syntes der er et stort ansvar for dette katastrofe spil der hænger på CV
  7 enige · 4 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   10. april 2022   

  • @Brøndby 1964 IF der er jo klubber i SL som har langt lavere budget end Brøndby men spiller langt mere attraktivt fodbold eks. Silkeborg, AaB osv. rent faktisk er vi vel spillemæssigt et af de mindst attraktive hold at sidde og kigge på - på transfersiden er CV godt nok dumpet med et brag.
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Det mest positive ved søndag er vi er reelt kun få point indenfor 3 pladsen og 5 fra 2 pladsen, som vi selv kan tage FCM spiller slet ikke godt bold pt.

  Ikke fordi jeg tror på det, men så længe spillere og trænerne gør deres bedste og kæmpe for vores klub. Så fortjener de også opbakning, så må man kigge på det samlet plus og minus ved alle når muligheden er ude.

  Vi er Danmarks bedste fans og modsat plastik klubben derinde, så har vi altid støttet vores klub og derfor elsker jeg vores ord i medgang og modgang.

  Vi er Brøndby IF og det bør vi være stolte af også selvom spillet ikke er godt nok og vi spiller dårligt pt. Men indtil de fik målet og Rado dumt rødt kort så spillede vi faktisk ok bold.

  Vores problem er vores angribere særligt levere ikke varen og vores midtbane tydeligt mangler en leder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER