Brøndby regner med omkring 8.000 på lægterne til de tre sidste hjemmekampe

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 22 dage siden

Superliga-ordningen blev suspenderet i efteråret 2020 og har ikke været i brug siden, men nu genoptages ordningen fra onsdag den 21. april. Det betyder, at Brøndby IF kan byde fans velkommen på lægterne til de sidste tre hjemmekampe i Mesterskabsspillet.

Da ordningen kørte sidste sommer havde Brøndby plads til cirka 8.000 fans med stadion opdelt i sektioner á 500 og afstand mellem de siddende fans. Det bliver nogenlunde samme antal, man kommer til at lukke ind i resten af denne sæson, lyder det fra en glad Ole Palmå til Brøndbys hjemmeside.

- Vi er rigtig glade for, at et flertal i Folketinget kan se fornuften i, at vi nu går i gang med Superliga-ordningen igen. Sidste år beviste vi, at ordningen fungerer, og nu glæder vi os til at byde fans og partnere velkommen på stadion igen, siger den administrerende direktør til klubbens hjemmeside.

- Sidste år havde vi plads til omkring 8.000 tilskuere under Superliga-ordningen, så det vil være omtrent samme antal tilskuere, vi umiddelbart forventer at kunne lukke ind på Brøndby Stadion mod Randers FC i næste uge. Vi melder konkret information ud til fans og partnere i starten af næste uge. 

Brøndby kommer til at have fans på lægterne til hjemmekampene mod Randers FC, FC Midtjylland og FC Nordsjælland.
Deltag i diskussionen
 • Lav siddepladser på taget så kan vi komme op på 12.000 ;))))
  1 enig

 • Gizmo
 • Gizmo   21 dage siden   

 • Selvfølgelig skal man da tage sydsiden med.
  Økonomisk uansvarligt andet.
  Har ikke set et eneste argument for andet, der er så godt at det ikke kan løses super simpelt.

  Maksimal og bedst mulig støtte skal da altid være målet.
  1 enig

 • Sædder på Sydsiden er en mulighed.

 • Hvornår ryger billetter til salg mod Randers?
  Får vi sæsonkort holdere førsteret?