Fodbold live resultater
Brøndby skuffede og tabte til Randers på Brøndby Stadion

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 3. april 2022

Søndag eftermiddag tog Brøndby IF hul på Mesterskabsspillet med en hjemmekamp mod Randers FC. Kampen markerede også Sydsidens 30 års jubilæum, så den historiske tribune var inden kickoff dækket af en flot tifo.

På banen var det knap så flot set med blå/gule briller. Randers kom godt fra start og Brøndby-spillerne haltede efter, indtil de fik rystet de første ti minutter af sig og fik ædt sig ind i kampen.

Carl Bjørk var tilbage i startopstillingen og han noterede sig for Brøndbys første mulighed, da han fik en fin bold i dybden og trak ind til afslutning med venstrebenet, men ingen problemer for Carlgren.

Brøndbys wingbacks var generelt involveret, når det blev farligt for hjemmeholdet. Således kom Blas Riveros frem til afslutning på kanten af feltet, men ramte en Randers-spiller på armen. Dommeren pegede på pletten, men skulle efterfølgende ud og se den efter på skærmen, hvorefter han trak straffesparket tilbage.

Få minutter efter lå bolden i nettet i den anden ende. Efter sløset og tilbageholdende forsvarsspil af Brøndby kunne Vito Hammershøy-Mistrati score for gæsterne.

Anis Slimane havde en kæmpe chance, hvor han afsluttede første gang efter et skarpt indlæg fra Riveros, men Patrik Carlgren diskede ​​op med en flot redning. Det gjorde han også, da Riveros selv hakkede til bolden lidt senere, men igen blev svenskeren altså vinderen af den duel.

Randers havde sine gode perioder, men skulle der have været faldet en scoring mere, skulle det have været til Brøndby. Men de blå/gule leder stadig efter den offensive firepower efter Mikael Uhres skifte til MLS.

Fra anden halvlegs start satte Brøndby Simon Hedlund på banen i stedet for Joe Bell, men igen fik hjemmeholdet en sløj start på halvlegen. Mads Hermansen måtte kort inde i anden halvleg finde en stor redning frem efter et sløset boldtab af Brøndby ved Randers-feltet.

Brøndby spillede sig til en lille håndfuld pæne muligheder i anden halvleg. Men hverken Divkovic, Bruus eller Hedlund fik for alvor udfordret Carlgren, der tog sig af det han skulle, mens hans forsvarslinje tog sig af resten.

Gæsterne havde selv et par alvorlige trusler den anden vej, så Hermansen måtte hele tiden være på dupperne - og han var på plads, når der var brug for ham.

Frustrationerne begyndte at vise sig på banen hos Brøndby-spillerne, og på bænken reagerede man med en masse indskiftninger. Mathias Greve fik sat sig fint i scene på midtbanen og var ophavsmand til to store chancer, men ellers lugtede det mere af panik før lukketid hos et Brøndby-hold, der ikke kunne få offensiven forløst.

Derfor endte det med en 1-0-sejr til Randers, og Brøndby skal nu se sig gevaldigt for, hvis de vil holde sig til i medaljeræset.
Deltag i diskussionen
 • Vi har 15 gode minutter i starten af første halvleg, så får vi et forkert dømt straffe, og så taber vi småkagerne fuldstændig.

  Det er simpelthen fornærmende ringe, hvad visse spillere leverer.. Rosted, Maxsø, Bruus, Bell, Radosevic, Slimane.. Hvor er det tåkrummende. Divkovic og Björk var ikke dårlige, bare latterligt anonyme.

  Hold kæft hvor spiller Kevin T dog en vanvittig god kamp, men hvor er det dog til grin, at han er DEN ENESTE, der tør spille en fremadrettet aflevering nedefra. Stærk i sine dueller også. God kamp af Blas ligeså. Samme med vores altid stabile keeper.

  Bell skal seriøst til at vise, hvorfor vi har smidt penge efter ham. Han har endnu ikke spillet en god kamp for os. Det virker som om, at alting foregår 15-20% hurtigere, end han kan nå at reagere. Han må en tur på bænken, hvis ikke det ændrer sig snarest.. Og hvor er alle hans gode dødbolde henne? Er de glemt i Norge?

  Vi skal vist være glade, hvis vi får bronze i år, øv hvor er det skuffende, efter at vi havde så mange sejre i træk.

  Jeg vil have Rosted en tur på bænken efter den præstation. Så må Alves prøve at gribe chancen.

  Hvor er det skuffende, at de erfarne spillere vi har som Maxsø, Rosted, Radosevic spiller så gennemført elendigt. Det må simpelthen ikke forekomme.

  Ringe indhop af Hedlund, godt indhop af Greve tilgengæld.

  Det var det dårligste hold i mesterskabsspillet, som vi ikke fik 3 point mod på hjemmebane.. Det tegner ikke særlig godt.

  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Har Rado ikke været ringe længe?
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Når så mange spillere, spiller under niveau. Er det så ikke taktikken man skal kigge på?
   Jeg mener NF har ansvaret for dette.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Hermansen er suverænt bedste mand i dag.

  Han er med sikkerhed solgt til sommer DESVÆRRE. Maxsøs dårligste kamp længe, to kæmpe fejl.
  1 enig

 • Welkro
 • Welkro   3. april 2022   

 • Igen-igen en håbløs indsats.
  Randers kan med største lethed spille sig ud af vores pres og de kommer til at ligne Barcelona i deres pasningsspil.
  Vi får fat i 0 ud af 10 returbolde, og så er det svært at vinde kampe.
  Bjørk og Greve er helt anonyme. Rosted ser skidt ud.
  Bell skal nok blive god på sigt.
  1 enig
   
  • @Welkro Greve gør da et fint indhop?
   8 enige

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Welkro Greve anonym? Han er den ENESTE fra bænken, der kan være indsatsen bekendt. Resten var fuldstændig anonyme eller dårlige. Og Bell spiller på ingen måder en god kamp.
   5 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Welkro synes nu det er hele holdet som spiller som en pose lort idag minus Hermansen, Greve kan ikke ændre meget når de 9 andre ikke gider i dag
   1 enig

 • Nu må alle da kunne se, at CV har svigtet med mangel på kvalitets indkøb i vores angreb og en leder på midtbanen.

  CV er urørlig herinde, men ærligt så synes jeg ikke hans indkøb har imponeret med sine indkøb igennem sin tid.

  Økonomisk en god købmand og god til at sælge, men indkøb har han ikke leveret og det er sandheden for mange fejlkøb og mangel på kvalitet.
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • @Frihedforevigt han har købt maxø som en god handlen det gør ham til gud herinde…sandheden er bare at resten af hans indkøb er spillere som ikke engang hold i 1 division vil have
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Puha. Er ret målløs og ret bekymret over den måde NF griber anden halveg an på. Synes indskiftningerne virkede som ren desperation. Anden halveg var bare ren kaos. Han skiftede vel måden vi spillede på 2-3 gange..
  Med de indskiftninger han laver- ligger han op til ren indianer bold, uden nogen former for kontrol..

  Synes jeg bliver mere bekymret for hver kamp vi spiller i øjeblikket.

  Synes og placeringen af Divkovic er helt forkert- det bliver sværere for ham at blive farlig derfra..

  3 enige
   
  • @Ville bliv vild ! Helt enig. Vi slutter første halvleg med et tryk på Randers, fordi vi genvinder bolden hurtigt. Det mister vi fuldstændig efter pausen, hvor de piver lige igennem. Det lignede en træner i vildrede, og jeg er faktisk chokeret over, at NF kan lave sådan en børnefejl.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Ville bliv vild !

   Men hvad skal han gøre? Han har fået et angreb på 1. div niveau at arbejde med.

   At han så nok bør afskrive Pavlovic, Divkovic, Björck, Greve, Hedlund og begynde at spille U19 spillerne ind er en anden sag, men det er jo noget af en beslutning at tage.

  Se 1 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   3. april 2022   

 • Vores spillere viser vel egentlig bare det niveau de nu engang besidder, ingen der kan noget med bolden - en gang boldflytteri, det er hvad det her hold er, tilbage og til siden går lige, men så snart der skal sættes en aflevering fremad smide den væk eller tabes, har ikke tal på hvor mange gange det forekom idag, men det var pinligt at se på, nuvel vi må nok skyde en hvid pil efter Europa, og hvad skulle vi egentlig også der, mon ikke vi skulle have været i det andet slutspil.
  5 enige · 2 god kommentar

 • Pirmin
 • Pirmin   3. april 2022   

 • Vores tekniske niveau er simpelthen horribelt. Især pasnings- og afslutningsdelen. Vi spiller os igennem på kanterne så ofte, at det er ufatteligt, at der ikke kommer noget som helst ud af det. Vores indlægsspil og timingen i feltet er skræmmende. Når vores forsvarsspillere så falder hver gang modstanderen spiller kort på deres angribere, så får vi ikke brudt nogle bolde og de får masser af tid til at sætte angrebet op. Helt forfærdeligt bundniveau som er overraskende.
  Hedlund skal ikke på banen igen, før han har bare lidt niveau. Så hellere en MC spiller..
  5 enige · 2 god kommentar

 • Spillet som lort igen!
  Tak til Maxsø for målet!
  Vi for røvfuld næste uge!

 • Synes vi er nået dertil hvor vi skal kigge på træneren, han sætter holdet og taktikken, og det er helt til rotterne desværre, at vi taber til et godt Randers hold kan jeg godt leve med, MEN den indsats er ikke BIF værdigt, de virker som om holdet ikke tror på konceptet hvis da der er et, kan svært at få øje på, så efter min mening kan NF ikke føre dette hold videre til næste niveau, så vi burde kigge efter en ny træner til den nye sæson.
  1 enig
   
  • Pirmin
  • Pirmin   3. april 2022   

  • @Vainio74 Kan slet ikke se, at NF ikke har overpræsteret. Han er ved at bygge nyt op igen igen. Det er vist din umiddelbare frustration over vores formnedgang der taler her..
   5 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Vainio74 Dér er jeg SLET IKKE endnu.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Joblar
  • Joblar   3. april 2022   

  • @Vainio74 tja hvorfor egentlig ikke, NF har efter min bedste mening slet ikke formået at rykket holdet eller spillet denne sæson, det bliver dårligere og dårligere for hver kamp, men mon ikke også den gode CV skal til at kigge lidt indad.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Vainio74 Han vlev svigtet idag af spillerne
   bruus skal på bænken
   Maxsø skal vågne op
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Vainio74 Tror lige så meget det er træner teamet, for Retov kan da intet som træner og kunne heller ikke meget som spiller.

 • En tredjeplads vil være en gigantisk triumf i dette slutspil. Vi har ikke kvalitet til mere og efter denne kamp, man kan også sagtens argumentere for, at vi heller ikke har kvalitet nok til en 3. plads. Alt for mange fejl med bolden og sløset Rosted opdækning koster mål igen for anden kamp i træk.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Hans
 • Hans   3. april 2022   

 • Flov og pinligt tandløst manglende kvalitet , spillerne bliver aldrig farlige oppe forand …Brøndby er blevet middelmådige og chancer for Europa og medaljer er allerede Pisset væk….flere af de spillere der er hentet er der også store spørgsmålstegn ved ? Hvad kan de? Kan de overhovedet en skid? Divkovic? pavlovic ?Greve ? fallenius tchimpe ? Foreløbigt ikke nogen der har udmærket sig ret meget
   
  • @Hans rolig nu, medaljer og Europa er ikke pisset væk endnu, selvom vores spil skal oppes gevaldigt, hvis vi skal gøre ois forhåbninger om nogle af delene.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Én ting er, at vi mangler en target-mand der leverer. Noget andet er, at vi simpelthen ikke producerer overtal og chancer nok. Vi formår bare ikke at lægge et afgørende tryk, og det har desværre været tendensen længe synes jeg. Når det er sagt, så kan jeg sgu ikke se hvad NF burde gøre, og som jeg oprigtigt tror på vil skabe en afgørende forskel. Tror vi skal være meget glade, hvis vi på en eller anden måde formår at hente bronze. Har svært ved at se, at det er realistisk lige nu.
  Men nu vil jeg glemme denne kamp, og håbe at der pludselig sker et eller andet i relationerne, som giver os 10-20% ekstra på alle parametre. Vi skal videre!!
  3 enige · 2 god kommentar

 • Det blir mere og mere tydeligt hvor ringe indkøb cv har lavet, det her hold er vel det første som han har et fulde ansvar for, mesterholdet bestod langt hen ad vejen af spillere indkøbt af andre end cv, han erstatter top niveau med middelmådighed …brøndby mister den 3 plads og har ikke ret meget at gøre i top 6…Aab som spiller ligenu er jo på alle parametre et langt bedre fodboldhold end brøndby
  4 enige
   
  • Hans
  • Hans   4. april 2022   

  • @Brøndby 1964 IF du rammer plet vi blev kørt ud af brættet i Silkeborg og Aalborg vores indkøb er ikke topspillere og Carl bjørk er ikke nogen erstatning for noget som helst divkovic og pavlovic kan intet Greve er anonym. Tchimbe kan selv en blind 80 årig med armbind og førerhund og blindestok se hvor uduelig er ringe indkøb hele vejen igennem

 • Savner AZ og TB…..
  sikke kvalitet cv har indkøbt…. Og Niels begynder at lave om på noget der virkede, hvorfor ikke spille med to angriber i stedet for det han prøver på nu…. Jeg savner virkelig det pres og aggressiv tilgang til fodbold….
  Måske er det tid til ny coach, nyt blod og ny sportschef… se lige hvordan AaB blomstrer …. I min optik har cv fejlet big time med sine indkøb…. Under vores klubs værdighed… men sikke han har solgt ud….
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Anders77 hvordan kan NF være skyld i noget …han for jo kvalitet erstattet af lort ..så er det fandme svært at sætte et hold sammen
   5 enige · 4 god kommentar

 • mp80
 • mp80   3. april 2022   

 • Sådan går det no når CV ikke henter kvalitet ind, det meste er tvivlsomme lottokuponer. Man har tjent godt på Europa og nogle salg, mens holdet er blevet svækket igen og igen. Pt er holdet uden nogen offensiv.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80 CV har hentet maxø…thats it ..resten har været det berømte leverpostej han selv var så meget imod, men han taler godt for sin sag og er jo nærmest en urørlig gud herinde
   2 enige · 2 god kommentar

 • Vi er klart det dårligste hold i top 6. Der skal nytænkning til hvis der skal bare lidt point på kontoen.
  PS. Vi har INTET at gøre i Europa
  2 enige
   
  • @Fotosyntese vi har intet at gøre i top 6 …takker discovery for at jeg slipper for at se på den gang talentløse lort

  Se 1 flere kommentarer

 • Tchiembe har placeringsproblemer, det gør at Rosted og Maxsø ser dårlige ud på banen, det duer ikke. Det her var Tchiembes første kamp i start 11-eren siden November og forhåbentlig den sidste. Det er altså svært at vinde kampe, med en spiller der har placeringsproblemer......
   
  • @Sunderland Kevin gjorde det udover par fejl ganske godt

   Maxsø var ikke god i dag, Rosted leveret heller ikke.

   Hermansen leveret varen igen
   3 enige
   
  • @Sunderland igen viser dit indlæg, at din fodboldforståelse er ganske begrænset. Kevin spiller en rigtig god kamp på nær de sidste 10 minutter, da der går indianer bold i den. Han er ret beset bedste mand sammen med Blas og Riveros. Du kan se ikke tørre Rosted og Maxsøs horrible kamp af på ham.

  Se 2 flere kommentarer

 • Så er vi kommet ind i en periode hvor tingene ikke går vores vej. Sådan nogle perioder har vi set en del under NF. Som regel varer det kun 3-4 kampe, og så vender det igen, og det har vi brug for.

  Spillet med bolden synes jeg langt hen ad vejen var fint, specielt i 1.halvleg. Som andre er inde på, så mister vi koncentration i forbindelse med straffesparket, Randers scorer lige bagefter, og det ser ud som om det rammer på selvtilliden derefter. Vi skaber nogenlunde ok med chancer selvom det kniber med de helt store.
  Der var dog nogle uprovokerede fejl med bolden, specielt fra Rosted, og det er uacceptabelt i sådan en kamp her, hvor vi skal kæmpe for at få bolden tilbage.

  Derudover mangler der i den grad koordination i indlægsspillet mellem wingback (Bruus), Björk, Slimane og Divkovic. Det skal simpelthen rettes, for det er derfor vi ikke skaber 4-5 kæmpe chancer i kampen.

  Spillet mod bolden synes jeg til gengæld efterlader en del tilbage at ønske. Björk er simpelthen ikke aggressiv nok, Bell heller ikke. Det var bedre med Divkovic og Rado, men presset var for ukoordineret i lange perioder, synes jeg. Det skal der rettes op på.

  Opløftende præstationer fra Blas, Tshiembe, Hermansen, og fine indhop fra Greve og Hedlund. Tshiembe ser ud til at have et rigtig fint blik for at finde Blas i dybden. Det så meget lovende ud.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman enig med dig i de spillere du fremhæver, synes slimane mangler.

   Men tror ikke på vi vender det i næste 3-4 kampe der mangler kvalitet offensivt og en leder på midtbanen

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Pirmin
  • Pirmin   3. april 2022   

  • @Christian Brøndbyman Enig vedr Tschiembe
   
  • Pirmin
  • Pirmin   3. april 2022   

  • @Christian Brøndbyman Jeg syntes Hedlund i den grad mangler kvalitet i sine afgørende momenter. Han er uhyggeligt ineffektiv i øjeblikket. Og så er han ikke god nok imo.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman - enig i din analyse og set i forhold til AAB kampen ser jeg kæmpe fremskridt. I dag har vi 21 afslutninger og 9 på mål til en xg på 1,54 som er en smule højere end Randers. Savner at presspillet hænger bedre sammen samt lidt mere robusthed i forsvaret
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Det er kampe som i dag hvor jeg bliver i tvivl om perspektiverne i Bruus.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Marc Johnson, enig.. Ham og Rosted gjorde det virkelig ikke godt i den højre side.

  Se 1 flere kommentarer

 • Alle jer der skriger op omkring CV's dårlige indkøb - Tror I at det er et diktatorisk enevælde vi kører? Selvfølgelig har han det overordnede ansvar, men lur mig om der ikke har været både scouts og trænere indover eventuelle køb, da vi trods alt er mere end én i den sportslige sektor.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå der skal være plads til at kunne sige sin mening

   Og så kan man vende den om at mange forsvare også CVs indkøb med alt herinde

   Det er ikke være realist i min verden, jeg ser mange gode ting i CVs arbejde hvad salg og økonomi angår.

   Men hans indkøbs politik og et par salg ser jeg ikke som noget jeg kan sidde og rose manden for.

   NF har stor andel at vi har klaret os så godt længe
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå
   Kunne man give en ''meget god kommentar'', så havde jeg gjort det her.
   
  • @RommeTilPhiriOgSå

   Synes det er vildt I kan forsvare CV med de manglende indkøb altid.

   Det er også tydeligt i dag at NF indirekte siger materialet offensivt bare ikke er godt nok og det er også sandt

   CV er den med ansvaret så selvfølgelig hans ansvar hvis de folk der er under ham ikke levere at finde nye.

   Det er ikke CVs første sæson jo, du har skilt dig af med 8-9 spillere fra mesterskabs sæsonen men ikke fået tilsvarende ind

   Der var penge til at forlænge med Frendrup eller vente til sommer med at sælge ham for dårlig var han ikke
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • Solz
  • Solz   3. april 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå Så hvis man mener vores indkøb af etablerede spillere er fejlet, og man måske gennem lang tid har set os erstatte kvalitet med det jeg kalder breddespillere, så skal man vende det blinde øje til, fordi der jo er andre end CV, der er med til at beslutte hvilke spillere vi køber? Man skal simpelthen klappe i, eller måske endda klappe i begejstring og rose alle disse flotte og i øvrigt ikke helt billige indkøb?

   Syntes længe det var flot hvordan alle støttede op, selvom vi forud for sæsonen solgte Europa og ikke mindst koefficientpoint, mens kun en helt vanvittig flot og lang sejrsrække gjorde at vi overhovedet havde chance for medaljer efter den dårlige start på sæsonen, hvor vi havde et vanvittigt ringe transfervindue. Synes dog det har taget totalt overhånd med denne blinde tillid til klubbens indkøb.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • mimor1
  • mimor1   3. april 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå Det gør det vel ikke bedre at både CV, Scouts og trænere allesammen ser forkert. Jeg tror kun der er en som bestemmer og det er CV, ellers var han her ikke. Uden tvivl at han ikke hører på andre ned til nød Jan Bech. Men uhyggelig dårlig scoutingafdeling vi har.
   Bare det at man ikke kunne se Odey til 5 mil og istedet lejede Divkovic til et beløb og derefter købte ham for 7,5 mill efter en scoring i superligaen. Vanvittigt
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Vores ekspertise til 3-5-2 forsvandt sammen med JS, samtidig er de spillere som var bedst til den formation forsvundet… så hvorfor holder vi fast.

  Vi mangler noget nyt indspark fra siden, samt en genistreg fra en af trænerne.

  Samtidig er en anis- radi og Bell på midten for defensivt og mangler connecter til angrebet.

  Samtidig mangler vi en geni talent fra masterclass der kommer op og ændre alt i en kamp som den.
  1 enig

 • Det er jo de etablerede Rosted, Maxsø og Radosevic og indhoppet Hedlund der er en katastrofe i dag. Bjørk var dog heller ikke noget værd
  3 enige · 1 god kommentar

 • Bruus spiller vel sin bedste halvleg i bif trøjen i 1. Halvleg. Blas spiller klart MoM indtil sin skade som jeg ikke håber er værre end som så. Når man spiller med 3 midterforsvarer, så kræver det minimum en som tør at tage løbene frem i banen. Det ser stjernekikset ud med de 3 som prøver at føre bolden frem. Synes tshiembe spillede en fin kamp defensivt, men hvordan kan manden kronisk misse simple tæmninger med foden :/

 • Vi får sat Bruus op 800 gange i første halvleg uden at det bliver farligt. Hvordan kan det lade sig gøre?

  Vi har forsøgt at løse Uhres afsked med højere wingbacks, men der har siden kampen i Farum været absolut intet output fra de situationer. Holdet udfører jo egentlig den plan trænerteamet har lagt for vores offensiv, men der mangler så meget kvalitet og timing.
   
  • @Klipklapperen fordi bruus er elendig. træner han ikke indlæg til træning

 • Bjarke
 • Bjarke   3. april 2022   

 • Vi skal have 2 offensive midt og 1 defensiv. Så gerne

  Bell
  Slimane - Greve/Cappis

 • MOM Blas uden Tvivl!
  Dagens Flop Maxsø
  Dagens Mega Flop Bruus

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    3. april 2022   

 • Der er ikke meget perspektiv i denne trup. CV har på imponerende vis formået at formøble et historisk momentum efter mesterskabet og europa.

  NF har fået det maksimale ud af spillermaterialet som under en hvilken som helst anden træner ville spille nedrykningsspil nu.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @SSN Hvilket momentum? se lige hvilken hold vi har mødt under momentum så snart modstander har lidt klasse er vi på røven.
   Silkeborg FCK FCM køre os ud på røv og albuer de næste uger

  Se 1 flere kommentarer

 • Tchiembe har placeringsproblemer er blevet nævnt flere gange. Lad os analysere målet: en lang bold spilles frem, der er 2 Randers spillere. Maxsø går ud til den 1 spiller og Rosted mod Mistrati, Tchiembe? Ja hvad laver Tchiembe? Han kunne vælge at følge ham der løber i ryggen på ham (Målscoreren), det gør han ikke. Han kunne vælge at dække spilretningen fra Randers spilleren ude ved Maxsø, han har kun 1 at spille, det gør han ikke. Tchiembe står i ingenmandsland og kigger fodbold. Det gør Maxsø og Rosted ser dumme ud, for Tchiembe dækker ikke de fare områder i situationen. At Tchiembe kunne blive en god midtbanespiller, det tror jeg godt han kunne. Men i en 3 back kæde der står vi alt for sårbart til at have Tchiembe som en af de 3. Det tror jeg nu også Niels Frederiksen kan se. Kender ikke Alves og Wikstrøm så indgående, men har en fidus til Wikstrøm i en 3-back kæde, men ser godt nok frem til Heggheim er tilbage.......
  1 enig
   
  • @Sunderland det er ikke Kevins fejl det mål, det er langt ude.

   Det er helt sikkert maxsøs og han er endda ved at give en mere væk.

   Så nej Kevin spiller en rigtig fin kamp, med lidt placerings problemer.

   Men husk også på han har ikke spillet sammen med maxsø og Rosted i noget tid.

   Så synes Kevin klart ikke var den der skal peges fingre at TVÆRTIMOD
   1 enig

 • Vores eneste håb nu er, at FCM taber og taber og taber, så vi måske ka’ nå en 2. eller 3. plads - café latte-drengene ér allerede stukket af :-(

 • OSLBIF
 • OSLBIF   3. april 2022   

 • Imens har Børkeiet har gang i en brand kamp for Rosenborg mod Glimt. 2 super mål. De mål savnede vi idag :/
  1 enig

 • OSLBIF
 • OSLBIF   3. april 2022   


 • Der var for et par uger siden en eller anden fodbold podcast der forsøgte at kåre den bedste angrebstrio i Superligaens historie. Jeg aner ikke hvem det blev.

  Til gengæld så vi en kort overgang i dag et godt bud på den dårligste: Björck, Divkovic, Hedlund anno 2022. For satan, hvor er det sløjt. Hvordan i alverden har man i løbet i vinteren set på Dicko og Björck og tænkt at det var lige det der skulle til for at erstatte Uhre?

  Der er i alt 6 angribere i spil i dag. De har i alt i sæsonen scoret 3 mål tilsammen.

  Jeg mindes ikke at have set dårligere angreb hos BIF nogensinde - også selv om Kvistgaarden viser lidt vilje.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   3. april 2022   

  • @Porstmand Per siger ALT 6 angribere og 3 mål, Jesus Christ….
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   3. april 2022   

  • @Porstmand Per siger ALT 6 angribere og 3 mål, Jesus Christ….
   1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER