Fodbold live resultater
Brøndby-spillere glæder sig over at have flere fans på stadion: Det giver bare gåsehud

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 22. juni 2020

Efter en lang række kampe med få eller ingen tilskuere på stadion, var der søndag aften forsøg med 3.000 tilskuere til Brøndbys kamp mod FC København.

Fansene sad med behørig afstand mellem sig, men skabte alligevel en flot lydkulisse, og det glædede spillerne, der fik et ekstra boost op til kampstart.

- Det var dejligt at have folk tilbage på stadion. De skaber en helt fantastisk kulisse, selvom der kun er i nærheden af 3.000. Det gør en forskel. Hver gang, der kommer en tackling, hver man man laver et eller andet godt, så kan man jo høre folk. Det er dejligt, i stedet for at det kun er bænken, man hører. Det hjælper på det, siger en glad Jens Martin Gammelby om oplevelsen.

Kampens enlige Brøndby-målscorer, Mikael Uhre, var også glad for, at spillerne igen kunne få den store oplevelse det er for dem, at spille foran mange tilskuere.

- Det var dejligt at have fansene tilbage. Det kan man ikke beskrive. Det der med, når man kommer ud til opvarmning, og man køre folk synger, de er glade og der er en stemning på stadion. Det giver bare gåsehud, sagde Uhre.

Hvor mange tilskuere der kan komme til de kommende kampe, ved vi først, når myndighederne melder mere ud. 3point.dk følger naturligvis afgørelsen tæt.
Deltag i diskussionen
  • mp80
  • mp80   22. juni 2020   

  • Må håbe der snart åbnes mere op, giver ikke meget mening ikke at gøre det. Folk må rejse ud, i de kampe med op til 500 på stadion, står folk tæt sammen, mens I dette eksempel blev der hold afstand. Åben op for mindst 10000 i Brøndby.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER