Brøndby Support sender tre fly til udekampen mod Rangers

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 5 dage siden

Der kommer mange Brøndby-fans til Glasgow, når Niels Frederiksens blå/gule tropper torsdag den 21. oktober tørner sammen med Rangers FC i Europa League-gruppespillet.

Brøndby Support er gået sammen med Groundhopping Tours om at arrangere ture til de tre gruppespilsdestinationer og det er der blevet taget godt imod hos fansene. To fly, en to-dages-tur og en en-dags-tur, har længe været udsolgt.

Det fik fanklubben til at sætte billetter til et tredje fly til salg. Men for at det skulle komme afsted, skulle det fyldes - gerne mandag ved middagstid. Det nåede man ikke helt i mål med, men Brøndby Support har meldt ud, at flyet flyver - uanset hvad. Derfor sender Brøndby Support altså imponerende hele tre fly til kampen i Glasgow.

Det kan eventuelt ende med at give Brøndby Support et underskud, men sådan vil klubbens fans det naturligvis ikke. Casper Valentin har igangset en lynindsamling, som skal dække flest mulige pladser på flyet. Der trækkes lod blandt donationerne på 64 kroner om pladser på flyet.

Se mer info i Caspers tweets herunder:

 
Deltag i diskussionen
 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    4 dage siden   

 • Det bliver så fedt.
  Skal af sted med sønnike der skal på sin første EL tur :)

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    4 dage siden   

 • Er der forresten nogen der har fundet nogle billige day 2 (self-swab) home pcr test ?

  Jeg har fundet en del der ligger mellem £39 - £45 hvilket er en del under de £68 der blev skrevet ud om.

  Men nogen der har fundet noget billigere ?

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021