Brøndby-træner om guldchancer: Vi kaster ikke håndklædet i ringen

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 19 dage siden

Det blev til en pointdeling mellem Brøndby IF og AGF søndag aften, da de to hold spillede 2-2 på Brøndby Stadion.

I tabellen blev der derfor ikke rykket ved det helt store, da FC København også måtte nøjes med et enkelt point i deres kamp mod FC Nordsjælland.

- Hvis man kigger på tabellen, og det gør I jo, nok ovenikøbet mere end vi gør, så holder vi afstanden til AGF og FCK. På den måde er det jo fint nok, at vi ikke satte noget til. Men først og fremmest er vi egentlig glade for, at vi kommer tilbage efter at have været bagud to gange, sagde Niels Frederiksen efter kampen.

Han er dog langt fra tilfreds med den indsats, Brøndby leverede i første halvleg af opgøret, og erkender, at skal Brøndby sigte endnu højere, så duer det ikke at spille på den måde.

- Vi må også bare sige, at hvis vi skal gøre os håb om at ende helt oppe i tabellen, så skal vi præstere bedre. Så kan det ikke hjælpe noget, at vi spiller 45 minutter som vi gør i første halvleg. Så skal vi ramme niveauet fra anden halvleg i 90 minutter, og det kunne vi ikke i dag. Det er det, der skal til. Nu er det jo ikke fordi, jeg synes, de andre hold i toppen er specielt stabile. Det svinger jo også lidt for dem. Der er ikke nogle hold, der er helt stabile, synes jeg faktisk.

Pt. er det FC Midtjylland, der fører Superligaen, men Brøndby på andenpladsen har ikke opgivet chancen for et mesterskab, selvom midtjyderne mandag kan spille sig hele seks point foran.

- Jeg tænker da, at vi skal ud og angribe. Det tænkte jeg også inden kampen i dag. Vi giver ikke op, vi vil ende så højt som muligt, men vi har hele tiden sagt, at top tre er vores målsætning, og det er en rigtig ambitiøs målsætning, for der er jo to hold i denne række, som helt objektivt har bedre forudsætninger end vi har, og så er top tre det bedste vi kan opnå, hvis du kun kigger på fakta. Men vi vil da gerne endnu højere op, og vi kaster ikke håndklædet i ringen i forhold til det. Vi ved også, at der også er en risiko for, at vi kan blive nummer fire. Vi kan måske endda blive nummer fem, hvis Nordsjælland bliver ved med at vinde fodboldkampe. Men vi stræber efter at vinde hver kamp og kigger opad.

Brøndby gæster FC Nordsjælland i Farum på onsdag.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    19 dage siden   

 • Det har ellers virket sådan i flere kampe. Spillerne skal bruge længe om at komme i gear. Flere er trætte, men spiller alligevel fordi NF stædigt holder fast.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    19 dage siden   

 • Jeg vil anbefale, at Retov laver en “Faxe” og hænger sin guldmedalje i døren, så spillerne kan se den, når de går til og fra. Nu er det fandeme alvor og på tide at alle spillerne fatter, hvad 16 års tørke betyder!
  1 enig · 3 god kommentar

 • TRON
 • TRON   18 dage siden   

 • Udover 1. halvleg på udebane mod OB, har holdet ikke præsteret en anstændig 1. halvleg i 2 måneder (hjemmebane mod Vejle, hvor 2. halvleg var tilsvarende ringe).

  Det SKAL der laves om på, hvis skabet skal hjem.
  1 enig