Brøndby U/14 og U/15: Pokalsemifinaler fastlagt

Skrevet af Steen Sørensen, 12. juni 2020

Oprindelig skulle de have spillet pokalsemifinaler tilbage i april måned, men det fik coronasituationen sat en stopper for. Nu har DBU København og DBU Sjælland fået sat nye datoer både på semifinalerne og på finalerne i Ungdomspokalen for de tre yngste årgange for drenge. Semifinalerne skal spilles søndag den 21. juni og finalerne torsdag den 25. juni. Det skriver DBU Sjælland i en nyhed på deres hjemmeside.

Der bliver spillet i årgangene for U/13, U/14, U/15, U/17 og U/19. De to ældste er kun nået frem til kvartfinalerne, hvor Brøndby IF stadig er med, men dem er der endnu ikke sat datoer på. For de yngste røg de blå/gule fra Vestegnen ud mod Greve Fodbold tidligt i turneringen, mens både U/14- og U/15-holdet fra Brøndby Masterclass er klar til de kommende semifinaler, som afgøres over én kamp.

Søndag den 21. juni kl. 12:00 tager Farum BK's tophold i U/15-Ligaen imod nummer to i rækken Brøndby IF i den ene semifinale, mens den anden samtidig bliver spillet mellem Lyngby BK og FA2000. Samme dag kl. 15:00 spilles semifinalerne for U/14 drenge. Lyngby BK møder her Slagelse B&I, mens Hørsholm-Usserød IK tager imod Brøndby IF. Dagen efter kl. 12:00 er der lodtrækning af hjemmehold til finalerne.

På pigesiden har Brøndby IF to hold i semifinalerne, og de spiller samme dag som drengene. For U/18-piger har de blå/gule hjemmebane kl. 18:30 mod Farum BK, mens U/15-pigerne skal en tur til det midtsjællandske for at møde Ringsted Pigefodbold kl. 13:00.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER