Brøndby U/15: Klar til semifinale efter målorgie

Skrevet af Steen Sørensen, 7 dage siden

Tirsdag aften var U/15-holdet fra Brøndby Masterclass taget til B.93's anlæg ved Svanemøllen på Østerbro for at spille mod den hæderkronede københavnerklub i Ungdomspokalens kvartfinaler. Brøndby-træner Kenneth Høier havde valgt denne startformation til opgaven:

Noah Sømmergaard

Waldemar Bjergfeldt - Oliver Sejer - Nikolaj Larsen - Lukas Larsen

Magnus Søndergaard - Hamed Traore - Adam Jensen

Frederik Engqvist - Oscar Schwartau - Mahdi Babaiasl

På bænken startede Anton Haaning, Saman Jalaei og Viktor Løvgren Sørensen, som alle kom i aktion i løbet af de to gange 35 minutter i en kamp, som syntes afgjort allerede inden, der var gået et kvarter. Brøndby lukkede imidlertid hjemmeholdet ind i opgøret, inden afgørelsen faldt til de blå/gules fordel i dommerens tillægstid.

Det endte med at blive et sandt målorgie med ialt ni scoringer og en overtidssejr på 5-4 til drengene fra Vestegnen. Mahdi Babaiasl stod for de tre sidste af Brøndbys fem scoringer.

- Vi startede som lyn og torden med højt tempo og en intensitet, B.93 ikke kunne matche. Vi kom hurtigt foran 3-0, men herefter slap vi trykket på speederen og lod kampens tempo falde ned, hvor de kunne være med, siger Brøndby-træneren til 3point.dk og fortsætter.

- Det blev derfor en meget lige kamp, der bølgede frem og tilbage. Ved 4-2 fik vi en 10 minutters udvisning. Den gjorde ondt, og B.93 scorede to mål og fik udlignet i den periode. Vi lavede er par små justeringer til slut og er heldige med at få afgjort kampen til 5-4 i overtiden, slutter Kenneth Høier.

Med resultat gør U/15-holdet fra Brøndby Masterclass selskab med både U/13- og U/14-holdet til forårets semifinaler, som der trækkes lod til den 30. november kl. 12:00 hos DBU Sjælland i Roskilde. De resterende tre kvartfinaler (med resultat eller spilledato i parantes):

AB Gladsaxe - Roskilde Boldklub (1-0)

Hvidovre IF - Lyngby BK (pt. ukendt)

HB Køge - FCK eller Farum BK (18/11 og 25/11)

Kampen i tal:

B.93 - Brøndby IF 4-5 (1-4

02. minut: 1-0; Adam Jensen

07. minut: 2-0; Frederik Engqvist

13. minut: 3-0; Mahdi Babaiasl

25. minut: 3-1

35. minut: 4-1; Mahdi Babaiasl

52. minut: 4-2

65. minut: 4-3

69. minut: 4-4

70. minut: 5-4; Mahdi Babaiasl
Deltag i diskussionen
  • Stærkt

  • morfar
  • morfar
    Betalende bruger
      7 dage siden   

  • Farum vandt 3-1 over FCK.