Brøndby U/19: Træningskampe mod stærke seniorhold

Skrevet af Steen Sørensen, 13. juni 2020

Det komprimerede slutspil i U/19-Ligaen sparkes igang lørdag den 20. juni, og Brøndby-holdet er i fuld gang med forberedelserne efter den lange coronapause. I denne uge har de blå/gule mødt kvalificeret modstand i form af to træningskampe mod seniormandskaber fra henholdsvis 2. Division og Danmarksserien.

Tirsdag stod den på BK Frems 2. Divisions-hold i Valby Idrætspark, og det var hjemmeholdets sidste afpudsning inden genstarten på 2. Division i denne weekend. Det betød, at BK Frem stillede i deres formodet stærkeste opstilling fra start, og midtvejs i første halvleg kunne den tidligere Brøndby-angriber Lucas Balck score til pausestillingen 1-0.

Begge hold skiftede samtlige 11 spillere i pausen, og Oliver Rytter kunne i anden halvleg udligne for de blå/gule. Kort før tid sikrede en prøvespiller imidlertid sejren til BK Frem med en scoring til 2-1. Se højdepunkter fra kampen nedenfor.

Fredag gik turen til Ballerup for at møde BSF, som lige akkurat blev Sorteper i Damarksserien efter DBU's beslutning om, at kun de to bedste hold fra hver kreds i den nuværende stilling skulle spille playoff om oprykning til 2. Division. BSF ligger nummer tre blot tre point efter LSF på andenpladsen. På to mål af Andreas Eriksen samt et enkelt hver af Mathias Kvistgaarden og Jagvir Singh Sidhu vandt Brøndby denne gang 4-2.

Brøndby IF starter slutspillet i U/19-Ligaen på tredjepladsen med seks og tre point op til henholdsvis OB og FC Nordsjælland. Lørdag den 20. juni kl. 18:00 er netop førerholdet fra OB gæster på Vestegnen.

 
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER