Fodbold live resultater
Brug af debatforum

Skrevet af 3point.dk, 22. august 2021

Kære alle,

Mange tak fordi I bruger vores debatforum. Vi er generelt stolte af det niveau, som mange af vores brugere har. Der vil altid være nogen som skyder ved siden af, og i kampens hede kan man lade følelserne løbe af med en. Det skal der være plads til!

Dog har vi et behov for lige at komme med nogle tips til, hvordan man gerne skal agere herinde.

1. Læg op til en debat - det er ikke en personlig blog, hvor du kan lave indlæg efter indlæg om dine holdninger. 
2. Prøv at bruge en passende overskrift, som indikerer hvad indlægget handler om - og gerne lægger op til debat
3. Læs dit indlæg igennem inden du poster. Hvis der ikke er et spørgsmålstegn, så lægger du typisk ikke op til en debat.

Endnu engang tak til alle vores brugere. Der er plads til at være uenig med klubben og CV, og du kan også kritisere spillere. Ja, og 3point.dk kan du selvfølgelig også kritisere :) Bare gør det sagligt og med respekt. Og husk at man altid kan skrive til info@3point.dk med forslag og så videre.
Deltag i diskussionen
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  Administrator
    22. august 2021   

 • Og vi er meget lydhøre over for, hvad der kan gøre vores debatforum bedre
  1 enig · 1 god kommentar

 • Hej 3point.dk!

  Tak for et generelt godt site med super gode artikler og input omkring Brøndby IF, og tak fordi I lægger op til debat om dette debatforum! :-)

  Denne tråd kommer mig faktisk meget belejligt, idét jeg den 7/8-2021 lagde et sobert indlæg op herinde om et BIF-rygte, jeg havde læst mig frem til. Jeg var i tvivl, om det havde noget på sig, og spurgte således brugerne herinde, om de kunne be- eller afkræfte historien!?

  Blot en halv time senere blev mit indlæg uden varsel slettet - og det var ikke af mig. Jeg blev enormt skuffet, da det jo ikke er for sjovt, man skriver herinde. Havde det bare været fis og ballade, kunne jeg måske have forstået det ..... men det var det ikke... Og hvis I mod forventning skulle have fundet mit indlæg i strid med retningslinjerne, så synes jeg, det ville have været mere hensigtsmæssigt enten at skrive en mail til mig om grunden til sletningen - eller også ganske enkelt at have kommenteret i kommentarsporet på indlægget.

  Jeg skrev herefter en mail og sendte den til info@3point.dk, hvori jeg gjorde rede for hændelsen. Intet hørte jeg, hvorefter jeg et par dage senere rykkede for et svar. Da det heller ikke affødte nogen respons, valgte jeg at ringe til 3point.dk dagen efter. Her fik jeg fat i Nanna, som desværre var på ferie og ikke havde læst mine mails. Jeg blev stillet i udsigt, at jeg naturligvis ville få et svar på min henvendelse. I dag er det 11 dage (og mange Nanna-artikler) siden, og jeg har desværre intet hørt.

  Så når nu I er så lydhøre omkring, hvad der kan gøre vores debatforum bedre, så synes jeg da, det ville være god stil at lade folks indlæg stå, så længe de ikke er i strid med retningslinjerne. Men det er faktisk ikke det værste, synes jeg. For selvfølgelig er det jo muligt, at indlægget er blevet slettet ved en teknisk fejl (hvilket jeg dog ikke tror, eftersom der allerede var blevet kommenteret herpå). Nej, jeg er faktisk mest skuffet over den manglende kommunikation fra 3point.dk. Nu er det ikke fordi, jeg arbejder i en kommunikationsafdeling til daglig, men jeg er altid blevet lært op med, at man skal svare på folks henvendelser - også selv om svaret ikke kan stille alle tilfredse. Men man kan da i det mindste svare!!

  Med denne offentlige henvendelse håber jeg således, at vi nu er på det rene med, at indlæg ikke bliver slettet ud af det blå, når de efterlever jeres egne spilleregler. Om I vælger at svare på denne henvendelse, må I selv om - men det ville absolut være god stil.....

  Jeg henholder mig til jeres eget oplæg mht. kritik af 3point.dk, og jeg synes bestemt, jeg har gjort det på en saglig og respektfuld måde.

  Forza Brøndby! :-)
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • 3point.dk
  • 3point.dk
   Administrator
     24. august 2021   

  • @Forza Brøndby Hej Forza Brøndby, tak for dit indlæg. Nu fremgår det ikke af ovenstående, men der skulle være tale om at Conor McGregor skulle være interesseret i at købe Brøndby IF?

   Desværre er det et stykke tid siden, så det fremstår ikke helt klart, hvordan dit indlæg var skrevet. Dog er rygtet om Conor McGregor dybt useriøst og spild af tid. Det er ikke engang et rygte. Der er én random bruger på Twitter, som har skrevet Brøndby - i stedet for Manchester Uniteds om faktisk blev nævnt. Hvis du søger på Conor McGregor og Celtic, så kan man se at han har udtalt sig om Celtic og Manchester United: https://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/conor-mcgregor-golden-goose-celtic-24078035<br />
   Vi skal beklage, at du har taget det nært at få slettet indlægget. Desværre står det ikke længere helt klart i erindringen, hvordan dit indlæg var skrevet.

   Derudover skal gøres klart og tydeligt for alle brugere, at Nanna ikke sidder alene og laver alt på denne side. Hun får hjælp til at moderere siden af et team, hvor vi blandt andet også har en udvikler. Derfor kan man ved utilfredshed omkring sletning af indlæg og så videre gøre info@3point.dk opmærksomme omkring det, og så skal vi som team naturligvis være bedre til at svare hurtigere.

  Se 1 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    26. august 2021   

 • Lav eventuelt en rubrik på forsiden hvor retningslinjerne bliver forklaret, eller når vi starter abonnement.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @19Magic64 God idé. Eller til højre på debat-sektionen. Der virker til at være fint med plads til nogle generelle retningslinjer.

 • Tak for denne lille 'opsang', 3point.dk. Det er mit indtryk, at der er kommet rigtig mange aktive brugere på det seneste hvilket bare er super fedt!

  En lille bøn herfra til mine ivrige med-debattører: Undgå venligst at oprette en debattråd hvis der sker noget, som 3point.dk med sikkerhed senere vil oprette en artikel omkring. Eksempelvis erhvervelsen af en ny spiller. Hvis det breakes på Brøndby Indefra eller Twitter vil 3point.dk sikkert indenfor 30 minutter have nyheden oppe. Også selvom du 'er først' med nyheden efter 2 minutter.

  Der er ærgerligt hvis debatten skal fordeles og konkurrere i 2-3 'debattråde' - i stedet for det samme sted med det samme emne. Kort og godt: Vent til 3point.dk laver deres artikel og debatter dér.
  7 enige · 5 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     26. august 2021   

  • @Broder Salsa - Enig. Og et godt indspark.
   Jeg kom selv til det idag, da jeg skrev om Aggers spiller-registrering i HB Køge.
   Jeg gjorde mig netop tanken, om det ville være noget 3point.dk selv ville bringe. Måske jeg burde have forudset, at en historie om Agger, specielt en sjov en som denne, selvfølgelig ville blive bragt her.
   Jeg strammer op.
   Og det er måske en god ide, at man læser på knappen, som netop hedder debatindlæg. Altså fører den ind til et sted, for man kan skrive noget der lægger op til debat. Det er ikke en nyhedsknap. :)
   1 enig

  Se 5 flere kommentarer

---

 • Det kunne være dejligt, hvis I lod være med, at pille ved mit debatindlæg. I har ændret overskriften fra “FC DBU……” til “FC DBU…… (Debat om landsholdsudtagelse)”. Hvorfor har I gjort det, om jeg må spørge?
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     27. august 2021   

  • @Guldet skal hjem - Hvis du læser artiklen, skriver 3Point.dk i punkt 2: Prøv at bruge en passende overskrift, som indikerer hvad indlægget handler om - og gerne lægger op til debat.

   Der findes ikke noget der hedder FC DBU, men er et øgenavn du bruger i afmagt. Så for at vi andre brugere har en chance for at vide hvad det handler om, går jeg id fra, at de har rettet overskriften.
   Ja, de kunne måske godt have givet dig besked om, at det var rettet. Men personligt synes jeg det er mere retvisende.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner