Brugernes vurderinger af holdet sæson 20/21

Skrevet af mp80, 8. marts 2021

PT ligger man nr. 1, flere og flere snakker om manglende anerkendelse og synes holdet ikke får nok ros. Ja, det er flot at holdet ligger på første pladsen og at det er sket med så nogle af spillerne fra egne rækker, men man må også være realistisk og sige at der er plads til forbedring og det gælder de fleste af spillerne. Håbert er guld, men top 3 vil også være flot.

Kigger man på de enkelte spillers brugervurderinger for denne sæson viser det sig også ret tydelidt, at spillet langt hen af vejen har været middelmådigt, men man på trods af det alligevel har fået mange flere point end de fleste havde regnet med. Det er godt gået i forhold til de mange profiler man har sagt farvel til.

På tallene nedenfor er der kun 2 spillere med en karakter over 7 Jobbe 7,1 og Riveros med 8,3, sidstnævnte har dog kun været inde i 2 kampe. Jeg synes tallene giver anledning til vurdering af om der skal ske udskiftninger på flere positioner til sommer. Schwäbe og Hermansen stopper højst sandsynligt og tror også Vigen smutter, så er det spørgsmålet om der kommer andre salg. 

Brugervurderinger og antal kampe

Schwäbe bv 6,5 22k

Jung bv 6,4 22k

Rosted bv 6,2 19k

Maxsø bv 6,8 22k

Hermannson bv 5,8 16k

Corlu bv 5,8 6k

Pavlovic bv 5,7k

Uhre bv 6,5 22k

Lumb bv 2,6 1k

Mensah bv 5,1 12k

Riveros bv 8,3 2k

Bruus bv 5,6 21k

Lindstøm, bv 7,1 23k

Frendrup bv 6,7 24k

Fallenius bv 5,4 1k

Vigen bv 6,2 19k

Radosevic bv 5,7 23k

Slimane bv 5,2 19k

Hedlund bv 5,3 22k

Bjur bv 5,7 14k

Hermansen bv 6,0 1k

Pyndt Andersen bv 4,6 1k

Kvistgaarden bv 4,6 4k

Børkeeiet bv 5,6 16k

 

 
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8. marts 2021   

 • Er bruger vurderingerne fra 3point eller hvor har du dem fra? Det er ret relevant for debatten synes jeg.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Mener du at vi skal købe nye spillere, fordi karakterne på 3point.dk (jeg går ud fra at tallene er derfra) ikke er så høje?

  For det første: hvad er lave/høje karakterer? Hvad sammenligner du med? Er der udvikling i tallene, eller står det stille?

  For det andet: vi sidder en masse ret fodboldukyndige mennesker her på siden og giver karakterer til spillerne lige efter kampene, hvor man typisk er i sine følelsers vold. Derudover tror jeg de fleste har præferencespillere, eller det modsatte, som påvirker deres objektivitet.
  Det får man altså ikke tal ud af, som kan bruges i en sammenhæng med hvordan spillerne præsterer.

  Så skriver du noget om at spillet har været middelmådigt. Hvad mener du præcist med det? Har vi ikke lavet nok mål? Har vi ikke forsvaret godt nok? Har vi ikke skabt store chancer nok til at vinde kampene?

  Du indleder med at skrive at mange mener at holdet inkl træner ikke har fået nok anerkendelse. Den gruppe tilhører jeg. Og medierne, og selv andre holds fans er efterhånden ved at indse at det ikke er et uhørt lykketræf når man fører en liga efter 20 runder, og det med et væsentligt mindre budget end konkurrenterne. Selvfølgelig skal hele staben og spillerne have et kæmpe skulderklap fra os fans. Alt andet vil være helt absurd.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Du mangler den vigtigste spiller af alle, holdet. Det nytter ikke noget at smide rundt med fiktive karakterer især når ingen har den fjerneste idé om hvilke opgaver den enkelte spiller har fået til de forskellige kampe. Forstår slet ikke hvordan andre end Maxsø kan få højere karakter end Frendrup. Han er klart nr. 2 efter Maxsø. Men holdet er vores største stjerne og det er der ret mange som slet ikke har forstået betydningen af. Vores dårlige spil er jo bare som at se Lalandia og Herning/Ikast de sæsoner hvor de er blevet mestre. Denne sæson er det os som i mange kampe spiller skodfodbold men vi vinder sgu alligevel. Som vi har set Lalandia og Herning/Ikast gøre når de er blevet mestre uden at spille specielt flot fodbold.
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER